Filmele cu Jerry Hardin

  • Jerry Hardin

    Jerry Hardin

    94 de ani
    Data nașterii: 20.11.1929
    Locul nașterii: Dallas, Texas, USA
  • The Last Lullaby (2008)

    Ultimul cântec de leagăn

    Un asasin plătit alege viața ușoară, lâsînd business-ul crimelor în grija altora. Însă, decizia protagonistului nu a însemnat instaurarea instantanee a calmului și a păcii, așa cum se aștepta acesta.

    Regia: Jeffrey Goodman
    1 0
    6.1
  • The Hot Spot (1990)

    Locul fierbinte

    Aventură, risc și multă pasiune se împletesc pentru a crea o acțiune pe cinste. Drama este construită după firul narativ al nuvelei lui Charles Williams, Hell Hath No Furry și poartă amprenta inconfundabilă a marelui actor și regizor Dennis Hopper.

    Regia: Dennis Hopper
    19 5
    6.4
  • Blaze (1989)

    Anii ’50. Earl Long (Paul Newman) este Guvernatorul Louisianei. Ne este descris ca un personaj excentric, capabil sa-si riste intreaga cariera politica pentru a face publica relatia lui cu o stripteuza, cu Blaze Star (Lolita Davidovitch). Filmul...

    Regia: Ron Shelton
    8 1
    6.0
  • Little Nikita (1988)

    Micul Nikita

    S-a dus la culcare american get-beget si s-a trezit fiu al unor spioni rusi...

    Regia: Richard Benjamin
    6 1
    5.9
  • Wanted: Dead or Alive (1987)

    Pe viață și pe moarte

    Nick Randall, fost agent CIA, este cautat de fostii sai sefi, pentru a-i ajuta sa anihileze un terorist international. Dar Malak Al Rahim, personajul cautat de intreaga America, a facut deja prima miscare. Urmeaza un joc de-a soarecele si pisica.

    Regia: Gary Sherman
    6 1
    6.0
  • Cujo (1983)

    Un foarte prietenos Saint-Bernard, pe nume "Cujo", contractează rabie în urma unei muşcături de liliac şi instaurează teroarea într-un mic orăşel american.

    Regia: Lewis Teague
    15 1
    6.1
  • Honkytonk Man (1982)

    Hoinarul

    O calatorie spre regasirea de sine ai carei protagonisti sunt un barbat ratat si nepotul sau. O calatorie in care nu e atat de important ce se intampla, ci ceea ce se intampla intre cei doi.

    Regia: Clint Eastwood
    3 0
    6.6
  • Missing (1982)

    Disparutul

    Bazat pe povestea reala a lui Ed Horman, filmul vorbeste despre experienta unui tata american cu idei conservatoare care vine intr-o tara sud-americana pentru a-si cauta fiul, un jurnalist disparut. Ed pleaca in aceasta cautare alaturi de nora sa...

    Regia: Costa-Gavras
    Oscar-uri:
    9 0
    7.7
  • Alambrista! (1977)

    Regia: Robert M. Young
    1 0
    7.3
  • Thunder Road (1958)

    Contrabandiștii

    Portbagajul maşinii lui Doolin este plin de liquor vrac contrafăcut pe care tatăl lui Lucas îl distilează. Lucas este sub presiunea lui Carl Kogan, care vrea un procent din întreaga afacere, dar este urmărit de agenţii federali. Prietena lui...

    Regia: Arthur Ripley
    3 1
    6.6