Filmele și serialele cu James Doohan

 • James Doohan

  James Doohan

  Data nașterii: 03.03.1920
  Decedat: 20.07.2005 (101 de ani)
 • Star Trek III: The Search for Spock (1996)

  Star Trek III: În căutarea lui Spock

  Amiralul Kirk l-a învins pe Khan, iar planeta Genesis a fost creată, dar totul e în zadar. Spock e mort, iar McCoy înnebuneşte în mod inexplicabil. Apoi o vizită surpriză a lui Sarek, tatăl lui Spock, oferă o revelaţie uluitoare.

  Regia: Leonard Nimoy
  32 1
  6.7
 • Star Trek (1996)

  Star Trek Seria originală

  În sec. XXIII Terra face parte din Federația Unită a Planetelor - o alianță de lumi civilizate care a format Flota Stelară ce are menirea de a-și îndrepta navele către ultima frontieră a spațiului în căutarea de noi forme de viață și noi civilizații.

  Scenariul: Gene Roddenberry
  14 1
  8.3
 • Star Trek: Generations (1994)

  Star Trek: Generații

  Data stelarã: sec. 23. Fostii ofiteri ai Flotei Stelare Kirk, Scott si Chekov sunt oaspeti la bordul noii nave Enterprise–B. Un zbor de testare ia o turnurã neasteptatã când Enterprise întânleste nave blocate în Nexus, o undã misterioasã de energie.

  Regia: David Carson
  47 1
  6.6
 • Double Trouble (1992)

  Confuzie dublă

  Peter si David, doi frati gemeni, unul un nelegiuit, celalalt politist, lucreaza impreuna la rezolvarea unui caz.

  Regia: John Paragon
  1 0
  4.0
 • In anul 2000, criminalii nu mai sunt arestati, ci inghetati iar armele sunt interzise cu desavarsire – inclusiv politiei. Asa ca uciderea primarului cu o arma este intr-adevar un caz de extrema urgenta. Proaspatul politist Shawn McCormick este...

  Regia: Alan J. Levi
  1 0
  4.7
 • Star Trek VI: The Undiscovered Country (1991)

  Star Trek VI: Taramul Nedescoperit

  Enterprise conduce o luptă pentru pace, în cea mai spectaculoasă aventură Star Trek a tuturor timpurilor! După ani întregi de războaie, Federaţia şi Imperiul Klingonian se pregătesc pentru discuţii de pace.

  Regia: Nicholas Meyer
  32 1
  7.2
 • Star Trek V: The Final Frontier (1989)

  Star Trek V: Ultima Frontieră

  Sybok, fratele vitreg al lui Spock, deturneaza Enterprise inspre un loc considerat de el a fi raiul. Se va dovedi ca s-a inselat. Filmul este considerat in unanimitate ca fiind cel mai prost din serie.

  Regia: William Shatner
  28 1
  5.5
 • Star Trek IV: The Voyage Home (1986)

  Star Trek IV: Drumul spre casă

  Kirk si echipajul pleaca spre Pamant pentru a se prezenta la procesul intentat lor pentru nerespectarea ordinelor si furtul navei. In apropierea Pamantului descopera ca acesta este amenintat de o entitate misterioasa care vaporizeaza oceanele.

  Regia: Leonard Nimoy
  28 1
  7.3
 • Star Trek II: The Wrath of Khan (1982)

  Star Trek II: Mânia lui Khan

  Nava USS Enterprise este într-o misiune de rutină, pentru manevre de instrucție, iar Amiralul James T. Kirk (William Shatner) pare împăcat cu gândul că această inspecție ar putea fi ultima misiune spațială din cariera sa. Dar Khan s-a întors.

  Regia: Nicholas Meyer
  34 1
  7.7
 • Star Trek: The Motion Picture (1979)

  Star Trek I: Filmul

  Tema este una din favoritele lui Gena Roddenberry (creatorul mitului Star Trek) si anume existenta fiintelor extraterestre asemanatoare zeilor. Echipajul se reuneste pentru a intercepta o forta extraterestra care se indreapta spre pamant.

  Regia: Robert Wise
  36 1
  6.4
 • Star Trek (1973)

  Continuarea aventurilor Capitanului Kirk si a echipajului navei U.S.S. Enterprise...

  Scenariul: Gene Roddenberry
  0 0
  7.4
 • Man in the Wilderness (1971)

  Un om în sălbăticie

  Prin anii 1800, un grup de vânători şi indieni negustori se întorc acasă cu bunurile obţinute din comerţ. Când unul dintre ei este atacat de un urs, grupul se hotărăşte să îl abandoneze pentru a nu le îngreuna călătoria. Dar în loc să moară, cum...

  Regia: Richard C. Sarafian
  6 0
  6.8