Filmele cu Jet Li

  • Jet Li

    Jet Li

    60 de ani
    Data nașterii: 26.04.1963
    Locul nașterii: Beijing, China
  • Mulan (2020)

    Acţiunea va merge pe urmele lui Hua Mulan, fiica unui bătrân luptător, care se deghizează în bărbat şi îi ia locul tatălui său în armată. Călătoria o va transforma într-un războinic venerat, îi va aduce respectul națiunii și îl va face tatăl mândru.

    Regia: Niki Caro
    205 15
    5.8
  • League of Gods (2016)

    Alianța zeilor

    Posedat de un demon și vrăjit de o ființă supranaturală întrupată în concubină, un rege nebun după putere luptă împotriva forțelor luminii încercând să cucerească lumea.

    Regia: Koan Hui
    23 5
    4.5
  • The Expendables 3 (2014)

    Eroi de sacrificiu 3

    Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) și restul echipei ajung față în față cu Conrand Stonebanks, un traficant de arme fără scrupule, un personaj pe care Barney s-a văzut obligat să îl elimine definitiv...

    Regia: Patrick Hughes
    75 2
    6.1
  • Badges of Fury (2013)

    Hong Kong, oraș al crimei

    Atunci când un val de crime ciudate se abate asupra Hong-Kong-ului, doi politiști trebuie să rezolve problema: tânărul rebel Wang și partenerul său veteran, Huang, care este sătul de încurcăturile în care ajung mereu din cauza colegului său mai tânăr

    Regia: Tsz Ming Wong
    10 0
    4.5
  • The Expendables 2 (2012)

    Eroi de sacrificiu 2

    Mercenarii conduși de Barney au o nouă misiune. Lucrurile evoluează de așa natură încât unul dintre membrii echipei este ucis. Răzbunarea este cea mai dulce, iar mercenarii nu se vor da în lături de la nimic pentru a o obține.

    Regia: Simon West
    80 2
    6.6
  • Flying Swords of Dragon Gate (2011)

    Poarta Dragonului

    Filmul are la baza legenda unui general din dinastia chineză Ming. Chow Wai On este un apărător al dreptății, un fost comandant imperial care, împreună cu un grup de rebeli, luptă împotriva corupților ajunși în fruntea imperiului.

    Regia: Tsui Hark
    12 1
    5.9
  • The Sorcerer and the White Snake (2011)

    Șarpele fermecat

    Bazat pe faimoasa legendă chinezească a Șarpelui Alb, filmul urmărește povestea de dragoste dintre un tânăr doctor, Xu Xian și un șarpe alb, Susu. Dar regulile nescrise ce guvernează echilibrul lumii spun că muritorii nu se pot îndrăgosti de spirite.

    Regia: Tony Ching Siu-Tung
    16 1
    5.8
  • Ocean Heaven (2010)

    Ocean Paradise

    Un tata bolnav, inainte sa moara incearca sa-si invete fiul autist lucrurile esentiale necesare pentru a se descurca pe cont propriu. Filmul evidentiaza dorinta si eforturile parintilor de a avea grija de copii si de a le oferi ce e mai bun cu...

    Regia: Xiaolu Xue
    1 0
    7.5
  • The Expendables (2010)

    Eroi de sacrificiu

    Mercenarii se vor infiltra într-o țară din America de Sud, principala lor misiune fiind să-l răstoarne (ucidă, tortureze?) pe dictatorul acesteia.

    Regia: Sylvester Stallone
    84 2
    6.4
  • The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)

    Mumia: Mormântul împăratului Dragon

    Primul imparat chinez, Qin Shi Huang, este cel cu care trebuie sa lupte Rick si fiul sau Alex in acest al doilea sequel al aventurilor arheologului. Dupa Al Doilea Razboi Mondial, cei doi sunt atrasi de mormintele interzise din China.

    Regia: Rob Cohen
    74 3
    5.2
  • The Forbidden Kingdom (2008)

    Regatul interzis

    Un adolescent fascinat de filme kung-fu ajunge ca prin minune în trecut după ce găseşte băţul de luptă al regelui. Tânărul Jason îl întâlneşte pe Lu Yan, cel ce-i va fi aproape în periculoasa aventură, aceea de a-l readuce la viaţă pe Regele Maimuţă.

    Regia: Rob Minkoff
    35 1
    6.5
  • The Warlords (2007)

    Războinicii

    Worlords spune povestea a trei frati de sange, a caror viata este afectata de uciderea faimosului general Ma Xinyi (Jet Li), ucis chiar cand trebuia sa primeasca functia de guvernator al unei provincii. In vremurile de restriste provocate de...

    Regia: Peter Chan, Raymond Yip Wai-Man
    14 1
    7.0
  • War (2007)

    Război

    Dupa ce partenerul sau si familia lui sunt omorati de Rogue, un invincibil asasin, razbunarea devine o obsesie pentru agentul FBI Jack Crawford, a carui viata devine un cosmar din cauza remuscarilor.

    Regia: Philip G. Atwell
    47 0
    6.2
  • Fearless (2006)

    Fără teamă

    Superstarul Jet Li este vedeta acestui film epic de actiune, cel mai tare dintre filmele sale cu arte martiale. El lucreaza din nou cu producatorul Bill Kong (Hero) si regizorul de actiune si coregraful Yuen Wo Ping (Unleashed). Li interpreteaza...

    Regia: Ronny Yu
    37 0
    7.6
  • Unleashed (2005)

    Dezlegat

    Danny este un sclav care si-a trait intreaga viata fara nici un fel de educatie normala umana, avand gandirea si personalitatea unui copil. El a invatat o singura lectie: aceea de a sti sa se bata. Dar lucrurile se vor schimba foarte curand...

    Regia: Louis Leterrier
    38 0
    7.0