Filmele cu James Karen

  • James Karen

    James Karen

    Data nașterii: 28.11.1923
    Decedat: 23.10.2018 (94 de ani)
  • Regia: Dustin Rikert
    4 1
    4.9
  • Regia: Jonathan Zarantonello
    3 2
    5.4
  • Sympathy for Delicious (2010)

    Un talent metafizic

    După ce rămâne paralizat în urma unui accident de motocicletă, Dean, un tânăr DJ din Los Angeles își vede năruindu-se cariera atât de promițătoare înainte de eveniment. Întâlnirea providențială cu preotul Roselli îi deschide ochii.

    Regia: Mark Ruffalo
    2 0
    5.6
  • The Pursuit of Happyness (2006)

    În căutarea fericirii

    Chris Gardner (Will Smith) este un talentat specialist în marketing, angajat din păcate la o companie mică. Din cauza salariului mic, Chris își duce viața de pe o zi pe alta, alături de fiul său în vârstă de cinci ani. Ajung la limita supraviețuirii.

    Regia: Gabriele Muccino
    41 2
    8.0
  • Apt Pupil (1998)

    Influență nefastă

    Todd Bowden, un adolescent normal pentru varsta lui, descopera ca unul din vecinii lui, domnul Denker, este un criminal de razboi, un nazist responsabil de moartea multor evrei in cel de-al Doilea Razboi Mondial.

    Regia: Bryan Singer
    15 0
    6.7
  • Return of the Living Dead: Part II (1988)

    Întoarcerea morților vii II

    Jesse (Michael Kenworthy), un baietel de 12 ani si sora lui, Lucy (Marsha Dietlein), elibereaza din greseala un abur verde ucigator care poate transforma un muritor intr-un zombie si un mort intr-un mort viu. Odata ajuns intr-un cimitir, fumul...

    Regia: Ken Wiederhorn
    16 0
    5.7
  • Wall Street (1987)

    Strada Zidului

    Lansat chiar inainte de criza de pe piata de capital din octombrie 1987, povestea din "Wall Street" se invarte in jurul unui vestit broker, Gordon Gekko, care este idolatrizat de tanarul sau coleg de breasla, Bud Fox, dornic de afirmare.

    Regia: Oliver Stone
    Oscar-uri:
    24 0
    7.3
  • Regia: Tobe Hooper
    8 2
    5.5
  • Jagged Edge (1985)

    Lama zimțată

    " Un magnat este acuzat de uciderea sotiei sale, iar avocata care il apara nu este convinsa de nevinovatia lui si cu toate acestea se indragosteste nebuneste de el. Adevarul se spulbera datorita acestei combinatii care oscileaza intre thriller si...

    Regia: Richard Marquand
    10 0
    6.5
  • The Return of the Living Dead (1985)

    Întoarcerea morților vii

    Doi angajaţi ai unei companii de produse medicale se intoxică accidental cu un gaz toxic şi mor. Curând întregul oraş este invadat de rezidenţii cimitirului local care umblă înfometaţi după creier uman.

    Regia: Dan O'Bannon
    25 2
    7.3
  • Poltergeist (1982)

    Strigoiul

    Fiica cea mai mica a familiei Freeling, Carol Anne (Heather O'Rourke), pare sa fie conectata la un post TV cam ciudat. Nu trece mult si in viata familiei incep sa apara o serie de mistere, ciudatenii inexplicabile.

    Regia: Tobe Hooper
    24 2
    7.3
  • The China Syndrome (1979)

    Sindromul chinezesc

    Filmul lui James Bridges este o imbinare de genuri la moda: film de suspense, film catastrofa, film despre mijloacele de comunicare. De-a lungul anilor ’70, fiecare din aceste genuri si-a dovedit cu prisosinta priza la public.

    Regia: James Bridges
    13 2
    7.4
  • Hercules in New York (1970)

    Hercule la New York

    Plictisit de viata in Olimp, Hercule ii cere tatalui sau Zeus sa-i dea sansa de a cunoaste viata pe Pamant. Aterizeaza din ceruri direct la New York, dar aici incep necazurile, pentru ca adaptarea la civilizatia moderna, e plina de neprevazut...

    Regia: Arthur Allan Seidelman
    10 1
    3.3