Filmele și serialele cu Jeremy Renner

 • Jeremy Renner

  Jeremy Renner

  52 de ani
  Data nașterii: 07.01.1971
  Locul nașterii: Modesto, California, USA
 • Hawkeye (2021)

  163 5
  7.5
 • Amplasată într-un mic oraș din Michigan, unde singura industrie rămasă sunt închisorile federale, de stat și private, povestea urmărește familia McClusky, intermediarii de putere între poliție, criminali, deținuți, gardieni și politicieni, într-un...

  Scenariul: Taylor Sheridan, Hugh Dillon
  168 2
  8.2
 • Arctic Dogs (2019)

  Cățeii arctici: Cursă pe zăpadă

  Swifty (Jeremy Renner), o vulpe polară, visează să devină Top Dog, adică să intre în elita curierilor husky. Ca să își demonstreze abilitățile de câine de top, Swifty pornește în misiunea de a livra în timp record un colet către o locație secretă.

  Regia: Aaron Woodley
  3 0
  4.8
 • Avengers: Endgame (2019)

  Răzbunătorii: Sfârșitul jocului

  Universul este în ruină. Cu ajutorul aliaților rămași în viață, echipa Avengers se adună din nou pentru a-l opri pe Thanos - care a redus populația universului la jumătate - și a readuce ordinea.

  Regia: Anthony Russo, Joe Russo
  484 50
  8.4
 • Tag (2018)

  TAG: Dă-o mai departe

  Timp de o lună, în fiecare an, 5 prieteni au plăcerea să concureze într-o variantă necenzurată a jocului de-a prinselea, riscându-și pielea, serviciul și relațiile pentru a câștiga. Acum, jocul se suprapune cu data căsătoriei celui încă neînvins.

  Regia: Jeff Tomsic
  149 24
  6.5
 • Wind River (2017)

  Crimă la Wind River

  Un agent FBI face echipă cu un specialist în vânătoare pentru a investiga o crimă petrecută într-o rezervație amerindiană.

  Regia: Taylor Sheridan
  312 13
  7.7
 • Arrival (2016)

  Primul contact

  Nave spațiale misterioase sunt răspândite pe 12 meridiane de pe toate continentele. Dar de ce au venit? Ce intenții au? Iată ce are de elucidat Louise Banks, expertă în lingvistică, solicitată de autorități ca să descifreze limbajul "intrușilor".

  Regia: Denis Villeneuve
  Oscar-uri:
  170 9
  7.9
 • Captain America: Civil War (2016)

  Căpitanul America: Război civil

  Prăpădul stârnit de Ultron pe Terra face guvernele lumii să îi țină în frâu pe supereroi. O lege îi obligă pe aceștia să se deconspire autorităților. Dacă Tony Stark susține legea, Căpitanul America o respinge: începe războiul.

  Regia: Anthony Russo, Joe Russo
  166 3
  7.8
 • Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)

  Misiune: Imposibilă - Națiunea secretă

  O nouă misiune imposibilă pentru descurcărețul agent Ethan Hunt (Tom Cruise). De această dată agentul trebuie să înfrunte Sindicatul, o periculoasă organizație criminală cu planuri sumbre pentru întreaga lume.

  Regia: Christopher McQuarrie
  127 3
  7.4
 • Avengers: Age of Ultron (2015)

  Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron

  Ultron, robotul creat pentru a-i înlocui pe Răzbunători în apărarea Pământului, capătă conștiință și declară că oamenii trebuie să moară până la unul. Vor reuși Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră și Hulk să îi țină piept?

  Regia: Joss Whedon
  182 2
  7.3
 • Kill the Messenger (2014)

  Eliminați mesagerul

  În anii '90, Webb a descoperit rolul CIA în importul de cocaină în California, menit să strângă bani pentru armata ce lupta împotriva rebelilor din Nicaragua. Susținut de soție și copii, Webb a urmărit povestea, a documentat-o și a făcut-o publică.

  Regia: Michael Cuesta
  7 1
  6.9
 • The Immigrant (2013)

  Imigranta

  O tânără devine, fără voia ei, protagonista unei vieți de artistă de cabaret până când un iluzionist încearcă să-i ofere ceva mai bun, readucând-o alături de sora ei, care încearcă să imigreze în Statele Unite.

  Regia: James Gray
  9 1
  6.6
 • American Hustle (2013)

  Țeapă în stil american

  În anul 1978, mai mulți agenți ai Biroului Federal de Investigații au pozat succesiv în șeicul fictiv Kraim Abdul Rahman și s-au întâlnit cu oficiali ai Guvernului nord-american, înregistrând pe casete video momentele în care dădeau mită.

  Regia: David O. Russell
  39 5
  7.2
 • Hansel & Gretel: Witch Hunters (2013)

  Hansel și Gretel: Vânătorii De Vrăjitoare

  La 15 ani de la înfricoșătoarele evenimente din căsuța de turtă dulce, Hansel și Gretel sunt doi neîntrecuți vânători de vrăjitoare

  Regia: Tommy Wirkola
  79 2
  6.1
 • The Bourne Legacy (2012)

  Moștenirea lui Bourne

  Filmul trage cortina pentru a dezvălui o intrigă și mai sumbră în care un nou erou trebuie să se lupte pentru a rămâne în viață când programul lui devine brusc o amenințare scăpată de sub control.

  Regia: Tony Gilroy
  90 2
  6.6