Filmele și serialele cu Jessica Szohr

  • Jessica Szohr

    Jessica Szohr

    39 de ani
    Data nașterii: 31.03.1985
    Locul nașterii: Milwaukee, Wisconsin, USA
  • Orville (2017)

    La 400 de ani în viitor, serialul urmărește aventurile lui Orville, o navă spațială medie de explorare. Echipajul acesteia, format din oameni și extratereștri, se confruntă cu minunile și pericolele din spațiul cosmic.

    Scenariul: Seth MacFarlane
    487 17
    8.0
  • Complications (2015)

    Scenariul: Matt Nix
    3 0
    7.1
  • Two Night Stand (2014)

    Aventură de două nopți

    Pentru Megan și Alec, doi tineri newyorkezi de douăzeci și ceva de ani, ceea ce ar fi trebuit să rămână o aventură de o noapte, fără implicații emoționale, se transformă în dezastrul de a doua zi dimineața.

    2 1
    6.4
  • Regia: Michael C. Martin
    1 1
    4.6
  • The Internship (2013)

    Stagiarii

    Comedia are în centru doi foşti angajaţi în vânzări, care, odată concediaţi, decid să intre într-un program de internship într-o companie ce activează în domeniul internetului, în care majoritatea angajaţilor au pe jumătate vârsta lor.

    Regia: Shawn Levy
    15 1
    6.3
  • Pawn (2013)

    Jocul de-a ostaticii

    Un grup de teroriști bine organizați incearcă să jefuiască un restaurant. Acțiunea se complică când clienții și personalul restaurantului sunt luați ostatici

    Regia: David A. Armstrong
    2 0
    5.7
  • Hirokin: The Last Samurai (2012)

    Hirokin: răzbunarea samuraiului

    Hirokin, un erou reticent marcat de un trecut întunecat, trebuie să îșî îndeplinească destinul atunci când este forțat să aleagă între lupta pentru răzbunarea familiei sale și lupta pentru eliberarea popurului său abuzat.

    Regia: Alejo Mo-Sun
    5 0
    3.3
  • I Don't Know How She Does It (2011)

    Oare cum o reuși?

    Kate călătorește des în interes de serviciu, dar reușește să aibă grijă și de activitățile școlare și extra-școlare ale fiicei sale. Colegii, cunoștințele și rudele spun mereu același lucru cînd vorbesc despre Kate: „Oare cum o reuși?".

    Regia: Douglas McGrath
    3 1
    5.0
  • Love, Wedding, Marriage (2011)

    Iubire, nuntă, căsnicie

    Proaspăt-căsătorita Ava are parte de un mare succes ca psiholog specializat pe cupluri cu probleme. Filozofia ei de viață, pe care cuplurile venite la terapie o înghit pe nemestecate, se bazează pe căsătoria părinților ei.

    Regia: Dermot Mulroney
    8 2
    4.8
  • Piranha 3D (2010)

    După ce un seism subacvatic eliberează o mulțime de pești piranha hămesiți, un grup de turiști se trezește într-un pericol de moarte pe malul lacului Victoria. Eroina interpretată de Elizabeth Shue va trebui să lupte de una singură

    Regia: Alexandre Aja
    13 1
    5.5
  • Gossip Girl (2007)

    Gossip Girl: Intrigi la New York

    Gossip Girl surprinde viaţa unor tineri nu doar foarte frumoşi, ci şi putred de bogaţi, din Upper East Side, luxosul cartier al metropolei americane New York.

    Scenariul: Josh Schwartz, Stephanie Savage
    15 3
    7.5
  • The Reading Room (2005)

    Sala de lectură

    Pe patul de moarte, Helen ii cere sotului ei William sa transforme o cladire goala intr-o sala de lectura publica, cu carti din propria lor biblioteca. Multe lucruri s-au schimbat insa in Oakdale dupa atatia zeci de ani.

    Regia: Georg Stanford Brown
    4 0
    7.2