Filmele și serialele cu James Garner

 • James Garner

  James Garner

  Data nașterii: 07.04.1928
  Decedat: 19.07.2014 (86 de ani)
 • Steve McQueen: The Lost Movie (2021)

  Steve McQueen: Filmul pierdut

  Regia: Alex Rodger
  0 1
  6.6
 • Superman/Shazam!: The Return of Black Adam (2010)

  DC Showcase: Superman/Shazam!: The Return of Black Adam

  Regia: Joaquim Dos Santos
  6 0
  7.0
 • The Ultimate Gift (2006)

  Cel mai de preț dar

  Personajul principal este unul complex, in curs de transformare, care invata treptat sa pretuiasca valoarea banului, sa pretuiasca parerea celorlalti si chiar sa-i ajute, punand bazele unui „orasel” al copiilor bolnavi.

  Regia: Michael O. Sajbel
  19 0
  7.3
 • The Notebook (2004)

  Jurnalul

  Allie Hamilton şi Noah Calhoun s-au întâlnit într-o seară la carnaval şi se îndrăgostesc. Părinţii ei nu consimt legătura, deoarece familia lui Noah nu este suficient de bogată şi cunoscută, şi hotărăsc să se mute departe, cât mai departe de Noah.

  Regia: Nick Cassavetes
  86 4
  7.8
 • The Land Before Time X: The Great Longneck Migration (2003)

  Tinutul stravechi X: Marea migratie

  Piciorus si bunicii sãi au parte de o “poveste de adormit” neobisnuitã, care îi duce într-o cãlãtorie fantasticã! Cera, Spike, Ducky si Petrie, la fel de curiosi, îi urmãresc din apropiere. De-a lungul acestei aventuri încântãtoare, ei descoperã...

  Regia: Charles Grosvenor
  2 0
  6.0
 • Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood (2002)

  Jurnalul unei mame

  Siddalee, suparata de comportamentul excentric al mamei sale se muta de acasa si n-o invita pe mama ei la nunta sa. Curand, ea primeste prin posta jurnalul mamei sale unde ea isi povesteste viata si intamplarile de cand era tanara.

  Regia: Callie Khouri
  2 2
  6.0
 • Atlantis: The Lost Empire (2001)

  Atlantida: Imperiul pierdut

  În urmă cu mii de ani, Atlantida era o civilizație înfloritoare. Când Regele și supușii săi au decis să-și folosesca puterile superioare de care dispuneau ca să domine lumea, a avut loc o bătălie îngrozitoare care a dus la distrugerea orașului

  Regia: Gary Trousdale, Kirk Wise
  20 1
  6.9
 • Space Cowboys (2000)

  Văcari spațiali

  In acest film Clint Eastwood joaca rolul lui Frank Corvin, conducatorul unei echipe de piloti de incercare si oameni de stiinta care fusesera dati deoparte cand NASA a preluat operatiunile spatiale.

  Regia: Clint Eastwood
  21 0
  6.5
 • Twilight (1998)

  Amurg

  Harry Ross, detectiv particular, este împușcat în mod accidental de adolescenta Mel, în timp ce acesta încearca să o ducă înapoi acasă. 2 ani mai târziu, lefter și divorțat, Harry trăiește într-un mic apartament situat pe domeniul părinților lui Mel.

  Regia: Robert Benton
  23 1
  6.2
 • Dead Silence (1997)

  Luptă surdă

  Veteranul agent FBI John Potter se trezește confruntat cu o situație potențial explozivă: un grup de elevi surzi, profesoara lor și șoferul autobuzului de școală au fost răpiți de 3 deținuți evadați. Experiența îi spune să rezolve problema prin...

  Regia: Daniel Petrie Jr.
  1 0
  6.1
 • My Fellow Americans (1996)

  Jocul președinților

  Jack Lemmon, James Garner si Dan Aykroyd ar fi fost probabil cei mai trasniti presedinti din istoria SUA, daca rolurile lor fictive s-ar fi transpus pe platoul de la Casa Alba. Jack Lemmon si James Garner joaca doi fosti presedinti aflati la polii...

  Regia: Peter Segal
  7 1
  6.5
 • Streets of Laredo (1995)

  Străzile din Laredo

  Spre sfarsitul secolului al XIX-lea, legendarul capitan Woodrow Call - devenit vanator de recompense - strabate Texasul pe urmele mexicanului Joey Garza, tanar rebel fara cauza, unul dintre cei mai cruzi ucigasi din Vestul Salbatic.

  2 0
  7.2
 • Maverick (1994)

  Maverick (Mel Gibson) este un imbatabil jucător de cărţi care urmează să participe la un concurs de poker al cărui mare premiu este de 1 milion de dolari. Adversarii săi plănuiesc asasinarea lui pentru a-l scoate din concurs.

  Regia: Richard Donner
  46 0
  7.0
 • Fire in the Sky (1993)

  Un foc pe cer

  Bazându-se pe fapte reale, acest film reconstituie evenimentele ciudate petrecute pe 5 noiembrie 1975 într-un oraş din Arizona de Nord. Travis Walton lucrează ca pădurar în oraşul alăturat. Într-o zi, când se întorceau acasă, el şi colegii lui,...

  Regia: Rob Lieberman
  11 0
  6.5
 • Sunset (1988)

  Amurg

  In timp ce realiza un film mut despre viata legendarului justitiar Wyatt Earp, un actor veteran pe nume Tom Mix descopera ca adevaratul Wyatt Earp se afla pe platourile de filmare ca consultant tehnic.

  Regia: Blake Edwards
  6 1
  5.7