Filmele și serialele cu Jeremy Strong

 • Jeremy Strong

  Jeremy Strong

  42 de ani
  Data nașterii: 25.12.1978
  Locul nașterii: Boston, Massachusetts, U.S.
 • The Trial of the Chicago 7 (2020)

  Procesul celor șapte din Chicago

  Filmul urmărește povestea demonstranților care au întrerupt în 1968 convenția democraților cu o manifestație “anti-Vietnam”. Demonstranții au aruncat cu cărămizi, poliția a răspuns cu gaz lacrimogen, centrul orașului Chicago a fost cuprins de flăcări

  Regia: Aaron Sorkin
  37 1
  7.8
 • The Gentlemen (2019)

  Gangsteri cu stil

  Faceți cunoștință cu Mickey, un american care și-a construit la Londra o mega-afacere din traficul de marijuana. Odată ce zvonul că este în căutare de potențiali înlocuitori pentru a ieși din schemă se răspândește, un război incendiar se declanșează.

  Regia: Guy Ritchie
  240 21
  7.8
 • Serenity (2019)

  Calmul dinaintea furtunii

  Steven Knight și Greg Shapiro ne aduc povestea misterioasă a unui căpitan de vas de pescuit, al cărui trecut e pe cale să-i distrugă viața liniștită pe o insulă caribiană, și să-l arunce într-o nouă realitate în care nimic nu este ce pare a fi.

  Regia: Steven Knight
  137 18
  5.4
 • Succession (2018)

  Succesiunea

  Familia Roy - Logan Roy și cei patru copii ai săi - controlează unul dintre cele mai mari trusturi media și de divertisment din lume. Serialul explorează teme precum puterea, politica, banii și familia.

  Scenariul: Jesse Armstrong
  66 3
  8.7
 • Molly's Game (2018)

  Jocuri secrete

  Povestea adevărată lui Molly Bloom (Jessica Chastain), o schioare de nivel olimpic, care a controlat cel mai exclusivist circuit ilegal de jocuri de poker, devenind în final o ţintă a FBI-ului.

  Regia: Aaron Sorkin
  177 20
  7.4
 • Time Out of Mind (2014)

  Vremuri demult uitate

  Pelicula spune povestea unui bărbat din New York, care rămâne fără opțiuni și este forțat să hoinărească fără scop prin oraș, singurul loc de refugiu fiind adăposturile pentru săraci. Încearcă însă din răsputeri să își refacă viața

  Regia: Oren Moverman
  5 1
  5.7
 • The Judge (2014)

  Judecătorul

  Avocatul Hank Palmer se întoarce în casa părintească, acolo unde înstrăinatul lui tată, judecător în acest oraș, este suspectat de crimă. El este decis să descopere adevărul și începe să se reconecteze cu familia pe care o lăsase în urmă.

  Regia: David Dobkin
  23 3
  7.4
 • Robot & Frank (2012)

  Robotul și Frank

  Într-un viitor nu prea îndepărtat, un fost hoț de bijuterii primește un cadou din partea fiului său: un robot majordom programat să aibă grijă de el. Dar, foarte curând, cei doi "parteneri" își vor încerca norocul în mici jafuri

  Regia: Jake Schreier
  8 1
  7.1
 • Zero Dark Thirty (2012)

  Misiunea: 00.30 A.M.

  Pe 2 mai 2011 întreaga lume, dar în special americanii afectați de tragedia din 11 septembrie 2001, au răsuflat ușurați când au aflat că Osama Bin Laden a fost ucis. Zero Dark Thirty vine să facă lumină în această misiune ultra-secretă.

  Regia: Kathryn Bigelow
  41 7
  7.4
 • The Happening (2008)

  Întâmplarea

  Thriller despre o familie care încearcă să fugă din calea unei calamități naturale în stare să pună întreaga omenire în pericol, ultimul film al lui M. Night Shyamalan îi are în distribuție pe Mark Wahlberg, Zooey Deschanel și John Leguizamo.

  Regia: M. Night Shyamalan
  25 3
  5.0