Filmele cu Jane Horrocks

 • Jane Horrocks

  Jane Horrocks

  58 de ani
  Data nașterii: 18.01.1964
  Locul nașterii: Rawtenstall, Lancashire, England
 • Absolutely Fabulous: The Movie (2016)

  Absolut fabulos: Filmul

  După ce au atras atenția presei și a poliției după ce au împins-o din greșeală pe Kate Moss în râul Thames, Edina și Patsy se ascund în sudul Franței în această continuare pentru marele ecran a unui popular serial britanic.

  Regia: Mandie Fletcher
  4 3
  5.4
 • Sunshine on Leith (2013)

  Soare în Leith

  Regia: Dexter Fletcher
  2 0
  6.6
 • Tinker Bell and the Lost Treasure (2009)

  Clopoțica și comoara pierdută

  Zâna favorită a basmelor Disney, Tinker Bell, îşi continuă călătoria într-o aventură magică dincolo de Pixie Hollow! Află cum reuşesc spiriduşii să producă praful lor magic! Lasa-ţi imaginaţia să zburde pe măsură ce toamna vine peste Pixie Hollow.

  Regia: Klay Hall
  3 0
  6.7
 • Tinker Bell (2008)

  Clopoțica

  Plăsmuită din râsul unui copil, Clopoțica e purtată de o păpădie în Valea Ielelor, acolo unde zânele pregătesc sosirea primăverii! Clopoțicăi i s-a hărăzit darul meșteșugului și ar trebui să rămână în Valea Ielelor, dar ea și-ar dori altceva

  Regia: Bradley Raymond
  8 0
  6.7
 • Corpse Bride (2005)

  Mireasa Moartă

  Povestea lui Victor, un tânăr care se pare că este sortit să se căsătorească cu mireasa moartă în timp ce adevărata sa mireasa, Victoria, rămâne în lumea celor vii.

  Regia: Tim Burton, Mike Johnson
  10 0
  7.3
 • Born Romantic (2000)

  Născuți romantici

  Trei bărbați umblă după trei femei prin Londra. Fergus încearcă să o găsească pe fosta lui prietenă, șarmantul în vârstă Frankie, pe frumoasa Eleanor, iar hoțul Eddie, pe Jocelyn, care lucrează la cimitir.

  Regia: David Kane
  2 0
  6.4
 • Chicken Run (2000)

  Evadare din coteț

  Sunt prizonieri, dar aceasta nu este o inchisoare obisnuita...iar acestia nu sunt detinuti obisnuiti. Ei sunt colocatari la ferma de oua Tweedy, unde orice gaina care care nu furnizeaza micul dejun poate sfarsi pe post de cina.

  Regia: Nick Park, Peter Lord
  12 0
  7.0
 • Little Voice (1998)

  Vânătorul de vedete

  Laura e timida si retrasa. Ea prezinta și mutism, un tip extrem de rar de anxietate, similar fobiei sociale. In ciuda acestui fapt, Laura are un talent neobisnuit: poate imita orice voce, chiar si pe a celor mai cunoscute actrite si cantarete.

  Regia: Mark Herman
  2 0
  7.0
 • Life Is Sweet (1991)

  Viața e plăcută

  Povestea unei familii obisnuite londoneze, o istorie simpla care vorbeste despre fericire, suferinta, sperante, manie, preietenie si despre legaturi de familie. Un film fermecator in care speranta este aceea care moare ultima. Pelicula este o...

  Regia: Mike Leigh
  5 2
  7.5
 • The Witches (1990)

  Vrăjitoarele

  Un băieţel poznaş este venit în vacanţă, la mare, cu bunica lui. Băgându-şi nasul unde nu trebuie, el află că în hotel sunt cazate şi nişte vrăjitoare, venite pentru o întrunire pur vrăjitorească. Ascultând pe la uşi, copilul află că vrăjitoarele...

  Regia: Nicolas Roeg
  9 3
  6.9