Filmele și serialele cu Jean Smart

 • Jean Smart

  Jean Smart

  70 de ani
  Data nașterii: 13.09.1951
  Locul nașterii: Seattle, Washington, USA
 • Hacks (2021)

  Scenariul: Paul W. Downs, Lucia Aniello, Jen Statsky
  1 0
  8.2
 • Mare of Easttown (2021)

  Crima din Easttown

  Un detectiv dintr-un orășel din Pennsylvania investighează o crimă în timp ce viața ei se destramă. Serialul explorează partea întunecată a unei comunități și examinează modul în care familia și tragediile din trecut pot defini prezentul.

  Scenariul: Brad Ingelsby
  85 6
  8.5
 • Când o super-inteligență decide să o studieze pe banala Carol Peters, soarta omenirii e pusă în pericol. Pentru că entitatea are să salveze, înrobească sau distrugă specia umană, cade în sarcina lui Carol să convingă că oamenii merită să fie salvați.

  Regia: Ben Falcone
  28 5
  5.4
 • Watchmen (2019)

  Acțiunea serialului are loc într-o realitate alternativă în care supereroii sunt considerați răufăcători. În ciuda acestui fapt, unii dintre ei se adună pentru a începe o revoluție.

  Scenariul: Damon Lindelof
  72 13
  8.1
 • Life Itself (2018)

  Asta-i viața

  Life Itself spune o poveste în care viețile mai multor oameni, toate conectate printr-un eveniment unic, se intersectează de-a lungul deceniilor, de pe străzile din New York până în Spania rurală.

  Regia: Dan Fogelman
  21 4
  6.8
 • A Shoe Addict's Christmas (2018)

  Crăciun la magazin

  Aventura lui Noelle începe când este închisă în magazinul în care lucrează, chiar în ajunul Crăciunului. Inițial, nu este îngrijorată de perspectivă, dar în curând se întâlnește cu o femeie care susține că este îngerul ei păzitor.

  Regia: Michael Robison
  18 5
  6.6
 • Legion (2017)

  Legiunea

  Diagnosticat ca schizofrenic, David Haller a fost în spitale de psihiatrie ani de zile dar, după o întâlnire ciudată cu o alta pacienta, el se confruntă cu posibilitatea ca vocile pe care le aude și viziunile pe care le vede sa fie reale....

  Scenariul: Noah Hawley
  240 40
  8.2
 • The Accountant (2016)

  The Accountant: Cifre periculoase

  Povestea filmului, imaginată de Bill Dubuque, are în centru un contabil liniştit care e se transformă după încheierea programului într-un asasin letal.

  Regia: Gavin O'Connor
  140 7
  7.3
 • Miss Meadows (2014)

  Domnișoara Meadows

  Domnișoara Meadows este mai mult decât o profesoară fermecătoare. Dincolo de exteriorul drăguț se află o justițiară. Misiunea ei este să îndrepte cu orice preț lucrurile rele din această lume dură.

  Regia: Karen Leigh Hopkins
  3 2
  5.7
 • When Calls the Heart (2013)

  Glasul inimii

  Regia: Michael Landon Jr.
  3 1
  6.5
 • Hope Springs (2012)

  Terapie de cuplu

  După un mariaj de trei decenii, Maeve și Arnold apelează la consilierul marital Bernie Field pentru a se hotărî dacă mai rămân sau nu împreună. Pe parcursul unui singur weekend, cei doi soți își vor decide întreg viitorul

  Regia: David Frankel
  8 1
  6.3
 • Barry Munday (2010)

  Bazat pe romanul "Life is a strange place" al autorului Frank Turner Hollon, filmul il are in centrul actiunii pe afemeiatul Barry Munday, care nu pierde nicio ocazie de a flirta cu femeile de la locul de munca sau de pe strada.

  Regia: Chris D'Arienzo
  5 1
  5.8
 • $#*! My Dad Says (2010)

  Prostiile pe care le indruga tatal meu

  Ed este un barbat de 72 de ani, care a fost casatorit de trei ori si are doi fii: Henry si Vince. Ed are opinii despre oricine si orice, pe care si le exprima pe un ton categoric, autoritar. Asta nu constituie insa o problema pana in momentul cand...

  Scenariul: David Kohan, Max Mutchnick, Justin Halpern
  1 0
  6.3
 • Youth in Revolt (2009)

  Tineri și rebeli

  Povestea maturizării lui Nick Twisp, un puști de 16 ani foarte cinic, care se folosește de adolescență pentru a se revolta. Scopul lui este unul singur - să își piardă virginitatea. Pentru asta trebuie să o cucerească pe Sheeni Saunders.

  Regia: Miguel Arteta
  3 0
  6.4
 • Hero Wanted (2008)

  Erou dorit

  Filmul reprezintă o poveste despre supraviețuire, despre putere și determinare și despre cât ai de luptat ca, după ce, din erou ai ajuns pe lista de "most-wanted" a poliției, să reușești să te reabilitezi.

  Regia: Brian Smrz
  4 0
  5.6