Filmele și serialele cu Jennifer Connelly

 • Jennifer Connelly

  Jennifer Connelly

  51 de ani
  Data nașterii: 12.12.1970
  Locul nașterii: Cairo, New York
 • Snowpiercer (2020)

  Expresul zăpezii

  Plasat la mai mult de 70 de ani după ce lumea a devenit un deşert îngheţat, Snowpiercer prezintă povestea a ceea ce a mai rămas din umanitate: un grup de oameni aflat la bordul unui tren uriaş, mereu aflat în mişcare, care înconjoară Pământul.

  Scenariul: Graeme Manson, Josh Friedman
  257 10
  6.9
 • Alita: Battle Angel (2019)

  Alita: Îngerul războinic

  Alita, o tânără cyborg fără amintiri, realizează că are o cunoaștere instinctivă a artelor marțiale Panzer Kunst. Căutându-și amintirile, Alita străbate ținuturile pustiite ale lumii dominate de prezența obsedantă a minunatului oraș plutitor Tiphares

  Regia: Robert Rodriguez
  515 29
  7.3
 • Only the Brave (2017)

  Muntele de Granit

  Only the Brave (2017) urmărește povestea echipajului de elită al pompierilor din Prescott, care s-a luptat cu un incendiu sălbatic în Yarnell, Arizona, în iunie 2013.

  Regia: Joseph Kosinski
  111 3
  7.6
 • Swede, fost sportiv, are o soție superbă și a moștenit afacerea tatălui lui. Viața pare perfectă până când fiica lui decide să se alăture unei mișcări revoluționare și să comită un act de terorism în timpul Războiului din Vietnam.

  Regia: Ewan McGregor
  27 9
  6.1
 • Shelter (2014)

  Refugiu

  Hannah și Tahir vin din lumi diferite. Viețile lor se intersectează în același loc: pe străzile din New York. Pe măsură ce trecutul iese la iveală, viitorul apare posibil doar dacă cei doi înțeleg că trebuie să se ajute unul pe celălalt.

  Regia: Paul Bettany
  1 0
  6.5
 • Aloft (2014)

  O mama se lupta din rasputeri sa-si intalneasca din nou fiul pe care l-a abandonat cu 20 de ani in urma. Un tanar jurnalist reuseste sa le organizeze acestora o intalnire, astfel incepand adevarata poveste a filmului...

  Regia: Claudia Llosa
  2 0
  5.3
 • Noah (2014)

  Noe

  E o lume lipsită de speranţă. Ploile nu mai udă ţărâna cotropită de atâtea ori de hoarde barbare. Înconjurat de cruzime şi abuzuri, Noe este un om de ispravă. Luptător experimentat, mag şi vindecător, nu îşi doreşte decât să trăiască în pace.

  Regia: Darren Aronofsky
  52 3
  5.7
 • Winter's Tale (2014)

  Poveste de iarnă

  Într-o noapte de iarnă, Peter (Farrell), orfan, dar lăcătuş priceput, încearcă să dea o spargere la o vilă care arată ca o fortăreaţă. Deşi aparent casa este pustie, fiica proprietarilor este acasă. Şi aşa ia naştere iubirea între Peter şi Beverly

  Regia: Akiva Goldsman
  35 4
  6.2
 • Stuck in Love. (2013)

  Blocat în dragoste

  Romancierul de succes William Borgens este obsedat de fosta soție, Erica, deși întreține raporturi sexuale cu buna lui prietenă Tricia, care se străduiește din toate puterile să-l ajute să o uite pe fosta parteneră și să-și ia viața de la capăt.

  Regia: Josh Boone
  15 1
  7.2
 • Pastorul Dan Day, un preot  evanghelic carismatic care a captivat cu şarmul lui un întreg orăşel vestic american, promite dezvoltarea unor afaceri imobiliare. Carl este unul dintre adepți.

  Regia: George Ratliff
  0 0
  5.3
 • The Dilemma (2011)

  Cum s-o dai să fie bine?

  Încă din colegiu, Ronny (Vince Vaughn), burlac convins, și Nick (Kevin James) au fost prieteni la bine și la rău. Acum sunt parteneri într-o firmă de design auto, pe punctul de a câștiga contractul vieții lor, care ar urma să le propulseze firma.

  Regia: Ron Howard
  5 0
  5.3
 • Creation (2009)

  Originea speciilor

  Ce se întâmplă atunci când un om de știință de renume mondial, strivit de pierderea fiicei lui mai mari, concepe o carte care se va dovedi non-existența lui Dumnezeu. Aceasta este povestea lui Charles Darwin și a lucrarii "Originea speciilor"

  Regia: Jon Amiel
  6 2
  6.7
 • 9 (2009)

  Elijah Wood da viata unei papusi mecanice "care se intampla sa aiba sufletul umanitatii incorporat in ea", conform lui Wood. "Practic este vorba despre o lume post-apocaliptica, unde masinile create de om au distrus omenirea si aceste 9 masinarii...

  Regia: Shane Acker
  16 0
  7.1
 • He's Just Not That Into You (2009)

  Despre bărbați și nu numai

  Filmul spune povestea unui grup de prietene din Baltimore, de varste intre douazeci si treizeci si ceva de ani, care trec prin relatii amoroase, de la intalniri fara sanse si pana la apele adanci si mlastinoase ale casniciei.

  Regia: Ken Kwapis
  13 2
  6.4
 • The Day the Earth Stood Still (2008)

  Ziua în care Pământul se opri

  O farfurie zburatoare aterizeaza pe Terra. Deloc ostil, extraterestrul care il ocupa este purtatorul unui mesaj de pace. Misiunea sa? Daca societatea umana nu este in stare sa respecte planeta, ea va fi distrusa intru protejarea galaxiei.

  Regia: Scott Derrickson
  30 0
  5.5