Filmele și serialele cu Jean Reno

 • Couples Retreat (2009)

  Vacanța cu toate incluse

  Uneori, ca să-ți salvezi căsnicia, o călătorie într-o insulă tropicală pare a fi soluția cea mai simplă. Urmezi terapia cu cocktailuri cu nume exotice, plimbări prelungi pe nisipul auriu, relaxare totală la spa și plajă de voie.

  Regia: Peter Billingsley
  20 0
  5.5
 • The Pink Panther 2 (2009)

  Pantera roz 2

  După ce a fost recompensat pentru că a rezolvat misterul Diamantului Pantera roz, inspectorul Jacques Clouseau a fost pus să soluționeze cazuri minore, asta ca să nu-l mai încurce pe inspectorul Dreyfus, dar faimosul diamant este din nou dat...

  Regia: Harald Zwart
  31 2
  5.6
 • Ca$h (2008)

  Tentatia Ca$hului

  Sarm, eleganta, indrazneala. Le are pe toate, chiar si simtul familiei. Iar atunci cand fratele sau este asasinat de catre un ratat pierdut, el decide sa se razbune in felul lui. Fara arme, fara violenta, dar cu stil.

  Regia: Éric Besnard
  5 0
  5.9
 • Flushed Away (2006)

  Aruncat la canal

  Roddy este un soarece „de societate” care traieste intr-un apartament foarte sic din Kensington. Cand Syd, un umil soarece de canal, ii invadeaza „domeniul", Roddy incearca sa scape de el. Dar Roddy este cel aruncat in lumea canalizarii, Ratropolis.

  Regia: David Bowers, Sam Fell
  12 2
  6.6
 • Flyboys (2006)

  Eroii cerului

  „Flyboys", primul film în ultimii 40 de ani despre implicarea forțelor aviatice americane în primul război mondial, este inspirat de curajoasa poveste a tinerilor americani care au devenit celebri sub numele de Escadrila Lafayette.

  Regia: Tony Bill
  28 0
  6.5
 • The Pink Panther (2006)

  Pantera roz

  The Pink Panther il are in centru bineinteles pe Inspectorul Clouseau, interpretat acum de Steve Martin. Alaturi de el, Jean Reno, Beyonce Knowles, Kevin Kline, Jackie Chan. O super-comedie!

  Regia: Shawn Levy
  34 2
  5.7
 • The Da Vinci Code (2006)

  Codul lui Da Vinci

  Faimosul semiolog Profesorul Robert Langdon (Tom Hanks) este chemat într-o noapte la Muzeul Luvru unde un custode a fost ucis, lăsând în urma sa o urmă misterioasă plină de simboluri și indicii.

  Regia: Ron Howard
  60 5
  6.6
 • Empire of the Wolves (2005)

  Imperiul Lupilor

  Sotia unui inalt functionar isi pierde deodata memoria si incepe sa sufere de haluciantii inspaimantatoare. Trei necunoscuti de cetatenie turca sunt gasiti ucisi, cu corpurile si chipurile mutilate si lacerate cu o minutiozitate diabolica.

  Regia: Chris Nahon
  9 1
  5.8
 • The Tiger and the Snow (2005)

  Tigrul și zăpada

  Roma, martie 2003. Attilio de Giovanni (Roberto Benigni) este un profestor de literatura boem, distrat si foarte romantic. Divortat si tata a doua fete adolescente, el are un vis maret: sa se casatoresca cu Vittoria - femeia de care este...

  Regia: Roberto Benigni
  5 0
  7.0
 • The Corsican File (2004)

  Filiera Corsicană

  Detectivul Jack Palmer (Christian Clavier) este un adevarat anti-erou: brutal, neindemanatic si incult. El este trimis intr-o misiune in Corsica, unde trebuie sa-l gaseasca pe misteriosul Ange Leoni (Jean Reno), pentru a-i inmana un testament de...

  Regia: Alain Berbérian
  4 1
  5.8
 • Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse (2004)

  Râuri de Purpură 2: Îngerii Apocalipsei

  Continuare a filmului de succes Râuri de purpură, regizat de Mathieu Kassovitz. În Lorena, lângă granița cu Germania, Inspectorul-Sef Pierre Niemans (Jean Reno) anchetează moartea unui om care a fost crucificat, într-un ritual.

  Regia: Olivier Dahan
  37 1
  5.9
 • Ruby & Quentin (2003)

  Ciocu' mic!

  O comedie de actiune minunata, in regia lui Francis Weber, in care tonul este totusi serios, iar crima apare si ea in primele minute. Un tip dur, cu stil laconic, Ruby (Jean Reno) jefuieste o camioneta cu bani de la un alt hot,„baiat rau”, Vogel...

  Regia: Francis Veber
  38 1
  7.1
 • Jet Lag (2002)

  Decalaj orar

  Un bărbat și o femeie se întâlnesc pe un aeroport și au la dispoziție o singură noapte pentru a se îndrâgosti unul de celălalt.

  Regia: Danièle Thompson
  0 0
  6.1
 • Rollerball (2002)

  Batalia pe role

  In anul 2005 un nou sport foarte violent este la moda. Singura problema este ca are si consecinte foarte grave, cum ar fi de exemplu moartea...

  Regia: John McTiernan
  3 0
  3.1
 • Wasabi (2001)

  Un polițist cu capsa pusă

  Hubert (Jean Reno) e un inspector de politie ce adoptă metode de investigare dure, desi are inimă de aur. După ce îl bate măr pe fiul prefectului, ia o vacantă. Apoi primeste un telefon si un notar îi dă o veste despre Miko, o femeie din trecutul lui

  Regia: Gérard Krawczyk
  36 4
  6.6