Filmele și serialele cu Jason Segel

  • Jason Segel

    Jason Segel

    44 de ani
    Data nașterii: 18.01.1980
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Shrinking (2023)

    Scenariul: Jason Segel, Brett Goldstein, Bill Lawrence
    50 4
    8.0
  • Regia: Josephine Decker
    1 1
    5.6
  • Windfall (2022)

    Țintă ușoară

    Regia: Charlie McDowell
    14 0
    5.7
  • Our Friend (2019)

    Prietenul nostru

    După ce primesc vești care le schimbă viața, un cuplu găsește sprijin la cel mai bun prieten al lor, care își pune propria viață pe pauză și se mută în casa familiei lor, aducând un impact mult mai mare și mai profund decât si-ar fi putut imagina.

    Regia: Gabriela Cowperthwaite
    10 2
    7.3
  • Come Sunday (2018)

    Erezia

    Povestea evanghelistului Carlton Pearson, care este alungat din propria biserică după ce afirmă în predicile lui că iadul nu există.

    Regia: Joshua Marston
    13 0
    6.0
  • The Discovery (2017)

    Descoperirea

    Un thriller despre Thomas, un cercetător care afirmă că are dovada științifică a vieții de apoi, Will, fiul lui, care nu e prea sigur de "descoperirea" tatălui lui, și Isla, o tânără mai mult decât curioasă să afle ce este "dincolo".

    Regia: Charlie McDowell
    49 15
    6.2
  • The End of the Tour (2015)

    Sfârșitul turului

    Acest film prezinta cele cinci zile din 1996 în care reporterul David Lipsky (Jesse Eisenberg) de la Rolling Stone și le-a petrecut cu David Foster Wallace (Jason Segel) după publicarea operei sale fundamentale „Infinite Jest”

    Regia: James Ponsoldt
    0 1
    7.2
  • Sex Tape (2014)

    O noapte nebună

    Jay și Annie sunt căsătoriți de zece ani. Pentru a reaprinde flacăra, hotărăsc să se filmeze în timpul unei partide de sex, dar înregistrarea risca să devină publică, așa că vor petrece toată noaptea încercând să dea de urma filmării.

    Regia: Jake Kasdan
    17 3
    5.1
  • This Is 40 (2012)

    Așa-i la 40 de ani!

    Spin off al comediei Un pic însărcinată, succesul de casă din 2007, noua poveste a lui Judd Apatow ne face cunoștință cu cuplul Pete și Debbie când aceștia se apropie de un prag nedorit: nesuferita vârstă de 40 de ani

    Regia: Judd Apatow
    12 2
    6.2
  • The Five-Year Engagement (2012)

    Te mai măriți cu mine?

    Presați de părinți să stabilească data nunții, Tom și Violet trebuie să se lămurească ce vor cu adevărat de la viață și să își fixeze prioritățile fiindcă 5 ani de logodnă reprezintă o perioadă mult prea lungă pentru oricine.

    Regia: Nicholas Stoller
    11 2
    6.2
  • Jeff, Who Lives at Home (2011)

    Rufele se spală în familie

    Când într-o zi obișnuită pleacă de acasă pentru a rezolva treburile zilnice ale mamei lui, Jeff descoperă că universul pare să îi trimită niște semnale legate de natura destinului său

    Regia: Mark Duplass, Jay Duplass
    2 0
    6.4
  • The Muppets (2011)

    Păpușile Muppets

    Noua aventură începe cu Walter și Gary, doi fani împătimiți ai păpușilor Muppets, care pleacă în vacanță în Los Angeles, iar călătoria lor include și o vizită la studiouri. Atunci află că un magnat al petrolului vrea să demoleze vechiul teatru.

    Regia: James Bobin
    Oscar-uri:
    3 0
    7.1
  • Bad Teacher (2011)

    Profa rea

    Elizabeth, o profesoară cu gura cam slobodă și cam disperată după bani, află că suplinitorul Scott este moștenitorul unui imperiu din industria ceasurilor, așa că decide să se bage pe fir...

    Regia: Jake Kasdan
    27 4
    5.6
  • Gulliver's Travels (2010)

    Călătoriile lui Gulliver

    Aflat într-o călătorie spre Bermuda, Gulliver eșuează pe țărmul unei țări necunoscute si se trezeste capturat de o mulțime de omuleți de-o șchioapă. Călătorul va afla curând că țara respectivă se cheamă Lilliput, iar locuitorii acesteia liliputani.

    Regia: Rob Letterman
    21 0
    4.9
  • Despicable Me (2010)

    Sunt un mic ticălos

    Un bărbat urzeşte nişte planuri diabolice: el vrea să fure luna de pe cer! Dar complicatele lui stratageme sunt date peste cap în momentul în care ajunge, printr-un inexplicabil concurs de împrejurări, să aibă grijă de trei orfani.

    Regia: Pierre Coffin, Chris Renaud
    49 0
    7.6