Filmele și serialele cu Jeremy Renner

  • Jeremy Renner

    Jeremy Renner

    53 de ani
    Data nașterii: 07.01.1971
    Locul nașterii: Modesto, California, USA
  • Hawkeye (2021)

    167 5
    7.5
  • Amplasată într-un mic oraș din Michigan, unde singura industrie rămasă sunt închisorile federale, de stat și private, povestea urmărește familia McClusky, intermediarii de putere între poliție, criminali, deținuți, gardieni și politicieni, într-un...

    Scenariul: Taylor Sheridan, Hugh Dillon
    242 5
    8.2
  • Arctic Dogs (2019)

    Cățeii arctici: Cursă pe zăpadă

    Swifty (Jeremy Renner), o vulpe polară, visează să devină Top Dog, adică să intre în elita curierilor husky. Ca să își demonstreze abilitățile de câine de top, Swifty pornește în misiunea de a livra în timp record un colet către o locație secretă.

    Regia: Aaron Woodley
    3 0
    4.8
  • Avengers: Endgame (2019)

    Răzbunătorii: Sfârșitul jocului

    Universul este în ruină. Cu ajutorul aliaților rămași în viață, echipa Avengers se adună din nou pentru a-l opri pe Thanos - care a redus populația universului la jumătate - și a readuce ordinea.

    Regia: Anthony Russo, Joe Russo
    492 50
    8.4
  • Tag (2018)

    TAG: Dă-o mai departe

    Timp de o lună, în fiecare an, 5 prieteni au plăcerea să concureze într-o variantă necenzurată a jocului de-a prinselea, riscându-și pielea, serviciul și relațiile pentru a câștiga. Acum, jocul se suprapune cu data căsătoriei celui încă neînvins.

    Regia: Jeff Tomsic
    150 25
    6.5
  • Wind River (2017)

    Crimă la Wind River

    Un agent FBI face echipă cu un specialist în vânătoare pentru a investiga o crimă petrecută într-o rezervație amerindiană.

    Regia: Taylor Sheridan
    320 13
    7.7
  • Arrival (2016)

    Primul contact

    Nave spațiale misterioase sunt răspândite pe 12 meridiane de pe toate continentele. Dar de ce au venit? Ce intenții au? Iată ce are de elucidat Louise Banks, expertă în lingvistică, solicitată de autorități ca să descifreze limbajul "intrușilor".

    Regia: Denis Villeneuve
    Oscar-uri:
    179 9
    7.9
  • Captain America: Civil War (2016)

    Căpitanul America: Război civil

    Prăpădul stârnit de Ultron pe Terra face guvernele lumii să îi țină în frâu pe supereroi. O lege îi obligă pe aceștia să se deconspire autorităților. Dacă Tony Stark susține legea, Căpitanul America o respinge: începe războiul.

    Regia: Anthony Russo, Joe Russo
    175 3
    7.8
  • Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)

    Misiune: Imposibilă - Națiunea secretă

    O nouă misiune imposibilă pentru descurcărețul agent Ethan Hunt (Tom Cruise). De această dată agentul trebuie să înfrunte Sindicatul, o periculoasă organizație criminală cu planuri sumbre pentru întreaga lume.

    Regia: Christopher McQuarrie
    139 3
    7.4
  • Avengers: Age of Ultron (2015)

    Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron

    Ultron, robotul creat pentru a-i înlocui pe Răzbunători în apărarea Pământului, capătă conștiință și declară că oamenii trebuie să moară până la unul. Vor reuși Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră și Hulk să îi țină piept?

    Regia: Joss Whedon
    186 2
    7.3
  • Kill the Messenger (2014)

    Eliminați mesagerul

    În anii '90, Webb a descoperit rolul CIA în importul de cocaină în California, menit să strângă bani pentru armata ce lupta împotriva rebelilor din Nicaragua. Susținut de soție și copii, Webb a urmărit povestea, a documentat-o și a făcut-o publică.

    Regia: Michael Cuesta
    7 1
    6.9
  • The Immigrant (2013)

    Imigranta

    O tânără devine, fără voia ei, protagonista unei vieți de artistă de cabaret până când un iluzionist încearcă să-i ofere ceva mai bun, readucând-o alături de sora ei, care încearcă să imigreze în Statele Unite.

    Regia: James Gray
    10 1
    6.6
  • American Hustle (2013)

    Țeapă în stil american

    În anul 1978, mai mulți agenți ai Biroului Federal de Investigații au pozat succesiv în șeicul fictiv Kraim Abdul Rahman și s-au întâlnit cu oficiali ai Guvernului nord-american, înregistrând pe casete video momentele în care dădeau mită.

    Regia: David O. Russell
    42 5
    7.2