Filmele și serialele cu Jessica Tuck

  • Jessica Tuck

    Jessica Tuck

    61 de ani
    Data nașterii: 19.02.1963
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Upload (2020)

    Scenariul: Greg Daniels
    53 5
    7.8
  • Super 8 (2011)

    Vara lui 1979. Câțiva prieteni dintr-un orășel din Ohio sunt martorii unui catastrofal accident feroviar în timp ce realizează un film cu o cameră Super 8. Mai îngrijorătoare sunt disparițiile ciudate și evenimentele inexplicabile care încep în oraș.

    Regia: J.J. Abrams
    39 3
    7.0
  • Sharpay's Fabulous Adventure (2011)

    Minunata aventură a lui Sharpay

    După ce un căutător de talente o vede într-o reprezentație cu câinele său Boi la o gală de caritate, Sharpay Evans pornește spre luminile strălucitoare din New-York, convinsă că faima și bogăția sunt garantate

    Regia: Michael Lembeck
    0 0
    4.7
  • High School Musical 2 (2007)

    Liceul de muzică 2

    Troy (Zac Efron) este încântat când i se oferă de lucru la un country club, dar totul face parte, de fapt, din planul lui Sharpay de a-l ademeni departe de Gabriella (Vanessa Hudgens).

    Regia: Kenny Ortega
    6 0
    5.2
  • Secretary (2002)

    Secretară

    Deși nu a mai avut vreodată o slujbă, Lee e angajată de un misterios avocat. Treptat, însă, Lee și domnul Grey se implică într-o relație. Cei doi ntra într-o aventură în care rolurile de dominator și dominat li se potrivesc.

    Regia: Steven Shainberg
    44 18
    6.9
  • Billboard Dad (1998)

    Anunț matrimonial

    Doua gemene isi iau in serios rolul de Cupidon pentru tatal lor. Tess si Emily Tyler (Mary-Kate Olsen si Ashley Olsen) au norocul sa aiba un tata foarte bogat, un artist de succes. Sotia lui a murit cu ceva timp in urma si fetele cred ca tatal...

    Regia: Alan Metter
    0 0
    5.2