Filmele cu James Coco

  • James Coco

    James Coco

    Data nașterii: 21.03.1930
    Decedat: 25.02.1987 (56 de ani)
  • The Cheap Detective (1978)

    Un detectiv ieftin

    Lou Peckinpaugh este un detectiv privat acuzat de moartea partenerului sau la instigarea amantei sale, sotia partenerului. Politistul DiMaggio il tine pe Lou atent sub observatie si ii face viata grea cand acesta incearca sa-si reabiliteze numele.

    Regia: Robert Moore
    7 0
    6.4
  • Bye Bye Monkey (1978)

    Vis de maimuță

    Un tanar electrician francez stabilit la New York gaseste un pui de cimpanzeu, pe care il adopta. Din pacate, acest gest firesc constituie inceputul unei veritabile catastrofe. Marele Premiu al Juriului la Festivalul International al Filmului de...

    Regia: Marco Ferreri
    1 0
    6.4
  • Charleston (1977)

    Tranzacție cu bucluc

    E vorba de o escrocherie de 5 milioane de dolari! Cei care cauta victime se vor transforma in victime, iar victimele vor fi castigatoare in final. Bud Spencer interpreteaza magistral rolul Charleston, un escroc de prima clasa.

    Regia: Marcello Fondato
    1 0
    5.6
  • Murder by Death (1976)

    Cinci detectivi la miezul nopții

    Un milionar excentric ii invita pe cei mai reputati cinci detectivi din lume la resedinta sa si este dispus sa ofere drept recompensa un milion de dolari celui care va solutiona un asasinat.

    Regia: Robert Moore
    28 1
    7.3
  • Man of La Mancha (1973)

    Omul din La Mancha

    In secolul al-XVI-lea, Cervantes, poet si actor, este arestat de Inchizitia spaniola si acuzat de ofensa. O banda de hoti din inchisoare pune la cale jefuirea poetului. Cervantes spera sa salveze un manuscris foarte pretios.

    Regia: Arthur Hiller
    12 0
    6.5
  • A New Leaf (1971)

    Un nou început

    Regia: Elaine May
    6 2
    7.3
  • Tell Me That You Love Me, Junie Moon (1970)

    Spune-mi că mă iubești, Junie Moon

    Filmul prezintă povestea a trei personaje nevrotice: o fată desfigurată, un paraplegic homosexual și un epileptic introvertit care, după ce au părăsit spitalul, decid să locuiască împreună într-o cabană.

    Regia: Otto Preminger
    3 0
    6.1