Filmele cu Jimi Mistry

  • Jimi Mistry

    Jimi Mistry

    51 de ani
    Data nașterii: 01.01.1973
    Locul nașterii: Scarborough, Yorkshire, England, UK
  • Basement (2010)

    Regia: Asham Kamboj
    0 0
    2.3
  • Exam (2009)

    Examenul

    Opt candidați talentați au ajuns la etapa finală de selecție pentru a se alătura unei corporații misterioase și puternice. Intrând într-o cameră fără ferestre, un supraveghetor le dă optzeci de minute pentru a răspunde la o întrebare simplă.

    Regia: Stuart Hazeldine
    18 2
    6.8
  • RocknRolla (2008)

    RocknRolla: o poveste despre sex, băieți răi și rock and roll

    Lenny Cole, un cap mafiot londonez, este tot mai interesat de tranzacțiile de pe piața imobiliară. Pentru onorarii generoase, el îl ajută pe Uri Omovich, un investitor rus, care-i împrumută mafiotului, în semn de încredere, o neprețuită pictură.

    Regia: Guy Ritchie
    44 2
    7.2
  • Partition (2007)

    Despărțirea

    Regia: Vic Sarin
    1 0
    6.9
  • Blood Diamond (2006)

    Diamantul sângeriu

    Archer (DiCaprio) face trafic cu diamante. Solomon (Djimon Hounsou) e un pescar forțat să lucreze în mine. El ascunde un diamant roz extrem de rar. Însoțiți de Maddy Bowen, o jurnalistă idealistă, cei doi bărbați pornesc într-o periculoasă călătorie.

    Regia: Edward Zwick
    45 3
    8.0
  • Dead Fish (2005)

    Fish Mortul

    Abe (Andrew Lee Potts) este un mestesugar modest care traieste in Londra, dar astazi nu este cea mai buna zi a sa. Trebuie sa supravietuiasca zilei in care iubita sa spaniola il anunta ca este insarcinata, recuperatorul de datorii (Danny Devine)...

    Regia: Charley Stadler
    3 1
    5.3
  • The Truth About Love (2005)

    Adevărul despre dragoste

    De Ziua Îndrăgostiților Alice primește o felicitare anonimă si crezand ca e de la sotul ei, ii trimite si ea una. Tot anonima. Vazand ca sotul nu ii spune nimic despre felicitare, incepe sa il suspecteze ca are o amanta.

    Regia: John Hay
    2 0
    5.3
  • Touch of Pink (2004)

    Un strop de roz

    O poveste aproape simpla daca nu ar fi atat de incurcata: Un musulman homosexual canadian din Londra este vizitat de mama sa care vrea sa-l insoare, dupa traditie, cu fata la care viseaza orice barbat din neamul lui.

    Regia: Ian Iqbal Rashid
    2 0
    6.4
  • Ella Enchanted (2004)

    Ella Fermecată

    Bazat pe celebrul roman al lui Gail Carson și regizat de Tommy O'Haver, ELLA FERMECATA este un film amuzant care te va purta printr-o lume de basm și îți va aminti de copilarie... dar și de câteva probleme din lumea oamenilor mari!

    Regia: Tommy O'Haver
    19 7
    6.3
  • The Guru (2002)

    Guru - Profu' de sex

    Numai un guru ar fi putut prezice soarta ce-l astepta pe Ramu Gupta (Jimi Mistry), un tanar instructor de dans din India, dornic sa ajunga vedeta pe Broadway.

    Regia: Daisy von Scherler Mayer
    2 0
    5.4
  • Born Romantic (2000)

    Născuți romantici

    Trei bărbați umblă după trei femei prin Londra. Fergus încearcă să o găsească pe fosta lui prietenă, șarmantul în vârstă Frankie, pe frumoasa Eleanor, iar hoțul Eddie, pe Jocelyn, care lucrează la cimitir.

    Regia: David Kane
    3 0
    6.4