Filmele și serialele cu Jim Belushi

  • Jim Belushi

    Jim Belushi

    69 de ani
    Data nașterii: 15.06.1954
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Gigi & Nate (2022)

    Regia: Nick Hamm
    5 0
    6.7
  • Wonder Wheel (2017)

    Roata minunilor

    Wonder Wheel urmărește povestea a patru personaje ale căror vieți se intersectează în mijlocul agitației parcului de distracții al insulei Coney în anii 1950.

    Regia: Woody Allen
    69 12
    6.2
  • Undrafted (2016)

    Regia: Joseph Mazzello
    1 0
    6.3
  • Katie Says Goodbye (2016)

    Katie își ia la revedere

    Katie, o fată de 17 ani, recurge la prostituție ca să-și îndeplinească visul de a-și face o nouă viață în San Francisco. Când se îndrăgostește de Bruno, mai multe evenimente îi testează credința în binele din oameni.

    Regia: Wayne Roberts
    4 0
    6.7
  • The Hollow Point (2016)

    Capăt de drum

    Seriful unui oraș mic situat pe granița SUA cu Mexic investighează o afacere a unui cartel de droguri care s-a sfarsit prost.

    Regia: Gonzalo López-Gallego
    15 1
    5.4
  • The Whole Truth (2016)

    Adevărul absolut

    Filmul urmărește încercările unui avocat al apărării de a dovedi nevinovăția clientului său adolescent, acuzat că și-a omorât tatăl miliardar.

    Regia: Courtney Hunt
    29 0
    6.2
  • Home Sweet Hell (2015)

    Casă, dulce iad

    Don Champagne pare sa aiba totul in viata. Cand sotia lui, Mona, afla ca are o aventura cu o tanara, lucrurile se vor schimba. Mona nu se va opri de la nimic ca sa-si mentina viata de poveste.

    Regia: Anthony Burns
    13 2
    5.5
  • Legends of Oz: Dorothy's Return (2013)

    Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy

    Dorothy Gale (Lea Michele) împreună cu cățelușul ei, Toto, se întoarce în Kansas și descoperă orașul devastat. Ea decide să se ducă din nou la Vrăjitorul din Oz, pe drum întâlnindu-se cu vechii ei prieteni, Omul de tinichea (Kelsey Grammer),...

    Regia: Will Finn, Dan St. Pierre
    5 0
    5.0
  • Thunderstruck (2012)

    Hai să facem schimb!

    Brian Newall adoră baschetbalul, însă îi lipsește cu desăvrâșire talentul. Totul se schimbă când îl fură de la jucătorul lui preferat, Kevin Durant. După acel moment, viețile amândurora suportă o întorsătură bruscă și neașteptată.

    Regia: John Whitesell
    1 0
    5.1
  • Cougars, Inc. (2011)

    Sam a fost dat afară de la un lung șir de instituții de învățământ. După ce află că mama lui nu-și mai permite să-i plătească continuarea studiilor, el și câțiva prieteni pun, mânați de nevoia de bani, bazele unui serviciu de escorte, Cougars, Inc.

    Regia: K. Asher Levin
    1 0
    4.9
  • The Defenders (2010)

    Apărătorii

    Scenariul: Niels Mueller, Kevin Kennedy
    2 0
    7.4
  • The Ghost Writer (2010)

    Scriitorul fantomă

    Un talentat scriitor (Ewan McGregor) este angajat să scrie memoriile lui Adam Lang (Pierce Brosnan), un fost prim ministru britanic controversat. Pe parcurs însă, acesta va descoperi niște secrete explozive care îi vor pune viața în pericol.

    Regia: Roman Polanski
    28 4
    7.2
  • Scooby-Doo and the Goblin King (2008)

    Scooby-Doo! și Regele Spiridușilor

    Magnificul Krudsky, un magician de carnaval, fura lumina magica de la printesa zanelor, Willow, iar acum Scooby-Doo si Shaggy trebuie sa il opreasca, atat pe el, cat si pe toti cei pe care i-a transformat in niste monstri hidosi de Halloween!

    Regia: Joe Sichta
    3 0
    6.3
  • Snow Buddies (2008)

    Echipa de căței

    Cinci pui de Golden Retrevier, frati, intra intr-un camion cu inghetata usa fiind deschisa... Dar soferul inchide usa neobservandu-i si ,surpriza, containerul camionului cu inghetata e trimis spre Alaska! Cum se vor descurca ei acolo?

    Regia: Robert Vince
    7 0
    5.1
  • Underdog (2007)

    Supercâine

    După un accident în laboratorul secret al sinistrului om de ştiinţă Simon Barsinister, un căţel obişnuit capătă puteri de neimaginat, precum şi capacitatea de a vorbi.

    Regia: Frederik Du Chau
    5 1
    4.8