Filmele cu Jan Tříska

  • Jan Tříska

    Jan Tříska

    Data nașterii: 04.11.1936
    Decedat: 25.09.2017 (80 de ani)
  • Lunacy (2005)

    Lunatec

    Punand cap la cap doua nuvele ale lui Edgar Allan Poe si imbinandu-le cu spiritul libertin si retorica Marchizului de Sade, geniul Svankmajer loveste din nou.

    Regia: Jan Švankmajer
    0 0
    7.2
  • The Omega Code (1999)

    Cod Omega

    Mesaje profetice care provin din antichitate sunt ascunse in spatele unor complicate coduri, in paginile cartii sfinte Tora. Cele mai bine pastrate secrete si evenimentele care au bulversat istoria se regasesc in acele mesaje, insa o singura...

    Regia: Robert Marcarelli
    2 0
    3.5
  • Ronin (1998)

    Mercenarii Ronin – majoritatea fosti membri ai serviciilor secrete - sunt angajati de un personaj misterios pentru a fura o servieta. Continutul misterios al acesteia este pe cale sa fie vandut de catre pazitorul ei unei filiere rusesti.

    Regia: John Frankenheimer
    58 2
    7.2
  • Undercover Blues (1993)

    Spionii în vacanță

    Kathleen Turner si Dennis Quaid sunt protagonistii acestei comedii irezistibile in care Jane si Jeff Blue, eroii pe care ii interpreteaza, sunt un cuplu de spioni aflati in... concediu de maternitate.

    Regia: Herbert Ross
    21 1
    6.0
  • În 1945-1946, Eda, în vârstă de 10 ani, și prietena ei Tonda locuiau într-un mic sat de la marginea orașului Praga. La școală, elevii din clasa lor sunt atât de indisciplinați încât profesorul demisionează înainte de a fi înlocuit de Igor Hnidzo....

    Regia: Jan Svěrák
    5 2
    7.8
  • Loose Cannons (1990)

    Echipa trăsnită

    Mac este un poliţist cunoscut şi capabil, iar Ellis e noul său coleg. Un coleg cel puţin ciudat care, ori de câte ori se confruntă cu acte de violenţă, se transformă in Popey, Căpitanul Kirk, Road Runner sau alte personaje cunoscute.

    Regia: Bob Clark
    3 0
    4.9
  • Black Eagle (1988)

    Vulturul Negru

    Un avion F-10 din US Air Force s-a prabusit in mare langa Malta, o regiune in care fortele sovietice sunt foarte prezente. La aceasta veste, CIA trimite imediat unul dintre cei mai buni agenti, pe Ken Tani.

    Regia: Eric Karson
    31 1
    3.8
  • Unfaithfully Yours (1984)

    Sotia ta necredincioasa

    Dudley Moore interpreteaza rolul unui compozitor care banuieste ca sotia (Nastassja Kinski) nu ii este fidela. El pune la cale un plan pentru a isi ucide sotia si a arunca vina asupra presupusului amant. Intregul film se deruleaza pe plan dublu:...

    Regia: Howard Zieff
    10 0
    6.0