Filmele și serialele cu James Faulkner

 • James Faulkner

  James Faulkner

  74 de ani
  Data nașterii: 18.07.1948
  Locul nașterii: Hampstead, London, England, UK
 • All Those Small Things (2021)

  Toate acele lucruri mici

  Regia: Andrew Hyatt
  0 1
  6.6
 • Regia: Kellie Madison
  16 0
  4.0
 • Tribes of Europa (2021)

  Triburile Europei

  În 2070, trei frați vor să schimbe soarta Europei, după ce o catastrofă globală a lăsat în urmă o puzderie de microstate care luptă pentru dominație.

  Scenariul: Philip Koch
  30 9
  6.7
 • Wizards (2020)

  Într-o aventură ce sfidează granițele timpului, ucenicul lui Merlin pleacă alături de eroii Arcadiei în Camelot, unde oamenii, trolii și magia au intrat în conflict.

  Scenariul: Guillermo del Toro
  7 0
  8.0
 • As I Am (2019)

  Frica de dragoste

  Filmul prezintă adolescența dintr-un orășel din Anglia. Kai, un scriitor aspirant, și prietenii lui mai au o săptămână de școală. Modul în care petrec acest timp o să-l coste pe unul din ei viața și o să-i schimbe pe toți.

  Regia: Guy Davies
  1 3
  6.5
 • Paul, Apostle of Christ (2018)

  Pavel, apostolul lui Hristos

  Luca își riscă viața ca să-l viziteze pe Pavel, care e ținut captiv în Roma. Stând alături de Pavel într-o celulă întunecată, Luca află că acesta începe să se îndoiască de sine, dar Luca este hotărât să răspândească evanghelia.

  Regia: Andrew Hyatt
  70 11
  6.6
 • Final Portrait (2017)

  Ultimul portret

  Filmul se concentrează pe munca și personalitatea faimosului pictor și sculptor elvețian Alberto Giacometti, cu doi ani înainte de moartea sa, înfățișându-l pe artist atât cu punctele forte, cât și cu slăbiciunile sale.

  Regia: Stanley Tucci
  14 2
  6.2
 • Atomic Blonde (2017)

  Agenta sub acoperire

  Cel mai de preț agent al serviciilor secrete britanice, Lorraine Broughton își etalează toate atuurile de spion și apelează la senzualitate și brutalitate ori de câte ori e nevoie pentru a rămâne în viață și a-și duce misiunea la bun sfârșit.

  Regia: David Leitch
  455 70
  6.7
 • Underworld: Blood Wars (2016)

  Lumea de dincolo: Războaie sângeroase

  Selene (Kate Beckinsale) se luptă să pună capăt eternului război dintre clanul Lycanilor si facțiunea Vampirilor care a trădat-o.

  Regia: Anna Foerster
  242 12
  5.7
 • Da Vinci's Demons (2013)

  Demonii lui Da Vinci

  Serialul urmăreşte poveştile nespuse despre viaţa lui Leonardo Da Vinci în anii săi petrecuţi în Florenţa perioadei Renaşterii. În vârstă de 25 de ani, artist, inventator, spadasin, amant, visător şi idealist, el se luptă cu graniţele propriului...

  Scenariul: David S. Goyer
  54 2
  7.9
 • Bible Code (2008)

  Codul Bibliei

  Omul de stiinta Bachmann este ucis sub ochii ficei sale, Johanna. Impreuna cu asistenul Simon, tanara porneste pe urmele asasinilor tatalui sau si incearca sa descifreze codul Bibliei, despre care se spune ca poate sa prezica viitorul omenirii.

  0 0
  4.7
 • Franklyn (2008)

  Într-o societate a viitorului, în care clasa politică este formată din preoți, Preest este un justițiar mascat obsedat să se confrunte cu puternicul lider al Meanwhile City

  Regia: Gerald McMorrow
  7 0
  6.0
 • The Bank Job (2008)

  Jaful de pe strada Baker

  Un vânzător de mașini cu un trecut dubios, Terry, a evitat întotdeauna loviturile mari. Dar cand Martine, o cunoștință din copilărie, îi spune cum să prade inexpugnabila bancă din Baker Street, Terry nu ratează ocazia.

  Regia: Roger Donaldson
  45 2
  7.2
 • Hitman (2007)

  Asasinul plătit

  Povestea unui asasin de elită, proiectat genetic, cunoscut sub numele de Agentul 47. Agentul are o precizie uluitoare, ucide cu sânge rece, nu pentru ca i-ar face plăcere, ci pentru că așa a fost educat: să-și execute sarcinile cu profesionalism.

  Regia: Xavier Gens
  66 3
  6.2
 • The Conclave (2006)

  In 1458, la cinci ani dupa caderea Constantinopolului in fata musulmanilor, optsprezece cardinali se aduna, pentru a alege un nou Papa...

  Regia: Christoph Schrewe
  3 2
  6.5