Filmele și serialele cu James McAvoy

  • James McAvoy

    James McAvoy

    45 de ani
    Data nașterii: 21.04.1979
    Locul nașterii: Glasgow, Scotland, UK
  • Regia: Jeymes Samuel
    11 3
    5.6
  • My Son (2021)

    Fiul meu

    Regia: Christian Carion
    35 2
    6.0
  • Together (2021)

    Regia: Stephen Daldry, Justin Martin
    19 4
    6.2
  • It Chapter Two (2019)

    It: Capitolul 2

    Pentru că odată la 27 de ani răul revine la suprafață în orașul Derry, cei cinci prieteni din copilărie plecați pe drumuri diferite se reunesc la aproape trei decenii de la nefastele evenimente pentru o nouă confruntare cu Pennywise.

    Regia: Andy Muschietti
    94 17
    6.5
  • Confruntându-se cu noua succesiune de evenimente, X-men va trebui să hotărască dacă viața unui singur membru al echipei este mai importantă decât cea a oamenilor din întreaga lume.

    Regia: Simon Kinberg
    279 37
    5.7
  • Glass (2019)

    Sticla

    Paznicul David Dunn (Bruce Willis) își folosește puterile supranaturale pentru a-l găsi pe Kevin Wendell Crumb (James McAvoy), bărbatul cu tulburare de personalitate multiplă, ce numără 24 de identități distincte

    Regia: M. Night Shyamalan
    275 61
    6.6
  • O adaptare a clasicului roman scris de Richard Adams în care iepurii dintr-o colonie luptă cu numeroase pericole în aventura lor curajoasă de a găsi o casă nouă.

    6 0
    7.2
  • Când simpaticii pitici de grădină, Gnomeo și Julieta, ajung pentru prima dată la Londra, prima lor grijă e să-și pregătească noua lor grădină pentru sosirea primăverii. Dar vor afla foarte rapid că cineva răpește pitici de peste tot din Londra.

    Regia: John Stevenson
    19 3
    5.2
  • Atomic Blonde (2017)

    Agenta sub acoperire

    Cel mai de preț agent al serviciilor secrete britanice, Lorraine Broughton își etalează toate atuurile de spion și apelează la senzualitate și brutalitate ori de câte ori e nevoie pentru a rămâne în viață și a-și duce misiunea la bun sfârșit.

    Regia: David Leitch
    466 70
    6.7
  • Split (2016)

    Tulburatul

    Kevin, un bărbat cu cel puțin 23 de personalități diferite, ajunge să răpească trei tinere fete. Pe perioada de captivitate a fetelor, "Bestia", o ultimă personalitate a lui Kevin, începe să se cristalizeze.

    Regia: M. Night Shyamalan
    189 13
    7.3
  • X-Men: Apocalypse (2016)

    X-Men: Apocalipsa

    In urma unor sapaturi in interiorul unei piramide, un grup de cercetatori il readuc la viata pe En Sabah Nur/Apocalypse, care se trezeste intr-o lume haotica, plina de razboaie, boli si distrugere in masa.

    Regia: Bryan Singer
    134 5
    6.9
  • Filmul surprinde originile obscure ale controversatului asistent, prietenia lui cu tânărul - pe atunci - Viktor Von Frankenstein, student la medicină, dar explică și cum Frankenstein a devenit bărbatul - și legenda - așa cum o cunoaște întreaga lume

    Regia: Paul McGuigan
    32 0
    5.9
  • The Disappearance of Eleanor Rigby: Them (2014)

    Dispariția lui Eleanor Rigby: Ei

    Fiecare dragoste își scrie propria poveste. La fel și a lui Eleanor și Connor; o dragoste creată pentru a supraviețui catastrofelor mici și mari ale vieții de zi cu zi. Până în ziua în care relația lor este pusă în mod neașteptat la încercare....

    Regia: Ned Benson
    4 1
    6.3
  • X-Men: Days of Future Past (2014)

    X-Men: Viitorul este trecut

    Eroii din trilogia originală X-Men se alătură eforturilor depuse de versiunile lor mai tinere din trecutul explorat de X-Men: First Class pentru a schimba un eveniment istoric ce ar putea pecetlui soarta tuturor purtătorilor genei X.

    Regia: Bryan Singer
    117 1
    7.9
  • The Disappearance of Eleanor Rigby: Her (2013)

    Dispariția lui Eleanor Rigby: Ea

    Eleanor Rigby și Conor Ludlow se iubesc mai mult decât orice. Relația lor se bazează pe o dragoste arzătoare care include lucruri nebunești precum părăsirea unui restaurant fără a plăti sau petrecerea nopții într-o mașină. Cu toate acestea, un...

    Regia: Ned Benson
    2 1
    6.9