Filmele și serialele cu Jerry Stiller

  • Jerry Stiller

    Jerry Stiller

    Data nașterii: 08.06.1927
    Decedat: 11.05.2020 (92 de ani)
  • Excuse Me for Living (2012)

    Scuză-mă că trăiesc

    Un consumator de droguri suicidar, dar fermecător, trebuie fie să se supună ordinului clinicii de reabilitare în care se tratează de a conduce un grup de pensionari, fie să intre la închisoare și să piardă dragostea fiicei psihiatrului său.

    Regia: Ric Klass
    1 0
    4.4
  • Un cuplu ca oricare altul se decide sa condimenteze putin relatia prin swing cu un alt cuplu. Totul decurge insa intr-un mod in care nu se asteptau, iar relatia lor e pe cale sa se destrame... Oare cum vor reusi sa iasa din acest impas.

    Regia: Jonathan Newman
    2 1
    4.6
  • The Heartbreak Kid (2007)

    Cât durează o căsnicie

    O comedie romantică neconvenţională, asezonată cu picanterii şi poante obraznice. Rezultatul? O îndrazneaţă comedie a erorilor în toate registrele: sentimental, erotic şi relaţional.

    Regia: Danny Byers, Peter Farrelly
    19 1
    5.8
  • În această parte a serie "The Lion King" aflăm povestea celor doi prieteni ai lui Simba, înainte ca aceștia să îl întâlnească. Timon și Pumbaa se uită la filmul "The Lion King", dar apoi hotărăsc să ne spună povestea lor.

    Regia: Bradley Raymond
    11 1
    6.5
  • Teacher's Pet (2004)

    Favoritul Profesoarei

    O nebunie de poveste animata in care Spot, un caine vorbitor, nu mai vrea sa fie cel mai bun prieten al omului, vrea pur si simplu sa devina om, mai precis vrea sa fie “un baietel adevarat”. Cand aceasta ocazie apare la orizont sub forma unui om...

    Regia: Timothy Bjorklund
    0 0
    5.7
  • Serving Sara (2002)

    Servicii complete pentru Sara

    Joe Tyler nu are chiar cel mai grozav job din lume, dar nu se dă în lături de la nimic ca să o îndeplinească. Treaba lui este să facă rost de documente legale în diferite procese, iar printre clientii săi se numără si oameni obisnuiti, si milionari.

    Regia: Reginald Hudlin
    15 0
    5.3
  • On the Line (2001)

    Cinci băieți după o fată

    Pentru a intalni dragostea adevarata in ziua de azi, uneori trebuie sa dai cartile pe fata. Este si cazul lui Kevin (Lance Bass), un tanar din Chicago, ce in sfarsit intalneste fata visurilor lui…si o lasa sa-i scape, datorita permanentei sale...

    Regia: Eric Bross
    2 0
    4.2
  • Zoolander (2001)

    Manechinul Zoolander

    Ce va face unul dintre cei mai cunoscuti barbati fotomodel atunci cand va fi implicat intr-un complot de asasinare a Prim Ministrului Malaesiei? Pai cum ce? Va salva situatia si va deveni un adevarat erou American.

    Regia: Ben Stiller
    13 0
    6.5
  • Teacher's Pet (2000)

    Scenariul: Gary Baseman, Bill Steinkellner, Cherie Steinkellner
    0 0
    6.2
  • The Suburbans (1999)

    Suburbanii

    Reuniti dupa multi ani pentru nunta unuia dintre ei, membrii unei trupe din anii '80 canta din nou si sunt observati de un reprezentant al unei case de discuri. Desi sunt trecuti de 40 ani, ei primesc o oferta...

    Regia: Donal Lardner Ward
    0 0
    4.3
  • The King of Queens (1998)

    Trăsniții din Queens

    Un cuplu trăsnit, Doug și Carrie Hefferman, locuiește în Queens, împreună cu Arthur, tatăl lui Carrie. Arthur poate fi o adevărată pacoste, așa că ginerele său trebuie să născocească diverse povești pentru a putea fi împreună cu propria sa soție.

    Scenariul: David Litt, Michael J. Weithorn
    10 1
    7.4
  • Seinfeld (1989)

    Scenariul: Larry David, Jerry Seinfeld
    79 1
    8.8
  • Hot Pursuit (1987)

    Frumoasa și insula

    Dan Bartlett (John Cusack), un adolescent foarte indragostit de prietena lui Lori, (Wendy Gazelle) este pe cale de a-si indeplini unul dintre cele mai indraznete visuri: o vacanta in Insulele Caraibe alaturi de iubita sa, care pe langa faptul ca...

    Regia: Steven Lisberger
    7 1
    5.7
  • Nadine (1987)

    Nadine si Vernon Hightower (Kim Basinger si Jeff Bridges) sunt in pragul unui divort amiabil, iar Vernon are deja o alta logodnica cand Nadine ii cere ajutorul ca sa recupereze niste poze compromitatoare de la un fotograf dubios.

    Regia: Robert Benton
    10 0
    5.5
  • The Taking of Pelham One Two Three (1974)

    Pirații din metrou

    "Nemilosul Ruth si trei raufacatori ataca metroul din N.Y., retin pasagerii ostatici pentru o recompensa de 1 milion de dolari cash, ce trebuie livrata intr-o singura ora. Filmul este un thriller comercial, strabatut de un comic, dar si de...

    Regia: Joseph Sargent
    15 0
    7.6