Filmele și serialele cu Jennifer Jason Leigh

 • Jennifer Jason Leigh

  Jennifer Jason Leigh

  62 de ani
  Data nașterii: 05.02.1962
  Locul nașterii: Hollywood, Los Angeles, California, USA
 • Awake (2021)

  Coșmarul realității

  Conținutul tuturor dispozitivelor electronice este șters, iar oamenii își pierd abilitatea de a dormi. Jill, o fostă membră a forțelor armate cu un trecut problematic, ar putea rezolva această problemă, cheia fiind propria fiică.

  Regia: Mark Raso
  35 2
  4.9
 • Lisey's Story (2021)

  Povestea unei văduve care cade pradă pasiunii bolnave a unui hărțuitor obsedat de munca fostului ei soț.

  27 5
  5.9
 • The Woman in the Window (2021)

  Femeia de la fereastră

  O femeie ce suferă de agorafobie și care trăiește singură în New York începe să își spioneze vecinii. La un moment dat este martora unui act tulburător de violență.

  Regia: Joe Wright
  40 4
  5.7
 • Possessor (2020)

  Possessor este povestea unui agent al unei organizații secrete care folosește tehnologia implanturilor cerebrale pentru a deturna corpurile oamenilor și a le folosi la comiterea de asasinate comandate de clienți de top.

  Regia: Brandon Cronenberg
  35 27
  6.5
 • Regia: Tara Wood
  9 0
  7.3
 • White Boy Rick (2018)

  Băiatul alb Rick

  Povestea tânărului Richard Wershe Jr., care a devenit informator al FBI, în anii '80, și a sfârșit prin a fi condamnat la închisoare pe viață pentru trafic de droguri.

  Regia: Yann Demange
  41 7
  6.5
 • Această miniserie prezintă povestea lui Patrick Melrose, care provine dintr-o familie privilegiată, dar care a avut o copilărie traumatizantă, urmată de abuz de substanțe și, în cele din urmă, de recuperare.

  40 7
  8.0
 • Annihilation (2018)

  Anihilarea

  Annihilation (2018) urmărește povestea unui biolog care își caută soțul dispărut în timp ce se află într-o expediție secretă și descoperă o creatură periculoasă care se ascunde în pustietate.

  Regia: Alex Garland
  336 83
  6.8
 • Good Time (2017)

  Good Time: Pe bune, o să-ți placă

  După ce un jaf ratat la o bancă îl trimite în închisoare pe fratele său mai mic, Constantine Nikas (Pattinson) pornește într-o stranie odisee în lumea interlopă a orașului, în încercarea tot mai disperată și periculoasă de a-și elibera fratele.

  Regia: Benny Safdie, Josh Safdie
  37 7
  7.3
 • Amityville: The Awakening (2017)

  Amityville: Trezirea la viață

  Belle, sora ei mai mică, și fratele geamăn, care este în comă, se mută cu mama lor într-o nouă locuință, iar asta pentru a economisi banii necesari asistenței medicale pentru băiat. Curând, însă, evenimente supranaturale încep să aibă loc.

  Regia: Franck Khalfoun
  36 5
  4.8
 • Atypical (2017)

  Atipic

  Când un adolescent autist decide să-și facă o iubită, dorința lui de a fi mai independent îi pune familia pe calea spre autocunoaștere.

  Scenariul: Robia Rashid
  24 4
  8.2
 • LBJ (2016)

  LBJ (2017) se concentrează asupra revoltelor politice pe care le-a întâmpinat vicepreședintele S. Lyndon Baines Johnson, atunci când a devenit președinte după asasinarea lui John F. Kennedy în noiembrie 1963.

  Regia: Rob Reiner
  3 0
  6.5
 • Morgan (2016)

  Morgan: Un experiment cibernetic

  Lee Weathers, o consultantă a unei corporații, specialistă în managementul riscului, trebuie să hotărască dacă existența lui Morgan, o ființă artificială, trebuie încheiată sau nu.

  Regia: Luke Scott
  38 5
  5.8
 • Anomalisa (2016)

  Anomalisa are o distribuţie care îi include pe Jennifer Jason Leigh, Tom Noonan şi David Thewlis şi spune povestea unui bărbat care "se luptă cu propria inabilitate de a relaţiona cu alţi oameni".

  Regia: Charlie Kaufman, Duke Johnson
  3 2
  7.2
 • The Hateful Eight (2015)

  Cei 8 odioși

  La șase ani de la Războiul Civil American, o trăsură gonește prin peisajul înghețat al Wyoming-ului. Pasagerii, vânătorul de recompense John Ruth și captura sa, Daisy Domergue, se îndreaptă spre Red Rock, unde Ruth o va preda justiției pe Domergue

  Regia: Quentin Tarantino
  Oscar-uri:
  91 3
  7.8