Filmele și serialele cu Jessica Alba

 • Jessica Alba

  Jessica Alba

  41 de ani
  Data nașterii: 28.04.1981
  Locul nașterii: Pomona, California, USA
 • Killers Anonymous (2019)

  Ucigașii anonimi

  Intalirile grupului Ucigasilor Anonimi se tin regulat. Participantii se aseaza in cerc si isi spun povestile.

  Regia: Martin Owen
  53 18
  4.4
 • L.A.'s Finest (2019)

  Detectivele din L.A.

  Scenariul: Brandon Margolis, Brandon Sonnier
  90 6
  6.1
 • Mechanic: Resurrection (2016)

  Mecanicul 2

  Arthur Bishop a crezut că și-a lăsat în urmă trecutul criminal, când dușmanul său cel mai periculos îi răpește iubirii vieții. Acum, el este obligat să călătorească prin toată lumea pentru a comite trei asasinate imposibile.

  Regia: Dennis Gansel
  98 4
  5.7
 • The Veil (2016)

  La douăzeci și cinci de ani după ce membrii unui cult religios au comis sinucidere în masă, singura supraviețuitoare revine la locul tragediei însoțită de o echipă de filmare.

  Regia: Phil Joanou
  8 5
  4.7
 • Barely Lethal (2015)

  Aproape letală

  Megan, o tânără antrenată la o școală specială pentru asasini, își înscenează propria moarte, tânjind după o adolescență normală. Se înscrie apoi la un liceu din suburbie, unde descoperă că viața de licean poate fi uneori chiar mai dificilă.

  Regia: Kyle Newman
  20 0
  5.4
 • Some Kind of Beautiful (2014)

  Cum să faci dragoste ca un englez

  Richard, un profesor afemeiat, încearcă să-și pună viața în ordine în timp ce trebuie să se descurce cu un tată autoritar, elevi apatici și relațiile cu o studentă drăguță și cu sora ei.

  Regia: Tom Vaughan
  12 3
  5.7
 • Stretch (2014)

  Stretch este șofer de limuzină și are o lungă (și încercată) istorie cu lumea caselor de pariuri sportive. Tot ce-și dorește este să-și plătească datoriile și să se despartă o dată pentru totdeauna de tentațiile acestui hobby periculos.

  Regia: Joe Carnahan
  10 0
  6.5
 • Sin City: A Dame to Kill For (2014)

  Sin City: Am ucis pentru ea

  În întunecatul oraș Sin City, Dwight plănuiește răzbunarea împotriva femeii care l-a trădat, Ava Lord, în timp ce Nancy încearcă să treacă peste moartea lui Hartigan. A Dame to Kill For este continuarea filmului de succes Sin City.

  Regia: Frank Miller, Robert Rodriguez
  38 2
  6.5
 • A.C.O.D. (2013)

  Sindromul post-divorț

  Filmul îl are în centru pe un bărbat trecut de 30 de ani care a suferit enorm când părinții lui au divorțat și care a fost forțat să se confrunte o viață întreagă cu scandalurile în care au fost implicați mama și tatăl său de când s-au separat.

  Regia: Stuart Zicherman
  1 0
  5.6
 • Machete Kills (2013)

  Machete: Ucigaș meseriaș

  În Machete Kills, Danny Trejo revine în partitura ex-agentului federal recrutat acum de către Președintele Statelor Unite ale Americii (Charlie Sheen) pentru a duce la capăt o misiune ce ar fi imposibilă pentru oricare alt om de pe Pământ.

  Regia: Robert Rodriguez
  27 0
  5.6
 • Escape from Planet Earth (2012)

  Cum să evadezi de pe Pământ

  Admiratul astronaut Scorch este un erou pentru populația planetei Baab. El trăiește după regulile fratelui său, șeful misiunii de control. Când șefa bazei îi spune că fratele lui a lansat un SOS, Scrotch știe că va face orice pentru a-l salva.

  Regia: Cal Brunker
  9 0
  5.8
 • Spy Kids 4-D: All the Time in the World (2011)

  Copiii spioni: Safirul timpului

  La prima vedere, Marissa Cortez Wilson are tot ce isi doreste - este casatorita cu un faimos reporter de televiziune ce „vaneaza” spioni, are un copil si doi gemeni vitregi. Dar, in realitate, face fata celei mai mari provocari din viata ei.

  Regia: Robert Rodriguez
  5 0
  3.5
 • An Invisible Sign (2010)

  Un semn invizibil

  Mona Gray este o fata singuratica de 20 de ani, care in copilarie a devenit pasionata de matematica. Acum Mona este profesoara de matematica si trebuie sa-i ajute pe elevii ei sa-si depaseasca propriile probleme de viata.

  Regia: Marilyn Agrelo
  6 0
  5.3
 • Little Fockers (2010)

  O familie de coșmar

  O vizită neanunțată la reședința familiei Focker va duce la o nemaipomenită continuare a relației dintre Greg și durul său socru, Jack, mai ales că prin preajmă se află de această dată și cei mai mici membri ai clanului, Samantha și Henry.

  Regia: Paul Weitz
  22 2
  5.5
 • The Killer Inside Me (2010)

  Ucigașul din mine

  Bazat pe un roman de Jim Thompson, remake al filmului cu același titlu din 1976, The Killer Inside Me ne face cunoștință cu Lou Ford, un polițist respectat din Texasul de vest care ascunde sub masca amabilității un psihopat feroce.

  Regia: Michael Winterbottom
  11 2
  6.1