Filmele cu James DuMont

  • James DuMont

    James DuMont

    58 de ani
    Data nașterii: 12.08.1965
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • The Banker (2020)

    Bancherul

    În America anilor '60, doi antreprenori afro-americani angajează un alb din clasa muncitoare să joace rolul capului companiei lor în timp ce ei pretind a fi șofer, respectiv om de serviciu.

    Regia: George Nolfi
    100 1
    7.3
  • Spenser, fost polițist cunoscut mai mult pentru problemele create decât pentru cele rezolvate, a ieșit din închisoare și își dorește să plece din Boston. Însă e convins de Henry, fostul său antrenor de box și mentor, să ajute un amator cu potențial

    Regia: Peter Berg
    173 19
    6.2
  • Deepwater Horizon (2016)

    Deepwater Horizon: Eroi în largul mării

    O poveste plasată pe platforma de foraj marin Deepwater Horizon, care a explodat în cursul lunii aprilie 2010 și a generat cea mai gravă deversare de petrol din istoria Statelor Unite.

    Regia: Peter Berg
    75 0
    7.1
  • Catch Hell (2014)

    Evadare disperată

    Fostul star de la Hollywood Reagen Pearce este răpit de 2 bărbați din trecutul lui în timp ce se afla pe un platou de filmare din Louisiana. Când se trezește legat într-o cabană dărăpănată, descoperă în motivele adevărate ale răpitorilor săi.

    Regia: Ryan Phillippe
    1 0
    5.5
  • Universal Soldier: Day of Reckoning (2012)

    Soldatul universal: Ziua socotelii

    Seria de filme în care îl avem ca rol principal pe Jan Claude Van Damme dar și pe Dolph Lundgren va reveni pe marile ecrane în anul 2012 într-o nouă producție produsă de BMP și de Signature Pictures, posibil în variantă 3D

    Regia: John Hyams
    27 1
    5.1
  • Inside Out (2011)

    Urmărit de trecut

    Arlo este un detinut proaspat eliberat dupa 13 ani de stat dupa gratii. Bunul sau prieten Jack il asteapta la eliberare si il duce acasa la el. Jack s-a casatorit cu Claire, fosta iubita a lui Arlo, si au impreuna o fetita.

    Regia: Artie Mandelberg
    1 0
    4.5
  • Seconds Apart (2011)

    Regia: Antonio Negret
    0 0
    5.6
  • Ticking Clock (2011)

    Lewis Hicks, reporter cu experienţă, pune mâna din pură întâmplare pe jurnalul unui criminal. Bărbatul începe să-l studieze şi să cerceteze pe cont propriu. Curând, Hicks realizează că jurnalul oferă detalii amănunţite despre următoarele victime.

    Regia: Ernie Barbarash
    8 0
    5.3
  • The Chameleon (2010)

    Un agent FBI este pe urmele lui Frédéric Fortin, care a preluat identitatea unei femei. Agentul trebuie sa gaseasca un baiat pierdut si trebuie sa convinga in acelasi timp politia si pe familia baiatului legat de identiatea lui si de disparitia...

    Regia: Jean-Paul Salomé
    1 0
    5.5
  • Regia: Daniel Garcia
    1 0
    2.4