Filmele și serialele cu Jeremy Irons

 • Jeremy Irons

  Jeremy Irons

  73 de ani
  Data nașterii: 19.09.1948
  Locul nașterii: Cowes, Isle of Wight, England, UK
  Oscaruri:
 • The Pentaverate (2022)

  Pentaviratul

  Scenariul: Mike Myers
  2 0
  6.1
 • House of Gucci (2021)

  Casa Gucci

  Regia: Ridley Scott
  88 17
  6.6
 • Munich: The Edge of War (2021)

  Münchenul în fața războiului

  Regia: Christian Schwochow
  23 2
  6.8
 • Zack Snyder's Justice League (2021)

  Liga Dreptății

  Motivat de sacrificiul suprem al lui Superman (Henry Cavill), Bruce Wayne cere ajutorul noii sale aliate, Diana Prince (Gal Gadot), și, împreună, adună o echipă care poate apăra lumea de o amenințare catastrofică.

  Regia: Zack Snyder
  244 32
  8.0
 • Love, Weddings & Other Disasters (2020)

  Iubire, nunți & alte dezastre

  Dorința unui cuplu de a plănui cea mai reușită nuntă posibilă, într-un timp scurt, declanșează numeroase povești cu personaje neobișnuite. Viețile unei planificatoare de nunți lipsite de experiență, a unui furnizor de mâncare foarte strict, a unei...

  Regia: Dennis Dugan
  5 0
  4.8
 • Watchmen (2019)

  Acțiunea serialului are loc într-o realitate alternativă în care supereroii sunt considerați răufăcători. În ciuda acestui fapt, unii dintre ei se adună pentru a începe o revoluție.

  Scenariul: Damon Lindelof
  72 13
  8.1
 • Red Sparrow (2018)

  Vrabia roșie

  Red Sparrow urmărește povestea tinerei Dominika, un ofițer care încearcă să supraviețuiască birocrației serviciilor de informații post-sovietice. Ea va fi desemnată împotriva voinței ei să devină o seducătoare instruită în serviciul de securitate rus

  Regia: Francis Lawrence
  438 48
  6.6
 • Justice League (2017)

  Liga Dreptății

  Superman, Batman, Femeia Fantastică, Aquaman şi alţii trebuie să uite de orgolii şi să colaboreze pentru că au de-a face cu unii dintre cei mai redutabili eroi negativi ieşiţi vreodată din benzile desenate.

  Regia: Zack Snyder
  495 48
  6.1
 • Assassin's Creed (2016)

  Codul Asasinului

  Cal Lynch descoperă străvechea linie de asasini profesioniști din care se trage după ce este răpit de o organizație ale cărei origini țin de societatea secretă Cavalerii Templieri și care îl trimite înapoi în timp, în Spania secolului al XV-lea.

  Regia: Justin Kurzel
  358 55
  5.6
 • Correspondence (2016)

  Corespondența

  Relația dintre Ed, un astronom căsătorit și Amy, amanta lui, care au petrecut anii departe unul de altul, este bazată doar pe apeluri telefonice și texte. Într-o zi Amy începe să observe ceva ciudat în mesajele lui Ed.

  Regia: Giuseppe Tornatore
  9 0
  6.1
 • The Man Who Knew Infinity (2016)

  Omul care a cunoscut infinitul

  Protagonistul filmului este actorul Dev Patel, care îl interpretează pe Srinivasa Ramanujan, un matematician. Sub îndrumarea profesorului său, G. H. Hardy (interpretat de Jeremy Irons), el devine un pionier al teoriilor matematice.

  Regia: Matt Brown
  21 0
  7.2
 • Race (2016)

  Cursa

  Filmul spune povestea lui Jesse Owens (Stephan James), un atlet de culoare care a făcut istorie pentru Statele Unite ale Americii care la început nu i-au oferit recunoștința pe care ar fi meritat-o.

  Regia: Stephen Hopkins
  6 0
  7.1
 • High-Rise (2016)

  Vieţile locatarilor unui bloc-turn încep să o ia razna.

  Regia: Ben Wheatley
  7 3
  5.5
 • Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

  Batman vs. Superman: Zorii dreptății

  Superman și Batman se întâlnesc pentru prima oară pe marele ecran! Cei doi supereroi vor porni de pe părți diferite ale baricadei, dar un villain redutabil le va dovedi că soarta omenirii este mai importantă decât propriile diferende.

  Regia: Zack Snyder
  147 4
  6.4
 • Night Train to Lisbon (2013)

  Trenul de noapte spre Lisabona

  După o întâlnire întâmplătoare cu o femeie, un profesor elveţian renunţă la slujba sa şi pleacă spre Lisabona în speranţa de a găsi un anumit personaj: un medic şi poet care a luptat împotriva dictatorului portughez Antonio de Oliveira Salazar.

  Regia: Bille August
  9 0
  6.8