Filmele și serialele cu Jay Mohr

  • Jay Mohr

    Jay Mohr

    53 de ani
    Data nașterii: 23.08.1970
    Locul nașterii: Verona, New Jersey, USA
  • Air (2023)

    Descoperiți parteneriatul care a schimbat jocul dintre un Michael Jordan nedescoperit pe atunci și divizia de baschet a Nike, care a revoluționat lumea sportului și a culturii cu brandul Air Jordan.

    Regia: Ben Affleck
    42 2
    7.4
  • Hunter's Moon (2020)

    Livada

    Trei bărbați vor să jefuiască o casă în care trei adolescente sunt singure, dar situația se schimbă după ce ei află că o forță malefică bântuie locul.

    Regia: Michael Caissie
    3 0
    3.5
  • The Incredible Burt Wonderstone (2013)

    Incredibilul Burt Wonderstone

    Multă vreme favoritul Las Vegas-ului, magicianul Burt Wonderstone ajunge intr-un con de umbra atunci cand apare Steve Haines. Burt va încerca să-l convingă pe fostul sau partener să revina alături de el pentru a pune capăt dominației lui Haines.

    Regia: Don Scardino
    13 1
    5.9
  • A Christmas Wedding Tail (2011)

    Cupidonii Crăciunului

    Regia: Michael Feifer
    1 0
    4.3
  • Regia: Wallace Wolodarsky
    2 1
    5.8
  • Hereafter (2010)

    Dincolo de viață

    O dramă care se concentrează asupra a trei oameni – un muncitor american, o jurnalistă franceză și un licean londonez – care, fiecare în felul său unic și profund, se confruntă cu moartea.

    Regia: Clint Eastwood
    20 2
    6.5
  • Proaspat iesit dintr-o casnicie de peste 15 ani, Gary Barns, un pictor ce munceste in industrie, face tot posibilul sa se imparta intre cariera, custodia celor doi copii, o fosta sotie manipulatoare si iubita lui roscovana.

    Scenariul: Ed Yeager
    2 0
    6.7
  • Street Kings (2008)

    Regii străzii

    Ludlow e un polițist cu experiență care își reface cu greu viața după moartea soției sale. Când dovezile sugerează că a luat parte la execuția unui coleg polițist, el este silit să înfrunte tradițiile polițienești.

    Regia: David Ayer
    41 3
    6.8
  • Christmas Do-Over (2006)

    E Crăciun în fiecare zi

    Un bărbat retrăiește ziua de Crăciun în fiecare zi până când își dă seama cât de egoist a devenit și își schimbă comportamentul.

    Regia: Catherine Cyran
    1 0
    5.6
  • Even Money (2006)

    Jocuri de noroc

    Nu risca ceea ce nu-ti poti permite sa pierzi. Jocuri de noroc este o drama mistuitoare care povesteste viata a trei personaje a caror destine se încruciseaza într-un amalgam dependent de jocuri, de noroc si pariuri. Carol (Kim Besinger) este o...

    Regia: Mark Rydell
    1 0
    5.8
  • The Groomsmen (2006)

    Cavalerii de onoare

    Exista o diferenta intre a imbatrani si a te maturiza. Filmul urmareste intamplarile nefericite si confuzia prin care trec un mire si cei patru cavaleri de onoare ai sai in saptamana dinaintea nuntii.

    Regia: Edward Burns
    7 0
    6.0
  • Are We There Yet? (2005)

    Mai e mult până ajungem?

    Când Nick (Ice Cube) se îndrăgosteşte de o mamă celibatară, Suzanne (Nia Long), nu trebuie să-şi facă griji într-o primă fază despre ce cred copiii acesteia despre el, pentru că vrea numai "să fie prieteni"

    Regia: Brian Levant
    12 0
    4.8
  • King's Ransom (2005)

    Rapirea lui King

    Malcolm King este un afacerist bogat si arogant a carui viitoare fosta sotie planuieste sa-i ia, in procesul de divort, si camasa de pe el. Hotarat sa evite sa-i dea acesteia intreaga lui avere, Malcolm isi pune la cale propria rapire.

    Regia: Jeffrey W. Byrd
    3 1
    4.4
  • Ghost Whisperer (2005)

    Mesaje de dincolo

    De mică, Melinda Gordon are abilitatea de a vedea şi de a intra în contact cu spiritele morţilor. Prin acest dar, moştenit de la bunica sa, Melinda ajută spiritele rămase prizoniere în lumea celor vii sa îşi găsească pacea.

    Scenariul: John Gray
    9 0
    6.5
  • Fastlane (2002)

    Fastlane: Cursa vieții și a morții

    Dupa ce partenerul sau a fost ucis intr-o misiune, politistul Van Ray (Pater Facinelli) este recrutat de catre capitanul Wilhelmina Chambers (Tiffani Thiessen) pentru a face parte dintr-o echipa speciala de combatere a criminalitatii din Los...

    Scenariul: John McNamara, McG
    0 0
    7.4