Filmele cu Jim Youngs

  • Jim Youngs

    Jim Youngs

    67 de ani
    Data nașterii: 16.10.1956
    Locul nașterii: Old Bethpage, Long Island, New York, USA
  • In anul 2074, o corporatie creaza un cyborg feminin aproape uman, care trebuie sa distruga corporatia concurenta. Dar cyborg-ul incepe sa aiba sentimente umane si se indragosteste, periclitand misiunea.

    Regia: Michael Schroeder
    8 1
    3.9
  • Roses Are for the Rich (1987)

    Trandafirii sunt pentru cei bogați

    Intr-un orasel din Appalachia, sotul lui Autumn moare intr-o explozie suspecta in mina. Ea jura sa se razbune pe patronul minei, Douglas Osborne si isi dedica viata sa-l distruga, chiar si cu pretul fericirii ei.

    Regia: Michael Miller
    6 2
    6.3
  • Youngblood (1986)

    Talentul lui Dean, fiul fermierului Youngblood, a fost dintotdeauna hocheiul pe gheata. In urma unui accident e nevoit sa renunte. Fratele mai mic, Kelly, are aceeasi pasiune pentru hochei si e cooptat sa joace in vestita echipa "Hamilton Mustangs".

    Regia: Peter Markle
    9 1
    6.2
  • Nobody's Fool (1986)

    Niciodată nu e prea târziu

    Dragostea, magia si schimbarea sunt principalele teme abordate in aceasta comedie romantica din contemporaneitate. Imaginatia poetica se uneste cu trecutul si prezentul sarbatorind posibilitatile vietii.

    Regia: Evelyn Purcell
    1 0
    5.4
  • Footloose (1984)

    Spirit rebel

    Footloose e plin de umor, de numere de dans si are o coloanã sonorã electrizantã. El descrie lupta vesnicã dintre plãcerea nevinovatã si moralitatea rigidã, când bãiatul de oras Ren ajunge într-un oras de modã veche, unde dansul a fost interzis.

    Regia: Herbert Ross
    11 0
    6.6
  • The Wanderers (1979)

    Regia: Philip Kaufman
    7 0
    7.3