Filmele cu Jean-Philippe Écoffey

  • Jean-Philippe Écoffey

    Jean-Philippe Écoffey

    64 de ani
    Data nașterii: 08.07.1959
    Locul nașterii: Lausanne, Switzerland
  • Moka (2016)

    Obsesia unei mame

    Având doar câteva articole vestimentare, niște bani și o armă, Diane Kramer pleacă spre Evian. Are o singură dorință: să-l găsească pe șoferul Mercedesului de culoare cafenie care i-a lovit fiul și i-a întors viața cu susul în jos.

    Regia: Frédéric Mermoud
    1 0
    6.2
  • Regia: Christophe Chevalier
    1 0
    7.2
  • Hidden Diary (2009)

    La cuisine

    Regia: Julie Lopes-Curval
    3 0
    6.4
  • Flyboys (2006)

    Eroii cerului

    „Flyboys", primul film în ultimii 40 de ani despre implicarea forțelor aviatice americane în primul război mondial, este inspirat de curajoasa poveste a tinerilor americani care au devenit celebri sub numele de Escadrila Lafayette.

    Regia: Tony Bill
    28 0
    6.5
  • Cold Showers (2005)

    Dus rece

    Douches froides ofera o perspectiva patrunzatoare asupra problemelor esentiale ale adolescentei intr-o lume alimentata de diete si aventuri sexuale sordide.

    Regia: Antony Cordier
    1 1
    6.1
  • Snowboarder (2003)

    Concursul

    Gaspard este un pasionat al snowboardului. Gandul ca ar putea deveni celebru il ameteste. Idolul sau este campionul Josh Atterssen. Intr-o zi, la antrenamente, Josh il remarca pe Gaspard pe pista, in timp ce acesta se antrena.

    Regia: Olias Barco
    0 0
    3.5
  • Rembrandt (1999)

    Rembrandt van Rijn a cunoscut in viata gloria, dar si gustul amar al indiferentei, bogatia, dar si saracia. La inceputul carierei, stilul sau in pictura era in concordanta cu gustul publicului. De aceea, cand soseste la Amsterdam este in plina...

    Regia: Charles Matton
    0 0
    6.2
  • The Apartment (1996)

    Apartamentul

    In drum spre Tokyo Max o întâlnește pe Lisa. Fără să fie prima dată, Max este convins că Lisa este femeia cu care vrea să-și petreacă restul vieții. Uită și de scopul călătoriei și de logodnica lui, și o urmărește pe Lisa acasă...

    Regia: Gilles Mimouni
    7 2
    7.3
  • Henry & June (1990)

    Henry și June

    Bazat pe jurnalele scriitoarei pariziene Anaïs Nin, Henry & June portretizează triunghiul amoros creat în anii 1930 între Nin (Maria de Medeiros), romancierul expat Henry Miller (Fred Ward) și soția lui Miller, June (Uma Thurman).

    Regia: Philip Kaufman
    6 3
    6.3
  • The Possessed (1988)

    Demonii

    In jurul anului 1870 un grup de pretinsi revolutionari inspirat de ideile anarhistului Bakunin preconizeaza o rasturnare a ordinii de stat. Teoreticianul grupului isi rezuma ideea astfel: "De la o libertate nelimitata, spre un despotism nelimitat".

    Regia: Andrzej Wajda
    3 0
    6.3
  • Un emoționant film despre maturizare și devenire. Charlotte, o adolescentă dintr-o familie săracă, se îndrăgostește de Clara, o pianistă extrem de talentată care-și petrece vacanța în apropiere. Cu o viață mizeră în realitate, Charlotte intră...

    Regia: Claude Miller
    0 0
    6.9