Filmele și serialele cu Jay Mohr

 • Jay Mohr

  Jay Mohr

  53 de ani
  Data nașterii: 23.08.1970
  Locul nașterii: Verona, New Jersey, USA
 • Air (2023)

  Descoperiți parteneriatul care a schimbat jocul dintre un Michael Jordan nedescoperit pe atunci și divizia de baschet a Nike, care a revoluționat lumea sportului și a culturii cu brandul Air Jordan.

  Regia: Ben Affleck
  42 2
  7.4
 • Hunter's Moon (2020)

  Livada

  Trei bărbați vor să jefuiască o casă în care trei adolescente sunt singure, dar situația se schimbă după ce ei află că o forță malefică bântuie locul.

  Regia: Michael Caissie
  3 0
  3.5
 • The Incredible Burt Wonderstone (2013)

  Incredibilul Burt Wonderstone

  Multă vreme favoritul Las Vegas-ului, magicianul Burt Wonderstone ajunge intr-un con de umbra atunci cand apare Steve Haines. Burt va încerca să-l convingă pe fostul sau partener să revina alături de el pentru a pune capăt dominației lui Haines.

  Regia: Don Scardino
  13 1
  5.9
 • A Christmas Wedding Tail (2011)

  Cupidonii Crăciunului

  Regia: Michael Feifer
  1 0
  4.3
 • Regia: Wallace Wolodarsky
  2 1
  5.8
 • Hereafter (2010)

  Dincolo de viață

  O dramă care se concentrează asupra a trei oameni – un muncitor american, o jurnalistă franceză și un licean londonez – care, fiecare în felul său unic și profund, se confruntă cu moartea.

  Regia: Clint Eastwood
  20 2
  6.5
 • Proaspat iesit dintr-o casnicie de peste 15 ani, Gary Barns, un pictor ce munceste in industrie, face tot posibilul sa se imparta intre cariera, custodia celor doi copii, o fosta sotie manipulatoare si iubita lui roscovana.

  Scenariul: Ed Yeager
  2 0
  6.7
 • Street Kings (2008)

  Regii străzii

  Ludlow e un polițist cu experiență care își reface cu greu viața după moartea soției sale. Când dovezile sugerează că a luat parte la execuția unui coleg polițist, el este silit să înfrunte tradițiile polițienești.

  Regia: David Ayer
  41 3
  6.8
 • Christmas Do-Over (2006)

  E Crăciun în fiecare zi

  Un bărbat retrăiește ziua de Crăciun în fiecare zi până când își dă seama cât de egoist a devenit și își schimbă comportamentul.

  Regia: Catherine Cyran
  1 0
  5.6
 • Even Money (2006)

  Jocuri de noroc

  Nu risca ceea ce nu-ti poti permite sa pierzi. Jocuri de noroc este o drama mistuitoare care povesteste viata a trei personaje a caror destine se încruciseaza într-un amalgam dependent de jocuri, de noroc si pariuri. Carol (Kim Besinger) este o...

  Regia: Mark Rydell
  1 0
  5.8
 • The Groomsmen (2006)

  Cavalerii de onoare

  Exista o diferenta intre a imbatrani si a te maturiza. Filmul urmareste intamplarile nefericite si confuzia prin care trec un mire si cei patru cavaleri de onoare ai sai in saptamana dinaintea nuntii.

  Regia: Edward Burns
  7 0
  6.0
 • Are We There Yet? (2005)

  Mai e mult până ajungem?

  Când Nick (Ice Cube) se îndrăgosteşte de o mamă celibatară, Suzanne (Nia Long), nu trebuie să-şi facă griji într-o primă fază despre ce cred copiii acesteia despre el, pentru că vrea numai "să fie prieteni"

  Regia: Brian Levant
  12 0
  4.8
 • King's Ransom (2005)

  Rapirea lui King

  Malcolm King este un afacerist bogat si arogant a carui viitoare fosta sotie planuieste sa-i ia, in procesul de divort, si camasa de pe el. Hotarat sa evite sa-i dea acesteia intreaga lui avere, Malcolm isi pune la cale propria rapire.

  Regia: Jeffrey W. Byrd
  4 1
  4.4
 • Ghost Whisperer (2005)

  Mesaje de dincolo

  De mică, Melinda Gordon are abilitatea de a vedea şi de a intra în contact cu spiritele morţilor. Prin acest dar, moştenit de la bunica sa, Melinda ajută spiritele rămase prizoniere în lumea celor vii sa îşi găsească pacea.

  Scenariul: John Gray
  9 0
  6.5
 • Fastlane (2002)

  Fastlane: Cursa vieții și a morții

  Dupa ce partenerul sau a fost ucis intr-o misiune, politistul Van Ray (Pater Facinelli) este recrutat de catre capitanul Wilhelmina Chambers (Tiffani Thiessen) pentru a face parte dintr-o echipa speciala de combatere a criminalitatii din Los...

  Scenariul: John McNamara, McG
  0 0
  7.4