Filmele cu Jeff Chase

  • Jeff Chase

    Jeff Chase

    56 de ani
    Data nașterii: 17.01.1968
    Locul nașterii: Paterson, New Jersey, USA
  • 57 Seconds (2023)

    57 Secunde

    Franklin Fox (Josh Hutcherson), un tânăr blogger pasionat de tehnologie, reușește să obțină un interviu cu Anton Burrell (Morgan Freeman), un guru al tehnologiei. Mai mult decât atât, îi salvează viața când acesta este atacat. În urma acestor...

    Regia: Rusty Cundieff
    96 15
    5.4
  • Jay and Silent Bob Reboot (2019)

    Jay și Bob Tăcutul reporniți

    Regia: Kevin Smith
    14 3
    5.6
  • Escape Plan: The Extractors (2019)

    Testul suprem: Extractorii

    După ce expertul în securitate Ray Breslin a fost angajat să salveze fiica răpită a unui mogul al tehnologiei din Hong Kong, iubita lui Breslin este, de asemenea, capturată și ținută într-o închisoare letonă teribilă...

    Regia: John Herzfeld
    126 18
    4.4
  • The Domestics (2018)

    Într-o lume post-apocaliptică sângeroasă ocupată de bande rivale sălbatice, doi soți aleargă disperați în căutarea unui adăpost. Cei doi trebuie să coopereze și să-și depăsească limitele pentru a supraviețui.

    Regia: Mike P. Nelson
    53 9
    5.7
  • Swamp Shark (2011)

    Prădătorul din mlaștină

    O familie foarte unită și mai mulți prieteni apropiați își unesc forțele pentru a vâna un rechin care a suferit mutații genetice și care a adus prăpădul în micul lor oraș de pe malul unui râu.

    Regia: Griff Furst
    0 0
    3.7
  • The Mechanic (2011)

    Mecanicul

    Arthur Bishop (Jason Statham) este un "mecanic", un asasin de elită cu un cod de onoare strict şi cu un talent unic pentru eliminarea ţintelor. Este o slujbă care necesită profesionalism desăvârşit şi o detaşare absolută, iar Bishop e cel mai bun.

    Regia: Simon West
    90 1
    6.5
  • Plin de datorii la mafia locală, patronul unui restaurant pune la cale un concurs prin care doreşte să vadă care dintre eventualii chelneri ar putea câştiga cel mai mult într-o noapte.

    Regia: Kevin Heffernan
    2 0
    6.4
  • Loaded (2008)

    Copii de bani gata

    Facand parte dintr-o familie bogata si plictisit de monotonia vietii cotidiene, Tristan Price interpretat de Jesse Metcalfe, se lasa prada unei lumi lipsite de prejudecati. Viata de noapte, cluburile, drogurile si un anturaj dubios il transforma...

    Regia: Alan Pao
    3 0
    4.5
  • All About the Benjamins (2002)

    Totul până la bani

    Ice Cube este Bucum, vanator de recompense aflat pe urmele lui Reggie, un infractor care a reusit sa scape din inchisoare. Bucum este cat pe ce sa-l captureze pe Reggie, dar, din intamplare, cei doi surprind un jaf exact in momentul desfasurarii lui.

    Regia: Kevin Bray
    15 0
    5.8