Filmele și serialele cu Jennifer Morrison

  • Jennifer Morrison

    Jennifer Morrison

    45 de ani
    Data nașterii: 12.04.1979
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Batman: Hush (2019)

    Când fire din trecutul lui Batman încep să se destrame, pornește o cursă contracronometru pentru Cavalerul Întunecat, care vrea să distrugă jocul mortal al lui Hush.

    Regia: Justin Copeland
    17 0
    6.9
  • Regia: Collin Schiffli
    5 0
    5.7
  • Back Roads (2018)

    Povestea unui tânăr care trebuie să aibă grijă de cele trei surori mai mici după moartea tatălui şi arestarea mamei sale.

    Regia: Alex Pettyfer
    13 1
    6.3
  • Superfly (2018)

    Când Priest, un tânăr traficant de droguri, își dă seama că este momentul să iasă din afaceri, riscă totul pe un ultim proiect. Priest se îndreaptă spre Mexic ca să ia legătura cu oamenii din cartelul care reprezintă sursa produselor sale.

    Regia: Director X.
    45 6
    5.2
  • Alex & The List (2017)

    Lista

    Regia: Harris Goldberg
    6 1
    4.6
  • Sun Dogs (2017)

    Un bărbat dornic să-și servească țara este respins de pușcașii marini, dar face echipă surprinzătoare cu un tânăr fugar într-o aventură nechibzuită.

    Regia: Jennifer Morrison
    10 1
    6.3
  • Amityville: The Awakening (2017)

    Amityville: Trezirea la viață

    Belle, sora ei mai mică, și fratele geamăn, care este în comă, se mută cu mama lor într-o nouă locuință, iar asta pentru a economisi banii necesari asistenței medicale pentru băiat. Curând, însă, evenimente supranaturale încep să aibă loc.

    Regia: Franck Khalfoun
    36 5
    4.8
  • The Darkness (2016)

    Întunericul

    Aflati in vacanta la Marele Canion, membrii unei familii trezesc în necunoștință de cauză o entitate supranaturală straveche. Ei trebuie să lupte pentru supraviețuire atunci când entitatea îi urmează acasă.

    Regia: Greg McLean
    9 0
    4.5
  • Alpha Alert (2013)

    Regia: Matthew Thompson
    0 0
    4.8
  • Warrior (2011)

    Războinicul

    După o absență de 14 ani, Tommy își propune să reintre în competițiile de arte marțiale mixte, rugându-l pe tatăl său, Paddy, să îl antreneze pentru a câștiga turneul "Sparta" și cel mai mare premiu pus vreodată în joc în istoria acestui sport.

    Regia: Gavin O'Connor
    36 0
    8.1
  • Once Upon a Time (2011)

    A fost odată ca niciodată

    Pentru Emma Swan, viața a fost orice, numai nu una de poveste. Tânăra se reîntâlnește cu Henry - fiul pe care l-a dat spre adopție cu mulți ani în urmă - în noaptea în care împlinea 28 de ani, și totul se schimbă. Henry, care este acum un...

    Scenariul: Adam Horowitz, Edward Kitsis
    270 12
    7.7
  • Big Stan (2007)

    Marele Stan

    Un obișnuit al sălilor de tribunal, Stan intră în panică în momentul în care află că micile lui afaceri îl vor băga după gratii. Foarte slab de înger, Stan angajează un specialist în arte marțiale pentru a-l învăța să-i țină la distanță pe condamnați

    Regia: Rob Schneider
    33 1
    6.1
  • Mr. & Mrs. Smith (2005)

    Domnul și doamna Smith

    John si Jane Smith sunt casatoriti de 6 ani. Ceea ce nici unul nu stie despre celalalt este ca amandoi sunt asasini profesionisti, care cutreiera lumea in secret si ucid la comanda. Curând fiecare va primi misiunea sa-l scoata din joc pe celălalt.

    Regia: Doug Liman
    84 4
    6.5
  • Surviving Christmas (2004)

    Supraviețuind Crăciunului

    Drew (Ben Affleck), un director foarte bogat, hotărăste să-si închirieze o familie de Crăciun. Sătul să-si petreacă sărbătorile singur, Drew face familiei Valcos (James Gandolfini, Christina Applegate, Catherine O'Hara) o ofertă.

    Regia: Mike Mitchell
    21 1
    5.5
  • House M.D. (2004)

    Dr. House

    Cine nu-l cunoaşte pe dr. Gregory House, medic specializat în diagnosticări şi în boli rare? E arogant, cinic, mizantrop, e un om dificil, plin de păcate, care merge greu, din cauza unei probleme la un picior, dar... e un medic strălucit! Acolo...

    Scenariul: David Shore
    83 5
    8.7