Filmele și serialele cu Jennifer Coolidge

 • Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans (2009)

  Păcatele unui polițist - Ultimul apel: New Orleans

  Terence este promovat după ce salvează un om în timpul uraganului Katrina. Actul de eroism îl lasă cu o severă dependență de analgezice. Un an mai târziu, Terrence începe o luptă împotriva unui traficant bănuit că ar fi ucis o familie de imigranți.

  Regia: Werner Herzog
  23 3
  6.6
 • Living Proof (2008)

  Dovada vie

  Dennis Slamon (Harry Connick Jr.) dezvoltă un medicament despre care crede că va deveni un tratament revoluționar împotriva cancerului la sân. Atunci când fondurile pentru proiect îi sunt retrase, el trebuie să găsească alte modalități de finanțare.

  Regia: Dan Ireland
  0 0
  6.8
 • Foreign Exchange (2008)

  Desteptul, Prostanacul, Musculosul si Timidul

  Un grup de 4 prieteni este format din: un baiat super destept, un prostanac plin de muschi, unul timid si unul stapan pe orice situatie si plin de fite. Fete, prietene, petreceri si plimbari.. .toate acestea intr-un film despre tinerii americani.

  Regia: Danny Roth
  3 1
  4.0
 • Igor (2008)

  Igor s-a nascut cu o minte geniala, dar din nefericire lumea din jurul lui nu reuseste sa vada decat cocoasa lui, ingnorand inteligenta. Fortat de circumstante, el devine asistentul unui infam om de stiinta, Doctorul Glickenstein.

  Regia: Tony Leondis
  7 0
  5.9
 • Epic Movie (2007)

  Film artistic epic

  Parodia Epic Movie spune povestea a patru orfani. In timp ce viziteaza o fabrica de ciocolata, ei cad intr-un dulap magic care-i duce in taramul fermecat Gnarnia. Orfanii vor trebui sa isi uneasca fortele si sa lupte impotriva maleficei White Bitch.

  Regia: Aaron Seltzer, Jason Friedberg
  15 3
  2.4
 • American Dreamz (2006)

  Vise americane

  SUA nu se mai satura de show-ul American Dreamz care a cuprins o tara intreaga in febra “cine a intrat si cine a iesit”. Creierul productiei e Martin Tweed, gazda emisiunii, care e intr-o continua cautare de talente pe care sa le faca celebritati.

  Regia: Paul Weitz
  4 3
  5.5
 • Date Movie (2006)

  Despre dragoste și alte aiureli

  Acest nou film spune povestea romanticei incurabile Julia Jones (Hannigan), care l-a cunoscut in sfarsit pe barbatul visurilor sale, un tip foarte „British”.

  Regia: Aaron Seltzer, Jason Friedberg
  3 1
  2.8
 • Robots (2005)

  Roboți

  Roboti este o comedie de animatie realizata de autorii succesului Ice Age. Robots beneficiaz

  Regia: Chris Wedge, Carlos Saldanha
  10 0
  6.4
 • A Cinderella Story (2004)

  O Cenușăreasă modernă

  Draguta dar tocilara liceeana Samantha Martin (Hilary Duff) e pur si simplu daramata de moartea prematura a tatalui sau, tragedie care o lasa singura cu Fiona, ticaloasa ei mama vitrega (Jennifer Coolildge).

  Regia: Mark Rosman
  15 0
  5.9
 • Joey (2004)

  Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) se hotaraste sa plece din New York pentru a-si incerca norocul in show-biz la Hollywood – si pentru a-si reintalni sora si nepotul de pe coasta de vest a Americii. Savurati momentele comice impreuna cu Matt LeBlanc...

  Scenariul: Shana Goldberg-Meehan, Scott Silveri
  13 0
  6.0
 • Testosterone (2003)

  Dorindu-si de ceva vreme, sa produca o continuare a nuvelei grafice "I Was a Teenage Speed Freak", cu care a avut un succes colosal, Dean abandoneaza munca si pleaca in cautarea iubitului lui, Pablo, care pleaca intr-o seara sa cumpere tigari si...

  Regia: David Moreton
  0 0
  5.3
 • Legally Blonde 2: Red, White & Blonde (2003)

  Blonda de la drept 2

  Continuarea aventurilor Ellei, ajunsa acum avocat si pregatindu-se de nunta. Ea afla ca pe mama catelusului ei, Bruiser, se fac teste cu produse cosmetice. Astfel, se deplasa la Washington, unde spera ca va ajunge in parlament pentru a schimba legea

  Regia: Charles Herman-Wurmfeld
  10 0
  4.8
 • Carolina (2003)

  Carolina (Julia Stiles ) este o femeie care incearca sa scape de familia ei foarte excentrica pentru a putea duce o viata normala. Ea nu a avut mai mult de trei intalniri cu aceeasi persoana, iar cel mai bun prieten al ei este un barbat (nu are...

  Regia: Marleen Gorris
  3 0
  6.1
 • Pootie Tang (2001)

  Pootie Tang e super-eroul absolut. Vorbeste propria limba, are carisma lui Elvis, garderoba lui Cruise si vocabularul lui James Brown. Mai mult, face praf raufacatorii cu puterea incredibila a curelei sale, pe care o manuieste ca un maestru Kung fu.

  Regia: Louis C.K.
  3 0
  5.3
 • Down to Earth (2001)

  Din nou pe Pământ

  Comicul de culoare Lance (Chris Rock) știe ce înseamnă să moară pe scenă. Dar când viața lui ia o întorsătură neașteptată, ajungând în Rai, Lance e asigurat că se va reîntoarce la viață, dar în trupul îmbătrânit al unui miliardar lipsit de scrupule.

  Regia: Chris Weitz, Paul Weitz
  10 1
  5.4