Filmele și serialele cu Jeremy Strong

  • Jeremy Strong

    Jeremy Strong

    45 de ani
    Data nașterii: 25.12.1978
    Locul nașterii: Boston, Massachusetts, USA
  • Armageddon Time (2022)

    Ora Armaghedonului

    Armageddon Time este o poveste extrem de personală despre legăturile indestructibile de familie, despre complexităţile prieteniei şi despre sacrificiile făcute pentru atingerea Visului American.

    Regia: James Gray
    23 2
    6.5
  • The Trial of the Chicago 7 (2020)

    Procesul celor șapte din Chicago

    Filmul urmărește povestea demonstranților care au întrerupt în 1968 convenția democraților cu o manifestație “anti-Vietnam”. Demonstranții au aruncat cu cărămizi, poliția a răspuns cu gaz lacrimogen, centrul orașului Chicago a fost cuprins de flăcări

    Regia: Aaron Sorkin
    45 2
    7.7
  • The Gentlemen (2019)

    Gangsteri cu stil

    Faceți cunoștință cu Mickey, un american care și-a construit la Londra o mega-afacere din traficul de marijuana. Odată ce zvonul că este în căutare de potențiali înlocuitori pentru a ieși din schemă se răspândește, un război incendiar se declanșează.

    Regia: Guy Ritchie
    266 22
    7.8
  • Serenity (2019)

    Calmul dinaintea furtunii

    Steven Knight și Greg Shapiro ne aduc povestea misterioasă a unui căpitan de vas de pescuit, al cărui trecut e pe cale să-i distrugă viața liniștită pe o insulă caribiană, și să-l arunce într-o nouă realitate în care nimic nu este ce pare a fi.

    Regia: Steven Knight
    150 21
    5.4
  • Succession (2018)

    Succesiunea

    Familia Roy - Logan Roy și cei patru copii ai săi - controlează unul dintre cele mai mari trusturi media și de divertisment din lume. Serialul explorează teme precum puterea, politica, banii și familia.

    Scenariul: Jesse Armstrong
    141 5
    8.8
  • Molly's Game (2018)

    Jocuri secrete

    Povestea adevărată lui Molly Bloom (Jessica Chastain), o schioare de nivel olimpic, care a controlat cel mai exclusivist circuit ilegal de jocuri de poker, devenind în final o țintă a FBI-ului.

    Regia: Aaron Sorkin
    188 22
    7.4
  • Time Out of Mind (2014)

    Vremuri demult uitate

    Pelicula spune povestea unui bărbat din New York, care rămâne fără opțiuni și este forțat să hoinărească fără scop prin oraș, singurul loc de refugiu fiind adăposturile pentru săraci. Încearcă însă din răsputeri să își refacă viața

    Regia: Oren Moverman
    6 1
    5.8
  • The Judge (2014)

    Judecătorul

    Avocatul Hank Palmer se întoarce în casa părintească, acolo unde înstrăinatul lui tată, judecător în acest oraș, este suspectat de crimă. El este decis să descopere adevărul și începe să se reconecteze cu familia pe care o lăsase în urmă.

    Regia: David Dobkin
    29 3
    7.4
  • Robot & Frank (2012)

    Robotul și Frank

    Într-un viitor nu prea îndepărtat, un fost hoț de bijuterii primește un cadou din partea fiului său: un robot majordom programat să aibă grijă de el. Dar, foarte curând, cei doi "parteneri" își vor încerca norocul în mici jafuri

    Regia: Jake Schreier
    12 1
    7.0
  • Zero Dark Thirty (2012)

    Misiunea: 00.30 A.M.

    Pe 2 mai 2011 întreaga lume, dar în special americanii afectați de tragedia din 11 septembrie 2001, au răsuflat ușurați când au aflat că Osama Bin Laden a fost ucis. Zero Dark Thirty vine să facă lumină în această misiune ultra-secretă.

    Regia: Kathryn Bigelow
    57 8
    7.4
  • The Romantics (2010)

    Romanticii

    Şapte prieteni apropiaţi se reunesc pentru nunta a doi dintre ei. Problemele apar deoarece mireasa şi domnişoara de onoare au avut o rivalitate îndelungată pentru mire.

    Regia: Galt Niederhoffer
    0 2
    5.0
  • Contact High (2009)

    O comedie episodică despre viețile a patru bărbați care trăiesc la Viena.

    Regia: Michael Glawogger
    0 0
    6.4
  • Humboldt County (2008)

    Ținutul Humboldt

    Regia: Danny Jacobs, Darren Grodsky
    0 0
    6.2
  • The Happening (2008)

    Întâmplarea

    Thriller despre o familie care încearcă să fugă din calea unei calamități naturale în stare să pună întreaga omenire în pericol, ultimul film al lui M. Night Shyamalan îi are în distribuție pe Mark Wahlberg, Zooey Deschanel și John Leguizamo.

    Regia: M. Night Shyamalan
    32 4
    5.0