Filmele cu Jed Rees

  • Jed Rees

    Jed Rees

    54 de ani
    Data nașterii: 08.03.1970
    Locul nașterii: Vancouver, British Columbia, Canada
  • Love Guaranteed (2020)

    Dragoste garantată

    Pentru a-și salva mica firmă de avocatură, Susan, o avocată serioasă, preia un caz bine plătit de la Nick, un nou și fermecător client care vrea să dea în judecată un site matrimonial ce garantează găsirea dragostei.

    Regia: Mark Steven Johnson
    15 16
    5.6
  • Regia: Robert Vince
    4 0
    3.9
  • American Made (2017)

    Trafic în stil American

    Barry Seal: Trafic în stil American e povestea incredibil de adevărată a unui pilot care a reușit să conducă una din cele mai mari operațiuni sub acoperire derulate vreodată de CIA.

    Regia: Doug Liman
    304 50
    7.1
  • Hit by Lightning (2014)

    Lovit de fulger

    Când Ricky Miller, un singuratic liniștit de 40 de ani, scriitor aspirant și manager al unui magazin este “lovit de fulger” și se întâlnește cu iubirea vieții lui, frumoasa Danita pe E-Happily.com, el este catapultat într-o relație online...

    Regia: Ricky Blitt
    5 0
    5.1
  • Regia: David Jung
    2 0
    5.7
  • Chasing Christmas (2005)

    In cautarea Craciunului

    Filmul “In cautarea Craciunului” este o ecranizare intr-o varianta originala a cartii clasice a lui Charles Dickens “Colinda de Craciun”. Jack Cameron, personajul jucat de Tom Arnold, este un Scrooge al zilelor moderne, un tata singur, care...

    Regia: Ron Oliver
    0 0
    5.2
  • Elizabethtown (2005)

    O fabula comica, surprinzatoare si sincera despre viata si moarte, Elizabethtown este calatoria unui tanar barbat intr-o directie necunoscuta si a unei femei care il ajuta sa-si limpezeasca conceptiile despre lumea ce il inconjoara.

    Regia: Cameron Crowe
    15 5
    6.3
  • The Ringer (2005)

    Concurentul

    Sub presiunea unui unchi lacom si a numeroaselor datorii, simpaticul ratat Steve Barker recurge la o schemã nebuneascã si aproape de neconceput. El pretinde cã are probleme mentale pentru a putea participa la Olimpiadele Speciale si a câstiga aurul.

    Regia: Barry W. Blaustein
    3 0
    5.8
  • Men with Brooms (2002)

    Barbati la matura!

    Chris Cutter este seful unei echipe de curling, dintr-un mic orasel. Fiecare membru al echipei isi are problemele lui si nu s-a mai antrenat de multa vreme, dar dorinta de a invinge le va da tuturor forta de a nu se lasa infranti, mai ales ca din...

    Regia: Paul Gross
    0 0
    5.9
  • Povestea canadianului Dudley Do-Right, un nătâng poliţist călare, care pleacă pe urmele maleficului Snidely Whiplash în timp ce încearcă să o cucerească pe Nell Fenwick.

    Regia: Hugh Wilson
    0 2
    3.9
  • Lake Placid (1999)

    Monstrul din Lake Placid

    O moarte suspecta, un fragment de os, amintind de un animal preistoric, sunt la inceput doar cateva elemente ce trezesc curiozitatea si interesul unui grup de cercetatori care sosesc in mica asezare de langa Lake Placid.

    Regia: Steve Miner
    18 1
    5.8
  • Galaxy Quest (1999)

    Căutarea galactică

    Când un grup de extratereștri interpretează greșit mesajul vestiților actori, îi răpește și-i duce în spațiu pentru a-i sprijini într-un razboi, echipa Galaxy Quest trebuie să se descurce.

    Regia: Dean Parisot
    28 2
    7.4
  • Fear (1996)

    Frică

    Inocenta adolescenta de 16 ani, Nicole (Reese Witherspoon) se indragosteste de atragatorul si puternicul David (Mark Walhlberg) fara sa stie ca acesta este de fapt un psihopat care o vrea pe Nicole numai pentru el pentru totdeauna.

    Regia: James Foley
    13 2
    6.2