Filmele cu Jim Piddock

  • Jim Piddock

    Jim Piddock

    68 de ani
    Data nașterii: 08.04.1956
    Locul nașterii: Rochester, Kent, England, UK
  • Kill Your Friends (2015)

    Ucide-ți prietenii

    1997. Lumea muzicala britanica. Alimentat de lăcomie, ambiție și cantități enorme de droguri, Stelfox trăiește visul succesului, căutându-și următorul hit.

    Regia: Owen Harris
    4 0
    6.0
  • The Five-Year Engagement (2012)

    Te mai măriți cu mine?

    Presați de părinți să stabilească data nunții, Tom și Violet trebuie să se lămurească ce vor cu adevărat de la viață și să își fixeze prioritățile fiindcă 5 ani de logodnă reprezintă o perioadă mult prea lungă pentru oricine.

    Regia: Nicholas Stoller
    11 2
    6.2
  • Fa cunostinta cu creatorul tau

    Regia: Curt Geda, Vinton Heuck, Chuck Patton
    6 1
    6.3
  • Meet the Spartans (2008)

    Întâlnire cu spartanii

    Regele Leonidas, care are o atractie neobisnuita pentru fizicul barbatesc, trebuie sa se reuneasca cu cel mai atragator si cu cel mai respingator dintre barbatii spartani pentru a opri invazia Persanilor.

    Regia: Aaron Seltzer, Jason Friedberg
    23 3
    2.8
  • Un mongol din Atlanta incearca sa se alature unui club de sport, dar presedintele clubului se opune cu desavarsire. Pana acum nu a fost nicio situatie in care barbatul si grupul lui sa nu se descurce. Sa fie aceasta prima?

    Regia: Don Michael Paul
    0 0
    2.3
  • The Seeker: The Dark Is Rising (2007)

    Vestitorii întunericului

    Ecranizare a unor populare cărți pentru copii, filmul spune povestea unui băiat care descoperă că este ultimul dintr-o lungă linie de luptători nemuritori.

    Regia: David L. Cunningham
    9 1
    4.7
  • The Prestige (2006)

    Prestigiul

    Doi magicieni au Londra inceputului de secol XX la picioare. Un truc cu final tragic ii desparte si-i transforma in rivali atat in viata cat si pe scena, amandoi fiind obsedati sa ajunga cel mai bun. Dar obsesia ii face sa-si piarda controlul.

    Regia: Christopher Nolan
    115 8
    8.5
  • Love for Rent (2005)

    Dragoste de inchiriat

    "Dragost de inchiriat" spune povestea Sofiei (interpretata de Angie Cepeda, star de telenovele sud-americane), o studenta columbiana care se lupta in Los Angeles cu problemele imigrarii. Ramasa fara bani si pe punctul de a-i fi ridicata cartea...

    Regia: Shane Edelman
    1 0
    6.8
  • A Different Loyalty (2004)

    Labirintul trecutului

    În ianuarie 1963, un jurnalist britanic dispare fără urmă de la domiciliul său din Beirut. Soţia sa aflase că el lucra uneori pentru serviciile britanice de spionaj, dar n-a crezut niciun moment atunci când cei de la ambasada britanică i-au spus...

    Regia: Marek Kanievska
    4 0
    4.9
  • She Creature (2001)

    Creatura

    Regia: Sebastian Gutierrez
    0 0
    5.8
  • A Mom for Christmas (1990)

    O mamă de Crăciun

    Jessica Slocum este o fată a cărei mamă a murit pe când ea avea numai trei ani. Înainte de Crăciun, fata dă peste o fântână a dorințelor într-un magazin și își pune cea mai mare dorință a ei: să aibă o mamă de Crăciun.

    Regia: George T. Miller
    5 0
    6.5