Filmele și serialele cu Jennifer Garner

 • Jennifer Garner

  Jennifer Garner

  50 de ani
  Data nașterii: 17.04.1972
  Locul nașterii: Houston, Texas, USA
 • The Adam Project (2022)

  Proiectul Adam

  După ce se prăbușește din greșeală în 2022, pilotul călător în timp Adam Reed face echipă cu versiunea lui de la 12 ani în misiunea de a salva viitorul.

  Regia: Shawn Levy
  134 13
  6.7
 • Yes Day (2021)

  Ziua lui „Da”

  Obișnuiți să spună tot timpul NU copiilor și colegilor de serviciu, Allison și Carlos decid să le ofere celor trei copii ai lor o zi dedicată lui DA, în care, timp de 24 de ore, copiii stabilesc regulile.

  Regia: Miguel Arteta
  22 1
  5.7
 • Wonder Park (2019)

  Parcul de distracții

  Povestea unui parc de distracții magic care prinde viață prin imaginația ieșită din comun a unei fetițe pe nume June.

  Regia: Dylan Brown
  35 1
  5.8
 • Peppermint (2018)

  Peppermint: Gustul răzbunării

  Peppermint (2018) este povestea de răzbunare a unei tinere mame care nu mai are nimic de pierdut, iar acum are de gând să-și recupereze viața furată de la criminalii care i-au ucis familia.

  Regia: Pierre Morel
  277 31
  6.4
 • Camping (2018)

  Jennifer Garner joacă într-un nou serial HBO despre un grup de prieteni aflați într-o excursie cu cortul ca să sărbătorească o aniversare importantă. Acest eveniment declanșează emoții puternice, tensiuni și amintiri pe care ar fi preferat să le uite

  Scenariul: Lena Dunham, Jennifer Konner
  4 2
  4.9
 • Love, Simon (2018)

  Cu drag, Simon

  Toată lumea merită o mare poveste de dragoste, dar pentru Simon, un adolescent de 17 ani, este mai complicat: e pe punctul de a spune familiei și prietenilor că e gay și că încă nu știe identitatea colegului anonim de care s-a îndrăgostit online.

  Regia: Greg Berlanti
  26 5
  7.5
 • The Tribes of Palos Verdes (2017)

  Triburile din Palos Verdes

  Bazându-se pe romanul lui Joy Nicholson, drama se concentrează asupra unei familii din California de Sud, a cărei viață este zdruncinată după dizolvarea căsătoriei părinților.

  Regia: Brendan Malloy, Emmett Malloy
  5 0
  5.8
 • Wakefield (2016)

  Howard pare să le aibă pe toate, o slujbă de succes, o familie frumoasă și o casă în suburbii, până când într-o zi el dispare. Fără știrea familiei, el se află încă acolo – ascuns, el observă în secret viețile lor.

  Regia: Robin Swicord
  22 9
  6.3
 • Nine Lives (2016)

  Nouă vieți

  Când vrei să faci un cadou cuiva drag, cel mai bine e să pui suflet, altfel riști să-ți pierzi tu sufletul. Asta pățește Tom când, simțindu-se vinovat că stă prea mult la birou, îi ia fiicei sale cadoul pe care și-l dorea de câțiva ani – o pisică.

  Regia: Barry Sonnenfeld
  31 1
  5.3
 • Miracles from Heaven (2016)

  Miracole din Paradis

  O tânără fată diagnosticată cu o boală digestivă rară are parte de o vindecare miraculoasă după ce supraviețuiește unui terifiant accident.

  Regia: Patricia Riggen
  20 0
  7.0
 • Danny Collins (2015)

  Al Pacino este starul acestui film inspirat de evenimente petrecute în realitate. El este Danny Collins, un cântăreț rock care a cunoscut faima în anii '70 și care nici acum, la bătrânețe, nu vrea să renunțe la plăcerile vieții de star rock.

  Regia: Dan Fogelman
  9 0
  7.0
 • Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day (2014)

  Alexandru și cea mai teribilă, oribilă, foarte rea zi

  Filmul il va urmări pe tânărul Alexander, un puști de 11 ani, prin nenorocirile ce vor umple ziua familiei sale, după ce dorința sa, de a face ca toți membrii familiei să experimenteze nenorocul de care a avut parte el, se îndeplinește.

  Regia: Miguel Arteta
  12 1
  6.2
 • Men, Women & Children (2014)

  Bărbați, femei și copii

  Filmul "Men, Women & Children" (Barbati, Femei si copii) in regia lui Jason Reitman relateaza povestea unui grup de adolescenti din USA dar si a parintilor lor in incercarea de a se adapta la noua epoca tehnologica.

  Regia: Jason Reitman
  6 0
  6.6
 • Draft Day (2014)

  Ziua decisiva

  Dupa ce a incercat sa il aduca in echipa pe cel mai bun jucator, Sonny, directorul general al Cleveland Browns, trebuie sa faca o miscare indrazneata. Fie sa aleaga un jucator cu un trecut indoielnic, fie unul celebru, insa cu un viitor discutabil...

  Regia: Ivan Reitman
  2 0
  6.8
 • Filmul prezintă povestea unui electrician texan, lupta lui cu instituțiile medicale și cu companiile farmaceutice după ce a fost depistat HIV-pozitiv în 1986.

  Regia: Jean-Marc Vallée
  Oscar-uri:
  16 2
  7.9