Filmele și serialele cu Jesse Eisenberg

 • Jesse Eisenberg

  Jesse Eisenberg

  39 de ani
  Data nașterii: 05.10.1983
  Locul nașterii: New York City, New York, USA
 • Wild Indian (2021)

  Regia: Lyle Mitchell Corbine Jr.
  17 2
  5.9
 • Zack Snyder's Justice League (2021)

  Liga Dreptății

  Motivat de sacrificiul suprem al lui Superman (Henry Cavill), Bruce Wayne cere ajutorul noii sale aliate, Diana Prince (Gal Gadot), și, împreună, adună o echipă care poate apăra lumea de o amenințare catastrofică.

  Regia: Zack Snyder
  253 32
  8.0
 • Resistance (2020)

  Filmul spune povestea actorului si mimului francez Marcel Marceau, care in cel de-al Doilea Razboi Mondial, in timpul ocupatiei naziste, a luptat pentru a salva vietile a zece mii de orfani.

  Regia: Jonathan Jakubowicz
  19 3
  6.5
 • Vivarium (2019)

  Regia: Lorcan Finnegan
  33 15
  5.8
 • Zombieland: Double Tap (2019)

  Zombieland: Rundă dublă

  În sequel-ul Zombieland: Rundă dublă, protagoniștii vor avea de-a face cu zombies evoluați, cu alți supraviețuitori și cu provocările noii și improbabilei familii pe care o formează.

  Regia: Ruben Fleischer
  134 27
  6.7
 • The Art of Self-Defense (2019)

  Arta autoapărării

  Sătul să fie mereu o victimă, un bărbat timid se înscrie la un curs de karate, însă enigmaticul instructor îl introduce într-o lume sinistră a hipermasculinității.

  Regia: Riley Stearns
  40 8
  6.6
 • The Hummingbird Project (2018)

  Proiectul Colibri

  Anton si Vincent lucrează la o rețea de fibră optică între Kansas și New Jersey, ei dorind să realizeze cea mai rapidă rețea de acest gen, intrând în concurență cu fosta lor șefă.

  Regia: Kim Nguyen
  46 16
  6.2
 • Café Society (2016)

  Acţiunea se petrece în anii ’30, la Hollywood şi are în centru un tânăr dornic să reuşească în industria cinematografică, sedus de o atrăgătoare fată ,dar şi de spiritul vremii, marcat de atmosfera vibrantă din localurile hollywoodiene.

  Regia: Woody Allen
  17 0
  6.6
 • Now You See Me 2 (2016)

  Now You See Me: Jaful Perfect 2

  Cei patru călăreți (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan) se întorc, din 17 iunie, in Now You See Me: Jaful Perfect 2 cu o aventură formidabilă, ridicând iluzionismul la un cu totul alt nivel care va cuprinde întreaga planetă.

  Regia: Jon M. Chu
  86 6
  6.4
 • Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

  Batman vs. Superman: Zorii dreptății

  Superman și Batman se întâlnesc pentru prima oară pe marele ecran! Cei doi supereroi vor porni de pe părți diferite ale baricadei, dar un villain redutabil le va dovedi că soarta omenirii este mai importantă decât propriile diferende.

  Regia: Zack Snyder
  153 4
  6.4
 • Louder Than Bombs (2015)

  Înapoi acasă

  Pregătirile pentru expoziția consacrată celebrei fotografe Isabelle Reed, la trei ani după moartea ei neașteptată, îi aduce împreună pe soțul ei și cei doi fii în casa familiei. Un secret care iese la suprafață le dă peste cap viețile aparent calme.

  Regia: Joachim Trier
  8 2
  6.6
 • Acest film prezinta cele cinci zile din 1996 în care reporterul David Lipsky (Jesse Eisenberg) de la Rolling Stone şi le-a petrecut cu David Foster Wallace (Jason Segel) după publicarea operei sale fundamentale „Infinite Jest”

  Regia: James Ponsoldt
  0 1
  7.2
 • American Ultra (2015)

  American Ultra: Agent descoperit

  Un drogat - care este, de fapt, un agent guvernamental - este marcat ca pasiv și destinat exterminării. Însă esteprea bine antrenat și prea bun ca să poată fi ucis

  Regia: Nima Nourizadeh
  20 5
  6.1
 • Rio 2 (2014)

  Blu, Jewel și familia lor duc o viață liniștită în oraș. Când Jewel decide că cei trei copii ai lor trebuie să învețe să fie păsări adevărate, ea insistă ca familia să plece din Rio spre sălbăticia Amazonului.

  Regia: Carlos Saldanha
  15 0
  6.3