Filmele și serialele cu Janet Suzman

 • Janet Suzman

  Janet Suzman

  85 de ani
  Data nașterii: 09.02.1939
  Locul nașterii: Johannesburg, South Africa
 • Labyrinth (2012)

  Labirintul

  Filmul prezinta doua povesti paralele petrecute in perioade diferite ale istoriei, una in vremea cruciadelor si alta in zilele noastre. Cele doua povesti au comuna locatia desfasurarii actiunii si intriga bazata pe cautarea si dobandirea Graalului.

  4 1
  5.8
 • Max (2002)

  Aceasta este povestea unui tanar artist pe nume Adolf Hitler (Noah Taylor) si relatia sa cu un negustor de obiecte de arta si profesor evreu, Max Rothman (John Cusack).

  Regia: Menno Meyjes
  6 1
  6.4
 • Nuns on the Run (1990)

  Călugărițe pe fugă

  Brian şi Charlie lucrează pentru un gangster. Când află că vor să se retragă din afacere, şeful nu vrea să-şi asume niciun risc şi cere să fie omorâţi. Dar totul după o ultima lovitură, în care vor fura o sumă foarte mare.

  Regia: Jonathan Lynn
  4 0
  6.0
 • A Dry White Season (1989)

  Un anotimp alb si uscat

  Ben du Toit, un profesor alb de origine sud-africană, care până acum nu îşi punea  problema rasismului din ţara sa, devine implicat după ce fiul grădinarului său de culoare este ucis în cadrul unei demonstraţii de la şcoală.

  Regia: Euzhan Palcy
  9 0
  7.0
 • The Draughtsman's Contract (1982)

  Contractul desenatorului

  Un pictor semneaza un contract prin care se obliga sa picteze 12 tablouri cu mosia unui bogatas, mosie pe care acesta o iubeste mai mult decât pe propria sotie. Pe lânga bani si cazare, contractul mai presupune si ceva in plus...

  Regia: Peter Greenaway
  8 1
  7.2
 • The Black Windmill (1974)

  Șapte zile de coșmar

  Fiul unui agent britanic este răpit ca răzbunare pentru dispariția unor diamante. Pentru eliberarea lui, hoții cer o sumă foarte mare. Nimeni nu-l ajută pe tatăl disperat, niciun prieten, niciun coleg, așa că decide să-și facă singur dreptate.

  Regia: Don Siegel
  6 0
  6.3
 • Nicholas and Alexandra (1971)

  Nicolae si Alexandra

  O poveste de dragoste fermecatoare din perioada regalitatii si a Revolutiei din Rusia, istoria trista a inceputului si sfarsitului ultimei domnii a Romanovilor executarea lor si momentul Revolutiei din Rusia. Cel care ii da viata personajului...

  Regia: Franklin J. Schaffner
  Oscar-uri:
  10 0
  7.2