Filmele cu Javier Bardem

  • Javier Bardem

    Javier Bardem

    55 de ani
    Data nașterii: 01.03.1969
    Locul nașterii: Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Canary Islands, Spain
    Oscaruri:
  • Dune: Part Two (2024)

    Dune: Partea II

    Dune: Partea II explorează călătoria mitică a lui Paul Atreides în timp ce se asociază cu Chani și Fremen pentru a pune la cale răzbunarea împotriva conspiratorilor care i-au distrus familia. În fața alegerii între dragostea vieții sale și soarta...

    Regia: Denis Villeneuve
    162 16
    8.7
  • The Little Mermaid (2023)

    Mica sirenă

    Filmul spune îndrăgita poveste a lui Ariel, o tânără sirenă frumoasă, plină de viață și cu sete de aventură. Cea mai mică dintre fiicele lui Triton și cea mai neascultătoare, Ariel își dorește să afle mai multe despre lumea din afara mării și,...

    Regia: Rob Marshall
    60 7
    7.2
  • Look at Me (2022)

    Uită-te la mine!

    Regia: Sally Potter
    0 0
    6.1
  • Lyle, Lyle, Crocodile (2022)

    Lilu, Lilu, Crocodilu

    Avand la bază cartea pentru copii cu același nume, lungmetrajul semnat de Josh Gordon și Will Speck spune povestea lui Lilu, un crocodil neobișnuit care trăiește în marele New York și care... nu mușcă.

    Regia: Josh Gordon, Will Speck
    34 4
    6.1
  • Being the Ricardos (2021)

    În pielea familiei Ricardo

    Regia: Aaron Sorkin
    31 4
    6.5
  • Dune (2021)

    Dune : Partea Întâi

    Paul Atreides, un tânăr strălucit și talentat născut cu un mare destin, dincolo de capacitatea lui de înțelegere, trebuie să călătorească pe cea mai periculoasă planetă din univers pentru a asigura viitorul familiei și poporului său. Pe măsură ce...

    Regia: Denis Villeneuve
    Oscar-uri: x 6
    529 54
    8.0
  • Being James Bond: The Daniel Craig Story (2021)

    James Bond - mai mult decât un rol

    Daniel Craig vorbește cu sinceritate despre aventura lui de 15 ani ca James Bond. Cu imagini de arhivă nemaivăzute din „Casino Royale” până la cel de-al 25-lea film, „No Time To Die”, Craig își împărtășește amintirile personale, în timp ce...

    Regia: Baillie Walsh
    13 0
    7.4
  • The Roads Not Taken (2020)

    Căi nebătute

    Pe parcursul unei zile cu fiica ei, un bărbat cu demență se străduiește să rămână concentrat cât timp își imaginează realități alternative pe care le-ar fi putut trăi.

    Regia: Sally Potter
    11 4
    5.2
  • Everybody Knows (2018)

    Toată lumea știe

    Filmul urmărește povestea Carolinei, care revine din Buenos Aires în orășelul copilăriei ei de lângă Madrid, împreună cu soțul și copiii. Călătoria este însă afectată de evenimente neprevăzute, ce scot la iveală secrete tulburătoare.

    Regia: Asghar Farhadi
    58 8
    6.9
  • Loving Pablo (2018)

    Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar

    Javier Bardem, Penelope Cruz și Peter Skaarsgard sunt protagoniștii acestui film care spune povestea adevărată a jurnalistei care a avut o relație de iubire cu cel mai faimos traficant de droguri din istorie.

    Regia: Fernando León de Aranoa
    82 7
    6.3
  • Mother! (2017)

    Mama!

    Mother este drama unui cuplu a cărei relație este pusă la grea încercare de câțiva oaspeți nepoftiți care apar la ușa lor, perturbându-le existență până atunci liniștită.

    Regia: Darren Aronofsky
    113 37
    6.6
  • Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)

    Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar

    Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul Jack Sparrow este lovit şi mai abitir de valul neşansei atunci când piraţii fantomă conduşi de Căpitanul Salazar evadează din Triunghiul Diavolului hotărâţi să nimicească toţi piraţii de pe mare.

    Regia: Joachim Rønning, Espen Sandberg
    474 32
    6.5
  • The Last Face (2016)

    Ultima față

    Controversatul actor-regizor Sean Penn semnează această dramă cu Charlize Theron și Javier Bardem, în rolul a doi lucrători umanitari care se îndrăgostesc pe fundalul războiului civil din Liberia.

    Regia: Sean Penn
    51 5
    5.0
  • The Gunman (2015)

    The Gunman. Pe viață și pe moarte

    Un fost soldat al Forțelor Speciale și antreprenor militar care suferă de sindrom de stres post-traumatic încearcă să reia legătura cu iubita sa de-o viață, dar mai întâi trebuie prin toată Europa, ca să își dovedească nevinovăția

    Regia: Pierre Morel
    23 2
    5.8
  • Autómata (2014)

    Automata

    Jacq Vaucan este un agent de asigurări ai companiei de robotică ROC. El investighează cazuri de roboţi care au încălcat principalele protocoale de securitate. Ceea ce descoperă va avea efecte profunde asupra viitorului omenirii.

    Regia: Gabe Ibáñez
    31 0
    6.0