Filmele și serialele cu Jane Curtin

 • Jane Curtin

  Jane Curtin

  76 de ani
  Data nașterii: 06.09.1947
  Locul nașterii: Cambridge, Massachusetts, USA
 • Jules (2023)

  Regia: Marc Turtletaub
  23 2
  6.8
 • Godmothered (2020)

  O zână tânără și necalificată, care se aventurează pe cont propriu pentru a-și dovedi valoarea, urmărind o tânără a cărei cerere de ajutor a fost ignorată. Ceea ce descoperă este că fata a devenit acum o femeie adultă care are nevoie de ceva...

  Regia: Sharon Maguire
  15 3
  6.1
 • Ode to Joy (2019)

  Oda bucuriei

  Charlie suferă de cataplexie, o boală rară care îl face să piardă controlul mușchilor când este copleșit de emoții puternice. Când frumoasa Francesca se îndrăgostește de el, Charlie se trezește la o răscruce: să-și suprime sentimentele sau să riște?

  Regia: Jason Winer
  12 3
  6.4
 • Can You Ever Forgive Me? (2018)

  Mă vei ierta vreodată ?

  Povestea adevărata a celei mai populare biografe a celebrităților, Lee Israel, care și-a câștigat existența în anii ’70 și ’80 scriind despre personalități precum Katharine Hepburn, Tallulah Bankhead, Estee Lauder și jurnalista Dorothy Kilgallen.

  Regia: Marielle Heller
  42 4
  7.1
 • The Librarians (2013)

  Bibliotecarii

  Serialul Bibliotecarii are în centru o organizație antică ascunsă sub Biblioteca Publică Metropolitană din New York, care protejează lumea de realitatea magică și secretă care ne încojoară. Acest grup rezolvă mistere imposibile.

  Scenariul: John Rogers
  137 2
  7.3
 • The Heat (2013)

  Captură la dublu

  Shannon, polițista cu gura spurcată căreia îi sare atât de repede țandăra încât nimeni nu vrea să fie partenerul ei pe teren, este nevoită să facă echipă cu sofisticata și aroganta agentă FBI Sarah, pentru a prinde un periculos traficant de droguri.

  Regia: Paul Feig
  35 1
  6.6
 • I Don't Know How She Does It (2011)

  Oare cum o reuși?

  Kate călătorește des în interes de serviciu, dar reușește să aibă grijă și de activitățile școlare și extra-școlare ale fiicei sale. Colegii, cunoștințele și rudele spun mereu același lucru cînd vorbesc despre Kate: „Oare cum o reuși?".

  Regia: Douglas McGrath
  3 1
  5.0
 • Unforgettable (2011)

  De neuitat

  Serialul Memorie perfectă o prezintă pe Poppy Montgomery în rolul misterioasei Carrie Wells, o fostă polițistă ce suferă de o afecțiune rar întâlnită care face ca memoria ei să funcționeze fără cusur.

  Scenariul: John Bellucci, Ed Redlich
  49 1
  6.8
 • I Love You, Man (2009)

  Caut cavaler de onoare

  Peter a cerut-o în căsătorie pe femeia visurilor lui. El nu a avut niciodata un prieten suficient de apropiat încât să îi propună să îi fie cavaler de onoare, motiv pentru care acceptă să meargă la o serie de întâlniri bizare cu bărbăţi necunoscuţi

  Regia: John Hamburg
  16 0
  7.0
 • The Librarian III: The Curse of the Judas Chalice (2008)

  Bibliotecarul 3: Dracula și Pocalul blestemat

  Bibliotecarul Flynn recuperează piatra filosofală în cadrul unei licitații, dar la scurt timp își pierde iubita. Flynn pleacă la New Orleans, unde se îndrăgostește de o cântăreață franceză. Fata e păzitoarea formulei care poate să reînvie vampirii.

  Regia: Jonathan Frakes
  33 0
  6.4
 • The Librarian: Return to King Solomon's Mines (2006)

  Bibliotecarul: Întoarcerea în minele regelui Solomon

  Fynn Carsen, bibliotecarul si aventurierul care are in grija secretele pastrate in cea mai misterioasa biblioteca din lume, are o noua misiune. Carsen trebuie sa porneasca intr-o calatorie spre legendarele mine ale lui Solomon.

  Regia: Jonathan Frakes
  35 1
  6.1
 • Brooklyn Lobster (2005)

  Homari de Brooklyn

  O familie se lupta sa-si tina afacerile pe linia de plutire in timp ce e marcata de crize personale, in drama scenaristului si regizorului Kevin Jordan. Ferma de homari a lui Giorgio a devenit o traditie in Brooklyn de mai bine de 65 de ani....

  Regia: Kevin Jordan
  0 0
  6.3
 • The Librarian: Quest for the Spear (2004)

  Bibliotecarul: Comoara din spatele cărților

  Flynn s-a remarcat in facultate, dar, in urma unui conflict cu un profesor, a abandonat studiile. Dupa un interviu la biblioteca metropolitana, afla ca i s-a oferit de lucru. Ceea ce parea o slujba oarecare, se dovedeste a fi mult mai mult.

  Regia: Peter Winther
  39 1
  6.2
 • Antz (1998)

  Furnicuțe

  Deloc incantat de sistemul de caste al coloniei de furnici, Z decide ca a sosit clipa schimbarii. Cu ajutorul prietenului sau, Weaver, o furnicuta soldat, Z purcede pe drumul sinuos care ar trebui sa duca spre inima printesei Bala.

  Regia: Eric Darnell, Tim Johnson
  13 2
  6.5
 • 3rd Rock from the Sun (1996)

  A treia planeta de la soare

  Scenariul: Bonnie Turner, Terry Turner
  27 0
  7.8