Filmele cu Jason Statham

 • Jason Statham

  Jason Statham

  54 de ani
  Data nașterii: 26.07.1967
  Locul nașterii: Shirebrook, Derbyshire, England, UK
 • Wrath of Man (2021)

  Mânia Omului

  Împreună, primele lor filme au redefinit genul de acțiune. Acum, pentru prima dată în mai mult de 15 ani, Jason Statham și regizorul vizionar Guy Ritchie fac echipă pentru thrillerul de răzbunare exploziv Wrath of Man - Furia unui om periculos.

  Regia: Guy Ritchie
  304 18
  7.1
 • Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)

  Furios și iute: Hobbs și Shaw

  Când anarhistul Brixton (Elba) obține controlul asupra unei amenințări biologice, cei doi inamici declarați, Hobbs (Johnson) și Shaw (Statham), vor face echipă pentru a-l elimina pe singurul individ care poate fi mai periculos decât ei doi la un loc.

  Regia: David Leitch
  376 47
  6.5
 • The Meg (2018)

  MEG: Confruntare în adâncuri

  După ce supravieţuieşte unei întâlniri cu ceea ce el spune că era un rechin de mai bine de 20 de metri, căpitanul Jonas Taylor trebuie să-şi înfrunte spaima şi să-şi salveze camarazii captivi pe un submersibil scufundat.

  Regia: Jon Turteltaub
  391 44
  5.6
 • The Fate of the Furious (2017)

  Furios și Iute 8

  În noul capitol din cea mai îndrăgită serie din toate timpurile, Furios și Iute 8, echipa noastră de elită va traversa tot globul pentru a opri un anarhist în planurile sale de a dezlănțui haosul asupra întregii lumi

  Regia: F. Gary Gray
  429 43
  6.6
 • Mechanic: Resurrection (2016)

  Mecanicul 2

  Arthur Bishop a crezut că și-a lăsat în urmă trecutul criminal, când dușmanul său cel mai periculos îi răpește iubirii vieții. Acum, el este obligat să călătorească prin toată lumea pentru a comite trei asasinate imposibile.

  Regia: Dennis Gansel
  96 4
  5.7
 • Spy (2015)

  Spioana

  Susan Cooper este un analist CIA modest şi eroul necunoscut din spatele celor mai periculoase misiuni ale agenției. Dar când partenerul ei iese din rețea, ea se oferă voluntară să se infiltreze în lumea unui dealer de arme mortale

  Regia: Paul Feig
  47 2
  7.0
 • Fast & Furious 7 (2015)

  Furios și iute 7

  Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel și Paul Walker își reiau rolurile lui Dominic Toretto și Brian O'Conner. Cu cazierul curățat și liniștiți alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să își facă o nouă viață

  Regia: James Wan
  104 2
  7.1
 • Wild Card (2015)

  Joc periculos

  Las Vegas, cu trei zile înainte de Crăciun, când orașul e mort și deprimant... O fată bătută și plină de sânge e aruncată din maşină și lăsată să moară. Dar ea se încăpățânează să ajungă la spital

  Regia: Simon West
  41 3
  5.6
 • The Expendables 3 (2014)

  Eroi de sacrificiu 3

  Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) și restul echipei ajung față în față cu Conrand Stonebanks, un traficant de arme fără scrupule, un personaj pe care Barney s-a văzut obligat să îl elimine definitiv...

  Regia: Patrick Hughes
  57 2
  6.1
 • Homefront (2013)

  Homefront: Orașul fără legi

  Un fost agent de la divizia antidrog este, în același timp, un tip dedicat familiei sale. Pentru a scăpa de trecutul violent, Broker se mută împreună cu fetița lui într-un orășel aparent liniștit, în care legea este însă dictată de un cartel.

  Regia: Gary Fleder
  55 1
  6.5
 • Redemption (2013)

  Legea străzii

  Jason Statham este Joey, un fost soldat din Forțele Speciale, ajuns acum să trăiască pe străzi, în lumea de infractori din Londra, și care acum se transformă în Înger Răzbunător când destinul îl obligă să-și asume identitatea altcuiva.

  Regia: Steven Knight
  34 2
  6.2
 • Parker (2013)

  Parker e un hoţ profesionist cu un cod moral propriu: să nu furi de la oameni care nu-şi permit pierderea şi să nu răneşti oameni care nu merită asta. Însă după ultimul jaf, echipa lui îl trădează. Doar că Parker plănuieşte o răzbunare de proporţii.

  Regia: Taylor Hackford
  59 1
  6.2
 • The Expendables 2 (2012)

  Eroi de sacrificiu 2

  Mercenarii conduși de Barney au o nouă misiune. Lucrurile evoluează de așa natură încât unul dintre membrii echipei este ucis. Răzbunarea este cea mai dulce, iar mercenarii nu se vor da în lături de la nimic pentru a o obține.

  Regia: Simon West
  59 2
  6.6
 • Safe (2012)

  În siguranță

  După ce mafia rusească îi ucide familia, Luke, un expert în arte marţiale, crede că nu mai are pentru ce trăi. Dar într-o zi Luke o găseşte pe Mei, o asiatică de 12 ani urmărită de aceiaşi gangsteri care i-au ucis soţia.

  Regia: Boaz Yakin
  46 1
  6.5
 • Killer Elite (2011)

  Elita asasinilor

  Fostul agent de operațiuni speciale Danny Bryce este ademenit cu posibilitatea retragerii în schimbul salvării mentorului său, Hunter. Dar pentru asta, Danny va trebui mai întâi să execute o misiune imposibilă

  Regia: Gary McKendry
  53 3
  6.4