Filmele cu Jane Horrocks

  • Jane Horrocks

    Jane Horrocks

    60 de ani
    Data nașterii: 18.01.1964
    Locul nașterii: Rawtenstall, Lancashire, England
  • Chicken Run: Dawn of the Nugget (2023)

    Evadare din coteț: Chicken Nugget

    O gașcă de pui neînfricați se unește pentru a salva neamul aviar de o nouă amenințare: o fermă din apropiere care pune la cale ceva suspect.

    Regia: Sam Fell
    6 1
    6.4
  • Absolutely Fabulous: The Movie (2016)

    Absolut fabulos: Filmul

    După ce au atras atenția presei și a poliției după ce au împins-o din greșeală pe Kate Moss în râul Thames, Edina și Patsy se ascund în sudul Franței în această continuare pentru marele ecran a unui popular serial britanic.

    Regia: Mandie Fletcher
    4 3
    5.4
  • Sunshine on Leith (2013)

    Soare în Leith

    Regia: Dexter Fletcher
    2 0
    6.6
  • Tinker Bell and the Lost Treasure (2009)

    Clopoțica și comoara pierdută

    Zâna favorită a basmelor Disney, Tinker Bell, îşi continuă călătoria într-o aventură magică dincolo de Pixie Hollow! Află cum reuşesc spiriduşii să producă praful lor magic! Lasa-ţi imaginaţia să zburde pe măsură ce toamna vine peste Pixie Hollow.

    Regia: Klay Hall
    4 0
    6.6
  • Tinker Bell (2008)

    Clopoțica

    Plăsmuită din râsul unui copil, Clopoțica e purtată de o păpădie în Valea Ielelor, acolo unde zânele pregătesc sosirea primăverii! Clopoțicăi i s-a hărăzit darul meșteșugului și ar trebui să rămână în Valea Ielelor, dar ea și-ar dori altceva

    Regia: Bradley Raymond
    10 0
    6.7
  • Corpse Bride (2005)

    Mireasa moartă

    Povestea lui Victor, un tânăr care se pare că este sortit să se căsătorească cu mireasa moartă în timp ce adevărata sa mireasa, Victoria, rămâne în lumea celor vii.

    Regia: Tim Burton, Mike Johnson
    18 0
    7.4
  • Born Romantic (2000)

    Născuți romantici

    Trei bărbați umblă după trei femei prin Londra. Fergus încearcă să o găsească pe fosta lui prietenă, șarmantul în vârstă Frankie, pe frumoasa Eleanor, iar hoțul Eddie, pe Jocelyn, care lucrează la cimitir.

    Regia: David Kane
    3 0
    6.4
  • Chicken Run (2000)

    Evadare din coteț

    Sunt prizonieri, dar aceasta nu este o inchisoare obisnuita...iar acestia nu sunt detinuti obisnuiti. Ei sunt colocatari la ferma de oua Tweedy, unde orice gaina care care nu furnizeaza micul dejun poate sfarsi pe post de cina.

    Regia: Nick Park, Peter Lord
    12 0
    7.1
  • Little Voice (1998)

    Vânătorul de vedete

    Laura e timida si retrasa. Ea prezinta și mutism, un tip extrem de rar de anxietate, similar fobiei sociale. In ciuda acestui fapt, Laura are un talent neobisnuit: poate imita orice voce, chiar si pe a celor mai cunoscute actrite si cantarete.

    Regia: Mark Herman
    2 0
    7.0
  • Life Is Sweet (1991)

    Viața e plăcută

    Povestea unei familii obisnuite londoneze, o istorie simpla care vorbeste despre fericire, suferinta, sperante, manie, preietenie si despre legaturi de familie. Un film fermecator in care speranta este aceea care moare ultima. Pelicula este o...

    Regia: Mike Leigh
    6 2
    7.4
  • The Witches (1990)

    Vrăjitoarele

    Un băiețel poznaș este venit în vacanță, la mare, cu bunica lui. Băgându-și nasul unde nu trebuie, el află că în hotel sunt cazate și niște vrăjitoare, venite pentru o întrunire pur vrăjitorească. Ascultând pe la uși, copilul află că vrăjitoarele...

    Regia: Nicolas Roeg
    13 3
    6.8