Filmele și serialele cu Jeff Garlin

  • Jeff Garlin

    Jeff Garlin

    61 de ani
    Data nașterii: 05.06.1962
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Studio 666 (2022)

    Legendara trupă rock Foo Fighters se mută într-o vilă din Encino, ca să înregistreze al 10-lea album. În clădire, istoria locuinței se trezește la viață, iar trupa trebuie să înfrunte forțe supranaturale ca să supraviețuiască.

    Regia: BJ McDonnell
    3 2
    5.7
  • Todd Glass: Act Happy (2018)

    Act Happy

    Regia: Scott Moran
    1 0
    5.2
  • Handsome: A Netflix Mystery Movie (2017)

    Handsome: Un film Netflix cu detectivi

    Regia: Jeff Garlin
    7 4
    5.2
  • The Goldbergs (2013)

    Reședința Goldberg

    Cu acțiunea plasată în anii '80, naratorul prezintă întâmplările din copilăria sa - alături de o mamă super protectivă, un tată ușor coleric, o soră mai mare rebelă, un frate mai mare încăpățânat și un bunic cu rolul de confident.

    Scenariul: Adam F. Goldberg
    2 0
    8.0
  • ParaNorman (2012)

    Norman, un băiat în stare să comunice cu morţii, va avea de înfruntat zombie, fantome, vrăjitoare şi, mai răi decât toţi, adulţi, pentru a-şi salva micul orăşel de un blestem vechi de veacuri.

    Regia: Sam Fell, Chris Butler
    7 0
    7.0
  • Safety Not Guaranteed (2012)

    Siguranța nu este garantată

    Trei angajați ai unei reviste se întrec în a lua un interviu unui om care a publicat un anunț, conform căruia ar căuta pe cineva care să îl însoțească într-o călătorie în timp

    Regia: Colin Trevorrow
    4 0
    6.9
  • Toy Story Toons: Hawaiian Vacation (2011)

    Povestea jucăriilor: Vacanța Hawaiană

    Regia: Gary Rydstrom
    2 0
    7.2
  • The Rocker (2008)

    Toba de rock

    Robert e un baterist care-si traieste visul pana ce este dat afara din trupa. Dupa 20 de ani, Robert afla ca trupa nepotul sau de liceu isi cauta baterist. Tinerii il iau in trupa, dandu-i sansa sa aspire din nou la titlul de star rock.

    Regia: Peter Cattaneo
    5 0
    6.2
  • Strange Wilderness (2008)

    Sălbăticie ciudată

    Peter Gaulke și amicul său, Fred Wolf, sunt prezentatorii unei emisiuni de televiziune despre viața animalelor sălbatice. Ca urmare a căderii drastice înregistrate în preferințele telespectatorilor, emisiunea este pe cale să fie anulată

    Regia: Fred Wolf
    2 0
    5.2
  • Wall-E (2008)

    E anul 2700, iar Pământul e acoperit de gunoaie, ca urmare a secolelor de consumerism nesăbuit. Oamenii au plecat de pe Terra lăsând aici mici roboți a căror sarcină este să facă planeta iarăși locuibilă. Micul Wall-E a rămas singurul robot activ.

    Regia: Andrew Stanton
    Oscar-uri:
    53 2
    8.4
  • Sleepover (2004)

    Razbunare in pijamale

    In vara de dinaintea primului lor an la liceu, Julie organizeaza o petrecere in pijamale cu Hannah, Nancy si Farrah. In trei, ele ajung sa traiasca aventura vietilor lor în incercarea de a scapa o data pentru totdeauna de reputatiza lor.

    Regia: Joe Nussbaum
    3 0
    5.3
  • Daddy Day Care (2003)

    Grădinița lui tăticu'

    Doi barbati sunt cocediati de la slujbele lor, in urma restrucurarii institutiei. Ei gasesc o solutie de a munci acasa: sa infiinteze un fel de centru in care ei sa aiba grija de copiii ai caror parinti sunt la servici.

    Regia: Steve Carr
    9 0
    5.6
  • Full Frontal (2002)

    Legături nebune

    Full Frontal ne arată complicata relaţie dintre şapte prieteni interpretăţi de David Duchovny, Nicky Katt, Catherine Keener, Mary McCormack, David Pierce, Julia Roberts şi Blair Underwood, ce se confruntă cu fragilele conexiuni care îi ţin împreună.

    Regia: Steven Soderbergh
    2 1
    4.7
  • Curb Your Enthusiasm (2000)

    Larry David, inamicul public nr. 1

    Curb Your Enthusiasm este un serial de televiziune american cu usoare tente de reality show, in care rolul principal este interpretat de catre Larry David in rolul lui Larry David, cel care a scris, creat si produs serialul Seinfeld.

    Scenariul: Larry David
    30 1
    8.8