Filmele și serialele cu Jaz Sinclair

  • Jaz Sinclair

    Jaz Sinclair

    29 de ani
    Data nașterii: 22.07.1994
    Locul nașterii: Dallas, Dallas County, Texas
  • Gen V (2023)

    Provenit din lumea The Boys, Generația V e un nou serial palpitant care are loc la singura facultate pentru supereroi din America. Studenții talentați concurează pentru clasamentul superior al universității și au șansa de a se alătura echipei Cei...

    Scenariul: Seth Rogen, Eric Kripke, Evan Goldberg
    30 5
    7.7
  • Chilling Adventures of Sabrina (2018)

    Sabrina: Între lumină și întuneric

    Sabrinei Spellman (Kiernan Shipka) este o adolescentă jumătate vrăjitoare, jumătate muritoare. Toată viața a așteptat cu sufletul la gură să împlinească 16 ani, dar evenimente neașteptate o forțează să aleagă între lumină și întuneric.

    Scenariul: Roberto Aguirre-Sacasa
    47 4
    7.4
  • Slender Man (2018)

    Legenda lui Slender Man

    Într-un mic orăşel din Massachusetts, un grup de prietene parcurg un întreg ritual pentru a încerca să invoce legenda lui Slender Man. Când una dintre fete dispare în mod misterios, prietenele ei încep să creadă că ea a devenit ultima lui victimă.

    Regia: Sylvain White
    27 13
    3.3
  • When the Bough Breaks (2016)

    Când se rupe craca

    John și Laura sunt un cuplu tânăr, înstărit, care-și dorește cu disperare un copil. După ce epuizează opțiunile, o angajează pe Anna - mama-surogat perfectă. Pe măsură ce sarcina înaintează, obsesia Annei pentru John capătă manifestări periculoase.

    Regia: Jon Cassar
    8 1
    5.2
  • Paper Towns (2015)

    Orașe de hârtie

    Un tânăr și cei patru prieteni ai săi pornesc în călătoria vieții lor ca s-o găsească pe vecina dispărută. Audiția Carei Delevingne pentru rolul lui Margo a fost remarcabilă, conform celor spuse de John Green (autorul cărții).

    Regia: Jake Schreier
    10 1
    6.2