Filmele și serialele cu Jill Clayburgh

  • Jill Clayburgh

    Jill Clayburgh

    Data nașterii: 30.04.1944
    Decedat: 05.11.2010 (66 de ani)
  • De Palma (2016)

    Regia: Noah Baumbach, Jake Paltrow
    0 0
    7.4
  • Bridesmaids (2011)

    Domnișoare de onoare

    Kristen Wiig este Annie, o domnişoară de onoare a cărei viaţă o ia razna din momentul în care, împreună cu o gaşcă de domnişoare de onoare una mai trăznită decât alta trebuie s-o conducă la altar pe cea mai bună prietenă a ei, Lillian (Maya Rudolph).

    Regia: Paul Feig
    19 2
    6.8
  • Love & Other Drugs (2010)

    Dragoste și alte dependențe

    Comedia romantică explorează deopotrivă metodele lipsite de etică ce se practicau în anii '90 în industria farmaceutică din Statele Unite ale Americii și idila frumoasă care se înfiripă între un agent de vânzări ambițios și o artistă rebelă.

    Regia: Edward Zwick
    43 2
    6.7
  • Dirty Sexy Money (2007)

    Afaceri murdare

    Un avocat este obligat sa reprezinte una dintre cele mai bogate familii din New York.

    Scenariul: Craig Wright
    4 0
    7.2
  • Running with Scissors (2006)

    Alergând ca apucații

    Atunci cand parintii lui divorteaza,tanarul Augusten este trimis de mama sa sa traiasca in casa psihiatrului la care ea se trateaza, un individ excentric si neconformist. Augusten se confrunta cu situatii care mai de care mai iesite din comun.

    Regia: Ryan Murphy
    5 1
    6.1
  • Fools Rush In (1997)

    Graba strică treaba

    Ce ai alege între iubirea vieții și stilul de viață preferat? Asta este problema lui Alex după ce petrece o noapte cu Isabel, o mexicană pasionată de fotografie. Cei doi se reîntâlnesc, iar el află că ea este însărcinată. Decid să se căsătorească.

    Regia: Andy Tennant
    14 2
    6.1
  • Whispers in the Dark (1992)

    Șoapte în noapte

    O psihiatra (Sciorra) incearca sa ajute o proprietara de galerie de artă nevrotica, care are o relație sexuală foarte satisfăcătoare cu noul ei iubit, un barbat dominator, cu un comportament violent.

    Regia: Christopher Crowe
    3 0
    5.6
  • Shy People (1987)

    Oameni timizi

    Un film despre ura si razbunare, despre mame si copiii lor, despre singuratate. Sunt 2 lumi diferite in acest film. Furnicarul orasului vs. izolarea din provincie. Manhattanul, aglomerat si monden și universul unei case la tara, undeva in Louisiana.

    Regia: Andrei Konchalovsky
    5 1
    6.7
  • Starting Over (1979)

    De la Capăt

    Phil (Burt Reynolds) este un scriitor care a divortat de curand. Din fericire pentru el nu inceteaza sa caute dragostea. Linistea pe care ar fi putut-o gasi alaturi de noua sa partenera, Marilyn (Jill Clayburgh) îi e spulberată.

    Regia: Alan J. Pakula
    3 1
    6.4
  • Luna (1979)

    Luna

    Un film pe cat de desavarsit, pe atat de controversat. Poate pentru ca exploreaza viata tulburata a unui adolescent dependent de droguri, poate pentru ca solutia recuperarii lui, propusa de mama instrainata, e incestuoasa.

    Regia: Bernardo Bertolucci
    4 3
    6.4
  • Silver Streak (1976)

    In timpul unei lungi calatorii cu trenul, Caldwell, un editor de carte, se implica intr-o aventura romantica, dar incepe si sa se teama pentru propria viata, dupa ce incearca sa avertizeze pe ceilalti ca a fost martor la o crima...

    Regia: Arthur Hiller
    13 3
    6.9