Filmele și serialele cu Jeff Goldblum

  • Jeff Goldblum

    Jeff Goldblum

    71 de ani
    Data nașterii: 22.10.1952
    Locul nașterii: Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • Jurassic World Dominion (2022)

    Jurassic World: Dominația

    Arhitectul și regizorul capitolului Jurassic World, Colin Trevorrow, ne prezintă Jurassic World: Dominația, care are loc la patru ani după ce Isla Nublar a fost distrusă. Dinozaurii trăiesc acum - și vânează - alături de oameni din întreaga lume....

    Regia: Colin Trevorrow
    322 49
    5.6
  • The Boss Baby: Family Business (2021)

    Boss Baby: Afaceri de familie

    Frații Templeton – Tim și fratele lui Boss Baby Ted – au devenit adulți și s-au îndepărtat unul de celălalt. Dar un nou copil șef, cu o abordare de ultimă oră și o atitudine capabilă, este pe cale să-i unească din nou... și să inspire o nouă...

    Regia: Tom McGrath
    39 3
    5.9
  • The Mountain (2018)

    Muntele

    În America anilor ’50, un tânăr introvertit se alătură unui renumit lobotomist ce își promovează noua procedură. Tânărul începe să se identifice cu pacienții, printre ei și fiica unui carismatic lider a înfloritoarei mișcări New Age din Vest.

    Regia: Rick Alverson
    2 1
    5.5
  • Hotel Artemis (2018)

    In viitorul apropiat, asistenta medicală Jean Thomas conduce un spital secret și exclusivist pentru cei mai siniștri criminali din Los Angeles. Asistenta tratează asasini, traficanți de arme, hoți și gangsteri, într-o cameră de gardă ultramodernă...

    Regia: Drew Pearce
    140 22
    6.1
  • Isle of Dogs (2018)

    Insula câinilor

    Din cauza unui focar de gripă canină, primarul unui orășel alungă câinii din oraș. Ajungând în carantină pe o insulă, Chief, Rex, Boss, Duke și King nu pot decât să deplângă situația în care se află. Dar pe insulă își face apariția Atari Kobayashi

    Regia: Wes Anderson
    38 10
    7.8
  • Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

    Lumea Jurassic: Un regat în ruină

    Cu toate miracolele și emoțiile sinonime cu una dintre cele mai populare francize din istoria cinematografiei, noua peliculă revine cu personajele și dinozaurii, dar și cu noi specii mai impresionante și înspăimântătoare ca oricând.

    Regia: J. A. Bayona
    442 47
    6.1
  • Hilarity for Charity (2018)

    Seth Rogen: Veselie și filantropie

    Regia: Ryan Polito
    3 2
    5.0
  • Apocalipsa ar putea distruge din temelii luminoasa lume condusă de Odin, iar Thor va avea mare nevoie de ajutorul lui Loki pentru a înfrunta pericolul ce-i amenință tărâmul de baștină.

    Regia: Taika Waititi
    577 40
    7.9
  • Independence Day: Resurgence (2016)

    Ziua Independenței: Renașterea

    Acțiunea va avea loc la 20 de ani de la evenimentele din filmul original, când forțele extraterestre de întărire ajung pe Terra, să păstreze și să consolideze dominația predecesorilor lor, asta după ce primesc un semnal S.O.S. de la președintele SUA.

    Regia: Roland Emmerich
    157 11
    5.2
  • Mortdecai (2015)

    Dealer-ul de artă Charles Mortdecai pornește în căutarea unui tablou furat despre care se zvonește că ar conține un cod secret, cheia spre aurul ascuns al naziștilor.

    Regia: David Koepp
    20 4
    5.5
  • The Grand Budapest Hotel (2014)

    Hotel Grand Budapest

    The Grand Budapest Hotel descrie aventurile lui Gustave H, un legendar portar la un mare hotel european din perioada interbelică, şi ale lui Zero Moustafa, hamalul hotelului, care devine cel mai bun prieten al său.

    Regia: Wes Anderson
    Oscar-uri: x 4
    36 3
    8.1
  • Adventures in Zambezia (2012)

    Aventuri în Zambezia

    ZAMBEZIA e povestea lui Kai, un tânăr șoim naiv, exuberant și sigur pe el, care pornește în călătoria vieții lui către orașul păsărilor, numit ZAMBEZIA, unde află despre originea lui și unde învață ce înseamnă să fii parte dintr-o comunitate.

    Regia: Wayne Thornley
    4 0
    5.7
  • The Switch (2010)

    Schimbul

    Kasie (Jennifer Aniston) se află în căutarea bărbatului perfect... pentru a o lăsa însărcinată. Cum ceasul ei biologic bate din ce în ce mai puternic, Kassie începe să se teamă că bărbatul visurilor sale e posibil să nu existe de fapt.

    Regia: Josh Gordon, Will Speck
    18 1
    6.1
  • Intr-o lume intoarsa cu susul in jos, sa fii nebun este doar un fel de a te adapta La putin timp dupa incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial, un fost circar scapat din calea neiertatoarelor camere de gazare devine veriga centrala intr-un...

    Regia: Paul Schrader
    4 0
    6.2
  • Raines (2007)

    Extravagantul Raines

    Los Angeles, zilele noastre. Raines, un polițist cu o minte strălucită, rezolvă numeroase cazuri, pe care mulți sunt nevoiți să le abandoneze. Cum? Cu ajutorul imaginației, el își ia drept parteneri... pe cei dispăruți.

    Scenariul: Graham Yost
    0 1
    7.6