Filmele și serialele cu Jenna Fischer

  • Jenna Fischer

    Jenna Fischer

    50 de ani
    Data nașterii: 07.03.1974
    Locul nașterii: Fort Wayne, Indiana, USA
  • The 15:17 to Paris (2018)

    Trenul de 15:17 spre Paris

    Vă mai amintiți cazul celor trei militari americani care au contracarat un atac terorist într-un tren ce se îndrepta spre Paris, în 2015? Clint Eastwood a făcut un thriller despre caz, cu cei trei americani jucându-și propriile roluri.

    Regia: Clint Eastwood
    54 16
    5.3
  • Brad's Status (2017)

    Statutul lui Brad

    Când Brad își însoțește fiul pe coasta de est, vizita îi provoacă o criză de încredere. Brad are o carieră plină de satisfacții și o viață confortabilă, dar lucrurile nu sunt așa cum și-a imaginat că vor fi când era la colegiu.

    Regia: Mike White
    17 4
    6.5
  • Regia: Lee Kirk
    5 0
    6.7
  • Hall Pass (2011)

    Concediu de la căsnicie

    Scris de fraţii Bobby şi Peter Farrelly, filmul spune povestea unui cuplu (Wilson şi Fischer) care experimentează o nouă metodă de convieţuire. Femeia îi oferă bărbatului libertatea de a se angaja în activităţi extramaritale.

    Regia: Danny Byers, Peter Farrelly
    17 1
    5.9
  • A Little Help (2010)

    Puțin ajutor

    Regia: Michael J. Weithorn
    5 2
    5.6
  • Solitary Man (2009)

    Singuraticul

    În urmă cu 6 ani, Ben era proprietarul unui lanț de magazine ce comercializau automobile și un om de afaceri extrem de puternic. Lăcomia i-a generat însă o serie de probleme legale, iar scandalul monstruos ce a urmat l-a lăsat fără loc de muncă

    Regia: David Levien, Brian Koppelman
    9 1
    6.3
  • Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007)

    Calcă apăsat: Povestea lui Dewey Cox

    Parodie la "Walk the Line" sau "Dreamgirls", "Walk Hard" prezinta tumultuoasa viata a unui cantaret fictiv, Dewey Cox, si a sotiei sale. Pe drumul spre succes cei doi se intalnesc cu o multime de vedete ale scenei ca The Beatles sau Elvis Presley.

    Regia: Jake Kasdan
    3 1
    6.8
  • The Brothers Solomon (2007)

    Frații Solomon

    Dean si John Solomon sunt doi frati cu inima buna, dar cu imense probleme in dragoste. Cand afla ca ultima dorinta a tatalui lor bolnav e un nepotel inca inexistent, cei doi fac tot posibilul sa gaseasca o femeie dispusa sa ramana insarcinata cu ei.

    Regia: Bob Odenkirk
    2 0
    5.3
  • Blades of Glory (2007)

    Tăișul gloriei

    Dupa ce li s-a interzis pe viata sa mai participe la concursurile individuale de patinaj artistic, tot ce au de facut Chazz si Jimmy este sa-si uneasca fortele si sa devina prima pereche barbat/barbat din istoria acestui sport.

    Regia: Josh Gordon, Will Speck
    7 0
    6.3
  • The Office (2005)

    La birou

    Dacă angajaţii unei instituţii care sunt colegi de birou ar vedea serialul, ar veni a doua zi la serviciu ori cu un zâmbet sarcastic în colţul gurii, ori traşi la faţă şi gânditori pentru că tocmai s-au regăsit în unul dintre personaje...

    Scenariul: Stephen Merchant, Ricky Gervais, Greg Daniels
    29 12
    9.0