Filmele cu Jessica Simpson

  • Jessica Simpson

    Jessica Simpson

    43 de ani
    Data nașterii: 10.07.1980
    Locul nașterii: Abilene, Texas, USA
  • Major Movie Star (2008)

    Un Maior Hollywoodian

    "Private Valentine: Blonde & Dangerous" sau "Major Movie Star" este o comedie uşoară având-o în rolul principal pe Jessica Simpson. Aceasta joacă rolul unei actriţe ghinioniste, pe care o cheamă Megan Valentine

    Regia: Steve Miner
    2 0
    4.3
  • The Love Guru (2008)

    Gurul dragostei

    Pitka, un copil american abandonat la poarta unui ashram din India, este crescut de înțelepți. Ajuns la maturitate, Pitka se mută în S.U.A., visul său fiind să devină bogat și celebru în lumea spiritualității.

    Regia: Marco Schnabel
    7 0
    3.8
  • Blonde Ambition (2007)

    Ambiție blondă

    Frumoasa Katie este o tarancuta din Oklahoma care pleaca la New York pentru a-i face o surpriza iubitului ei, dar il prinde cu o alta femeie. Zguduita din temelii, eroina incearca totusi sa se descurce in labirinticul BIG APPLE.

    Regia: Scott Marshall
    4 2
    3.9
  • Employee of the Month (2006)

    Angajatul lunii

    Toti angajatii unui supermarket se chinuie sa obtina titlul de "Angajatul lunii". Zack si Vince intra intr-o competitie acerba in momentul in care frumoasa supermarketului, Amy, anunta ca va iesi la o cina romantica impreuna cu castigatorul.

    Regia: Greg Coolidge
    5 0
    5.5
  • The Dukes of Hazzard (2005)

    Cursa din Hazzard

    Baietii familiei Duke, Bo (William Scott) si Luke (Johnny Knoxville) alaturi de superba Daisy Duke (Jessica Simpson) si Unchiul Jesse (Willie Nelson), incearca sa salveze ferma familiei din Hazzard County de lacomia lui Boss Hogg (Burt Reynolds).

    Regia: Jay Chandrasekhar
    19 0
    5.1