Filmele cu James Keach

  • James Keach

    James Keach

    76 de ani
    Data nașterii: 07.12.1947
    Locul nașterii: Savannah, Georgia, USA
  • The Experts (1989)

    Experții

    În URSS este un sat populat cu rușii care vorbesc și se comportă ca americanii, unde agenții KGB se instruiesc. Noul șef al KGB se duce la New York și angajează doi hippy că să vină în Nebraska să deschidă un club de noapte.

    Regia: Dave Thomas
    3 0
    4.9
  • Wildcats (1986)

    Echipa de fotbal

    Filmul prezinta lupta unei profesoare de sport la un liceu normal (Goldie Hawn) de a deveni antrenor de fotbal al echipei liceului, cand acest post este vacant, in ciuda piedicilor puse de ceilalti profesori si de fostul sot. Fost sot (James...

    Regia: Michael Ritchie
    7 1
    6.0
  • Regia: Neal Israel
    4 0
    5.7
  • The Razor's Edge (1984)

    Pe muchie de cutit

    Un film care spune povestea unui barbat in cautare de sine. Un barbat care a simtit poezia Parisului, intunericul minelor de carbune si farmecul Indiei, toate acestea pentru a descoperi care este sensul vietii. Poate sa urcam muntii... Sa ne...

    Regia: John Byrum
    5 0
    6.4
  • National Lampoon's Vacation (1983)

    Vacanța ridicolă

    Familia Griswold o face din nou lata in aceasta comedie absolut nebuna, a carei actiune se petrece pe intinderea a mai multor state din SUA. Cea mai trasnita familie americana se duce intr-o vacanta in care, inevitabil, lucrurile vor iesi pe dos.

    Regia: Harold Ramis
    22 2
    7.3
  • The Long Riders (1980)

    Banda fraților James

    În Missouri după Războiul Civil, nelegiuiții Frank și Jesse James se alătură fraților Coleman, Jim și Bob Younger, la fel ca și frații Miller, pentru a forma o bandă care atacă carete și bănci.

    Regia: Walter Hill
    14 0
    6.9
  • Comes a Horseman (1978)

    Sosea odată un călăreț

    Statul Montana, dupa cel de-al doilea razboi mondial. J.W.Ewing, proprietarul unor intinse suprafete de teren, vrea si pamantul vecinei sale, Ella Conners, pe care se gasesc bogate resurse de petrol.

    Regia: Alan J. Pakula
    10 0
    6.3