Filmele și serialele cu Jennifer Lawrence

 • Jennifer Lawrence

  Jennifer Lawrence

  33 de ani
  Data nașterii: 15.08.1990
  Locul nașterii: Indian Hills, Kentucky, USA
  Oscaruri:
 • No Hard Feelings (2023)

  Nu-ți port pică!

  Frumoasa Maddie (Jennifer Lawrence) are o viață dezordonată. Face livrări cu mașina personală și niciodată nu are suficienți bani. După ce vede un anunț pe Craiglist, tânăra acceptă oferta unui cuplu de a se vedea cu fiul lor (Andrew Barth...

  Regia: Gene Stupnitsky
  99 14
  6.4
 • Causeway (2022)

  Regia: Lila Neugebauer
  21 1
  6.6
 • Don't Look Up (2021)

  Nu priviți în sus

  Doi astronomi mediocri trebuie să facă un tur media gigantic pentru a preveni omenirea despre apropierea unei comete care va distruge Terra.

  Regia: Adam McKay
  124 15
  7.2
 • Confruntându-se cu noua succesiune de evenimente, X-men va trebui să hotărască dacă viața unui singur membru al echipei este mai importantă decât cea a oamenilor din întreaga lume.

  Regia: Simon Kinberg
  280 37
  5.7
 • Red Sparrow (2018)

  Vrabia roșie

  Red Sparrow urmărește povestea tinerei Dominika, un ofițer care încearcă să supraviețuiască birocrației serviciilor de informații post-sovietice. Ea va fi desemnată împotriva voinței ei să devină o seducătoare instruită în serviciul de securitate rus

  Regia: Francis Lawrence
  464 51
  6.6
 • Mother! (2017)

  Mama!

  Mother este drama unui cuplu a cărei relație este pusă la grea încercare de câțiva oaspeți nepoftiți care apar la ușa lor, perturbându-le existență până atunci liniștită.

  Regia: Darren Aronofsky
  113 37
  6.6
 • Passengers (2016)

  Pasagerii

  În timpul unei călătorii obişnuite prin spaţiu, către o nouă galaxie, doi pasageri, aflaţi într-o stare indusă de somn, se trezesc cu 90 de ani mai devreme decât trebuia, atunci când nava lor se defectează.

  Regia: Morten Tyldum
  290 9
  7.0
 • X-Men: Apocalypse (2016)

  X-Men: Apocalipsa

  In urma unor sapaturi in interiorul unei piramide, un grup de cercetatori il readuc la viata pe En Sabah Nur/Apocalypse, care se trezeste intr-o lume haotica, plina de razboaie, boli si distrugere in masa.

  Regia: Bryan Singer
  134 5
  6.9
 • Joy (2016)

  Jennifer Lawrence va intra în pielea casnicei Joy Mangano, femeia care a inventat tot soiul de aparate ce să uşureze munca domestică.

  Regia: David O. Russell
  30 1
  6.6
 • The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 (2015)

  Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a

  În centrul districtelor răzvrătite se află în continuare Capitoliul, reședința președintelui Snow. Numai moartea acestuia va sfârși tirania în Panem, așa că un commando condus de Katniss are ca țintă capturarea inamicului lor de moarte

  Regia: Francis Lawrence
  92 2
  6.5
 • Serena (2014)

  În timpul Marii Depresii, George Pemberton se instalează împreună cu soția sa, Serena, în Carolina de Nord pentru a dezvolta o fabrică de prelucrarea a lemnului pentru construcții. Femeia descopera ca sotul sau are un copil nelegitim...

  Regia: Susanne Bier
  11 1
  5.4
 • The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 (2014)

  Jocurile foamei: Revolta - partea 1

  Katniss privește cum cei din jur se pregătesc pentru ofensiva ce ar putea distruge pentru totdeauna tirania din Panem și devine simbolul Rezistenței. Ea se va trezi prinsă într-un pericol mortal, alături de cele mai dragi persoane din viața ei.

  Regia: Francis Lawrence
  84 2
  6.6
 • X-Men: Days of Future Past (2014)

  X-Men: Viitorul este trecut

  Eroii din trilogia originală X-Men se alătură eforturilor depuse de versiunile lor mai tinere din trecutul explorat de X-Men: First Class pentru a schimba un eveniment istoric ce ar putea pecetlui soarta tuturor purtătorilor genei X.

  Regia: Bryan Singer
  118 1
  7.9
 • American Hustle (2013)

  Țeapă în stil american

  În anul 1978, mai mulți agenți ai Biroului Federal de Investigații au pozat succesiv în șeicul fictiv Kraim Abdul Rahman și s-au întâlnit cu oficiali ai Guvernului nord-american, înregistrând pe casete video momentele în care dădeau mită.

  Regia: David O. Russell
  42 5
  7.2