Filmele și serialele cu Jessica Lucas

  • Jessica Lucas

    Jessica Lucas

    38 de ani
    Data nașterii: 24.09.1985
    Locul nașterii: Vancouver, British Columbia, Canada
  • The Murders (2019)

    Crimele

    Scenariul: Damon Vignale
    18 1
    5.6
  • That Awkward Moment (2014)

    Acel moment penibil

    Povestea a trei prieteni aflați, fiecare dintre ei, în relații romantice, care se se confruntă cu acel delicat moment - în care probabil că toți ne-am aflat la un moment dat - care îi împinge să se întrebe: „deci, încotro se îndreaptă chestia asta?”

    Regia: Tom Gormican
    14 0
    6.1
  • Evil Dead (2013)

    Cartea morților

    Remake al filmului cu acelasi nume regizat de Sam Raimi in 1981. Cinci prieteni calatoresc la o cabana din padure unde fara sa isi dea seama dezlantuie forte malefice.

    Regia: Fede Álvarez
    26 4
    6.5
  • Cult (2013)

    Jurnalista de investigaţii Jeff Sefton face o anchetă asupra dispariţiei fratelui ei, Nate. Obsedat de o emisiune TV, denumită Cult, acesta se simţea de ceva timp ameninţat. Un presentiment al lui Nate pe care Jeff nu l-a luat în serios până acum....

    Scenariul: Rockne S. O'Bannon
    0 0
    6.1
  • Scenariul: Scott Neustadter, Michael H. Weber
    0 0
    6.5
  • Big Mommas: Like Father, Like Son (2011)

    Coanele Mari: Așa tată, așa fiu

    Agentul FBI Malcom Turner și fiul său de 17 ani, Trent, trebuie să trăiască sub acoperire după ce Trent este martorul unei crime. Malcolm redevine populara Coana mare,iar Trent va trebui să preia identitatea lui Charmaine, elevă la o școală de fete.

    Regia: John Whitesell
    18 1
    4.4
  • Melrose Place (2009)

    Scenariul: Darren Star, Todd Slavkin, Darren Swimmer
    1 0
    6.0
  • Amusement (2008)

    Amuzament

    Tabitha. Shelby. Lisa. Sunt prietene încă din timpul şcolii, însă drumurile lor s-au separat după ce au absolvit. O răsturnare neaşteptată de situaţie le va face pe toate trei să meargă către aceeaşi destinaţie înfiorătoare. Efectele unui incident...

    Regia: John Simpson
    2 0
    4.9
  • Cloverfield (2008)

    Monstruos

    Cloverfield este povestea unui grup de tineri care trebuie sa reziste intr-un New York atacat de o misterioasa creatura uriasa. Prapadul pe care il produce creatura, natura si originea fiarei aprind imaginatia fanilor lui Abrams din lumea intreaga.

    Regia: Matt Reeves
    45 7
    7.0
  • The Covenant (2006)

    Conjurația tăcerii

    Patru vechi familii, cu puteri supranaturale. Patru vechi familii unite printr-un juramant sacru. Patru descendenti uniti de acelasi juramant, fiecare cu puterea sa. Ceva ameninta sa rupa juramantul care le-a protejat familiile de secole incoace.

    Regia: Renny Harlin
    18 3
    5.2
  • She's the Man (2006)

    Iubesc pe cine nu trebuie

    Lui Duke îi place de Olivia căreia îi place de Sebastian, care de fapt este Viola al cărei frate e iubitul lui Monique, așa că o urăște pe Olivia care e prietena lui Duke ca să-l facă gelos pe Sebastian, care de fapt e Viola...

    Regia: Andy Fickman
    25 1
    6.4