Filmele și serialele cu Jerry Ferrara

  • Jerry Ferrara

    Jerry Ferrara

    44 de ani
    Data nașterii: 25.11.1979
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Dating & New York (2021)

    Întâlniri în New York

    După o aventură electrică de o noapte, doi millennials din New York, Milo și Wendy, fac un contract de „prieteni cu beneficii”, ca să evite greșelile din ultimele lor relații. Ce ar putea să meargă prost?

    Regia: Jonah Feingold
    0 0
    4.8
  • Entourage (2015)

    Anturaj

    "Anturaj" readuce împreună starurile din popularul serial omonim - Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara şi Jeremy Piven. Comedia dezvăluie cu mult umor drumul spre succesul hollywoodian al celor cinci prieteni.

    Regia: Doug Ellin
    18 2
    6.5
  • Flight 7500 (2014)

    Pasagerii de la bordul unui avion ce zbura peste Oceanul Pacific se confruntă cu o forță nebăzută, supranaturală

    Regia: Takashi Shimizu
    10 2
    4.8
  • Think Like a Man Too (2014)

    Nebunie în Las Vegas

    Zeke, Dominic și Cedric sunt invitați la o petrecere a burlacilor de pomină, dar în calea distracției se vor afla chiar iubitele lor, hotărâte să le arate că petrecerea burlăciților este încă și mai strașnică.

    Regia: Tim Story
    6 1
    5.7
  • Power (2014)

    Puterea

    Power este povestea lui James 'Ghost' St. Patrick, interpretat de Omari Hardwick, un înstărit proprietar al unui club de noapte din New York care, atunci când nu își tratează clientela, își joacă al doilea rol, acela de lord al drogurilor

    Scenariul: Courtney Kemp Agboh
    406 6
    8.1
  • Last Vegas (2013)

    Burlaci întârziați

    Billy, Paddy, Archie și Sam sunt cei mai buni prieteni încă din copilărie. Atunci când Billy, burlacul convins al grupului, o cere în sfârșit în căsătorie pe prietena sa, cei 4 pleacă spre Las Vegas, hotărâți să se distreze.

    Regia: Jon Turteltaub
    25 2
    6.6
  • Lone Survivor (2013)

    Supraviețuitorul

    Inspirat din relatarea unuia dintre membrii unei echipe Navy SEAL, Marcus Luttrell, despre o misiune care a eșuat în mod tragic, Lone Survivor îi are în centru pe Luttrell și pe echipa sa, surprinși de o ambuscadă a talibanilor în Afganistan, în 2005

    Regia: Peter Berg
    92 4
    7.5
  • Empire State (2013)

    Empire State: Jaful Secolului

    Chris (Liam Hemsworth) e gardian la o companie de automobile blindate ce transportă valori. Chris face greșeala de a-i povesti celui mai bun prieten care sunt hibele de securitate ale firmei și se trezește prins într-o spargere uriașă.

    Regia: Dito Montiel
    13 2
    5.2
  • Think Like a Man (2012)

    Gândește ca un bărbat

    In cartea "Poartă-te ca o doamnă, dar gândește ca un bărbat" autorul le destăinuia femeilor ce cred bărbații despre dragoste si relații. Patru barbati se hotărăsc să le joace o festă iubitelor când își dau seama că au urmat sfaturile din carte!

    Regia: Tim Story
    14 0
    6.5
  • Battleship (2012)

    Nava De Luptă

    O rasă de extratereștri naufragiază pe Terra și încearcă să construiască un dispozitiv pentru a ne putea părăsi planeta. Când un grup de nave ale oamenilor le iese în cale, războiul este inevitabil.

    Regia: Peter Berg
    128 4
    5.8
  • Regia: Matt Russell
    1 0
    6.1
  • Brooklyn Rules (2007)

    Străzile din Brooklyn

    Pe fundalul lumii interlope a comitatului Brooklyn din 1985 este prezentata povestea a trei prieteni de-o viata. Cand unul dintre ei devine atras de stilul de viata al mafiei si se implica din ce in ce mai mult in aceasta lume, vietile celor trei...

    Regia: Michael Corrente
    4 0
    6.3
  • Entourage (2004)

    Anturaj

    Anturaj / Entourage, o producţie originală HBO, este un serial de comedie de top, produs de Mark Wahlberg. Acţiunea este plasată în vremurile moderne ale Holywoodului, iar producţia aruncă o privire asupra vieţii de zi cu zi a lui Vincent (Vince)...

    Scenariul: Doug Ellin
    6 0
    8.4