Filmele și serialele cu Jerry Adler

  • Jerry Adler

    Jerry Adler

    95 de ani
    Data nașterii: 04.02.1929
    Locul nașterii: Brooklyn, New York, USA
  • Driveways (2019)

    Alei

    Kathy merge cu fiul ei timid, în vârstă de 8 ani, Cody, la casa surorii ei defuncte. Pe măsură ce Kathy își dă seama cât de puține știa despre sora ei, Cody leagă o prietenie neașteptată cu un veteran al războiului din Coreea care locuiește alături.

    Regia: Andrew Ahn
    11 0
    7.2
  • A Most Violent Year (2014)

    Un an foarte violent

    Evenimentele au loc în New York-ul anului 1981, cel mai violent din istoria metropolei, iar în centrul atenției se află o familie de imigranți ce întâmpină extraordinare obstacole în drumul lor spre o viață împlinită pe tărâm american

    Regia: J.C. Chandor
    21 2
    7.0
  • The Angriest Man in Brooklyn (2014)

    Cel mai nervos bărbat din Brooklyn

    Un doctor îi spune din greșeală unui pacient enervant că mai are doar 90 de minute de trăit. Medicul încearcă să-l găsească pe bărbat după ce afirmatiile ei îl trimit într-un tur al orașului în încercarea disperată de a corecta nedreptățile făcute.

    Regia: Phil Alden Robinson
    6 0
    5.7
  • The Good Wife (2009)

    Soția perfectă

    SOŢIA PERFECTĂ este o dramă cu Julianna Margulies, câştigătoare a Premiului Emmy, soţie şi mamă care îşi asumă cu curaj întreaga responsabilitate pentru familia sa şi reintră în câmpul muncii după ce scandalul sexual şi de corupţie politică al...

    Scenariul: Michelle King, Robert King
    48 3
    8.4
  • Prime (2005)

    În floare

    Prime este o comedie sofisticata, care se petrece in New York. Rafi (Uma Thurman) este o carierista de 37 de ani, recent divortata, care locuieste in Manhattan si de care se indragosteste Dave, un tanar pictor talentat, de 23 de ani, din Brooklyn.

    Regia: Ben Younger
    3 0
    6.2
  • Larger Than Life (1996)

    Moștenire cu bucluc

    Jack Corcoran primeste o telegrama prin care este instiintat ca tatal sau, artist de circ, a murit si i-a lasat o mostenire importanta. Cand ajunge sa-si preia mostenirea, descopera ca aceasta este un elefant, partenerul de joc al tatalui sau.

    Regia: Howard Franklin
    7 0
    5.6
  • Manhattan Murder Mystery (1993)

    Misterul crimei din Manhattan

    Woody Allen explorează relaţiile urbane moderne. Allen joacă un editor de carte din New York, căsătorit cu Carol. Carol este un spirit liber, dispus să încerce noi experienţe.

    Regia: Woody Allen
    10 1
    7.3